Ubytování ve městě Bašanija

Město Bašanija se nachází v regionu Istrie ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Bašanija nabízíme 17 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Bašanija

Villa Azzurra
Villa Azzurra

10 / 10 (3 hodnocení)

Villa Azzurra se nachází v Bašaniji, necelý 1 km od pláže Pineta a 17 minut chůze od pláže Veli Jože. Nabízí klimatizaci. Nabízí balkon, kulečník, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Savudria Lighthouse
Villa Savudria Lighthouse

9,9 / 10 (10 hodnocení)

Villa Savudria Lighthouse se nachází v letovisku Bašanija, necelý 1 km od pláže Pineta, a nabízí ubytování u pláže, sezónní venkovní bazén, sdílený lounge, zahradu a bezplatné Wi-Fi. Vila s bezplatným soukromým parkovištěm a sdílenou kuchyní.

Holiday Park Mimoza
Holiday Park Mimoza

9,6 / 10 (221 hodnocení)

Holiday Park Mimoza se nachází v Bašaniji a nabízí výhled do zahrady, restauraci, úschovnu zavazadel, bar, zahradu, dětské hřiště a gril. K dispozici je bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Adriatic Houses Borse
Adriatic Houses Borse

9,6 / 10 (22 hodnocení)

Adriatic Houses Borse se nachází v Bašaniji a nabízí výhled do zahrady, restauraci, bar, zahradu, gril a terasu. K dispozici je bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Vila 55
Vila 55

9,6 / 10 (9 hodnocení)

Vila 55 se nachází v Bašaniji, necelý 1 km od pláže Pineta a 17 minut chůze od pláže Zambratija. Nabízí bezplatné Wi-Fi, terasu a klimatizaci. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Apartment Nino Savudrija
Apartment Nino Savudrija

9,6 / 10 (5 hodnocení)

Apartment Nino Savudrija se nachází v obci Bašanija a nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Lighthouse mit Pool und Jacuzzi
Villa Lighthouse mit Pool und Jacuzzi

9,4 / 10 (5 hodnocení)

Ubytování se nachází ve městě Bašanija, 750 metrů od pláže Pineta a necelý 1 km od pláže Veli Jože. Vila Lighthouse mit Pool und Jacuzzi nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, masážemi a terasou. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Franka 113
Villa Franka 113

9,3 / 10 (11 hodnocení)

Villa Franka se nachází v Bašaniji, necelý 1 km od pláže Pineta a 14 minut chůze od pláže Veli Jože. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a TV.

Villa Dvori
Villa Dvori

9,2 / 10 (45 hodnocení)

Villa Dvori se nachází 700 metrů od pláže Pineta a nabízí zahradu, terasu a klimatizované pokoje s balkonem a bezplatným Wi-Fi.

Villa Kortina
Villa Kortina

9,1 / 10 (12 hodnocení)

Villa Kortina se nachází v Bašaniji, 2,7 km od pláže Zambratija a 2,8 km od pláže Crveni Vrh. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, sdíleným lounge a zahradou. Tento prázdninový dům nabízí neplacené soukromé parkoviště a nepřetržitě otevřenou recepci.

Stunning apartment in Basanija with 2 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool
Stunning apartment in Basanija with 2 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool

8,5 / 10 (2 hodnocení)

Tento ohromující apartmán se 2 ložnicemi, Wi-Fi a venkovním bazénem se nachází v Bašaniji, 1,2 km od pláže Veli Jože, 1,5 km od pláže Zambratija a 24 km od aquaparku Istralandia. Tento 4hvězdičkový apartmán se nachází 800 metrů od pláže Pineta.

Apartmani Mariza
Apartmani Mariza

8,4 / 10 (9 hodnocení)

Apartmani Mariza se nachází v Bašaniji na Istrii, necelý 1 km od pláže Pineta. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, barem a neplaceným soukromým parkovištěm.

Villas Faro
Villas Faro

8 / 10 (101 hodnocení)

Villas Faro se nachází v Bašaniji na Istrii, nedaleko pláží Pineta a Veli Jože. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Apartment Vilma 2
Apartment Vilma 2

8 / 10 (3 hodnocení)

Apartmán Vilma 2 se nachází v obci Bašanija, necelý 1 km od pláže Zambratija a 15 minut chůze od pláže Veli Jože. V okolí se můžete věnovat pěší turistice. Stojí 350 metrů od pláže Pineta a nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Apartments Faro
Apartments Faro

8 / 10 (1 hodnocení)

Apartments Faro se nachází v Bašaniji, 500 metrů od pláže Pineta. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Mariella
Mariella

7,9 / 10 (15 hodnocení)

Mariella se nachází v Bašaniji, 450 metrů od pláže Pineta a 1 km od pláže Veli Jože. Nabízí ubytování se zahradou, bezplatným Wi-Fi ve všech prostorách a neplaceným soukromým parkovištěm.

Apartments with a parking space Basanija, Umag - 7334
Apartments with a parking space Basanija, Umag - 7334

Apartments with a parking space Basanija, Umag - 7334 se nachází v Bašaniji na Istrii, nedaleko pláží Pineta a Zambratija. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.