Ubytování ve městě Baldaši

Město Baldaši se nachází v regionu Istrie ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Baldaši nabízíme 10 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Baldaši

Villa Baldaši
Villa Baldaši

10 / 10 (2 hodnocení)

Villa Baldaši se nachází v Baldaši na Istrii a nabízí terasu. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 25 km od obce Strunjan a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartments Mariano
Apartments Mariano

9,4 / 10 (25 hodnocení)

Apartments Mariano se nachází v Baldaši a nabízí venkovní bazén, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Studio in Vizinada/Istrien 36126
Studio in Vizinada/Istrien 36126

8 / 10 (6 hodnocení)

Studio in Vizinada/Istrien 36126 se nachází v Baldaši.Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Villa Baldasera
Villa Baldasera

Villa Baldasera se nachází v Baldaši a nabízí ubytování se soukromým bazénem a bezplatným Wi-Fi.Tato vila se nachází 17 km od Eufraziovy baziliky a 17 km od hlavního náměstí v Poreči.

Holiday Home Mariano
Holiday Home Mariano

7 / 10 (3 hodnocení)

Holiday Home Mariano se nachází v Baldaši. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Vias Oliveti
Villa Vias Oliveti

Villa Vias Oliveti se nachází v Baldaši a nabízí zahradu. K dispozici je venkovní bazén, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Relax
Villa Relax

Villa Relax se nachází v Baldaši na Istrii a nabízí terasu. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 25 km od obce Strunjan a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Holiday home in Baldasi - Istrien 42102
Holiday home in Baldasi - Istrien 42102

Holiday Baldasi - Istrien 42102 se nachází v Baldaši a nabízí ubytování s balkonem a nabízí home Wi-Fi.27 km od Rovinje.

Villa Una
Villa Una

Villa Una se nachází v Baldaši na Istrii a nabízí terasu. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 25 km od obce Strunjan a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Villa Leonarda
Villa Leonarda

Villa Leonarda se nachází v obci Baldaši, 24 km od aquaparku Istralandia, a nabízí zahradu, terasu a výhled na moře. Ubytování je vzdálené asi 45 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj, 16 km od Eufraziovy baziliky a 16 km od hlavního náměstí v Poreči. K dispozici je venkovní bazén, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.