Ubytování ve městě Bilje

Město Bilje se nachází v regionu Osijecko-baranjská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Bilje nabízíme 9 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Bilje

BOOVARA kuća za odmor Bilje*Baranja*Croatia
BOOVARA kuća za odmor Bilje*Baranja*Croatia

10 / 10 (3 hodnocení)

BOOVARA kuća za odmor Bilje*Baranja*Croatia se nachází v Bilje a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, restaurací a přístupem do zahrady se sezónním venkovním bazénem. Tento prázdninový dům má neplacené soukromé parkoviště a sdílenou kuchyň.

Rooms Baranjska Oaza
Rooms Baranjska Oaza

9,5 / 10 (8 hodnocení)

Rooms Baranjska Oaza se nachází 3,6 km od přírodního parku Kopački Rit a nabízí bar, sdílený lounge a klimatizované pokoje s terasou a bezplatným Wi-Fi.

Rooms Lutra
Rooms Lutra

9,3 / 10 (138 hodnocení)

Pokoje Lutra se nachází u hradu Bilje a u silnice vedoucí k přírodnímu parku Kopački Rit. Ubytování nabízí bezplatné Wi-Fi, sdílený kuchyňský kout a prostorný dvůr s terasou a altánem.

Farm stay Lackovic
Farm stay Lackovic

9,2 / 10 (42 hodnocení)

Farm stay Lackovic se nachází v Bilje a nabízí restauraci, nepřetržitě otevřenou recepci, bar, zahradu, dětské hřiště a gril. Na farmě je zdarma k dispozici Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartman i sobe Corina
Apartman i sobe Corina

9 / 10 (6 hodnocení)

Apartman i sobe Corina se nachází ve vesnici Bilje, 3 km od přírodního parku Kopački Rit a 5 km od Osijeku. Nabízí zahradu se zařízenou terasou a grilem. Můžete zde využívat bezplatné Wi-Fi a parkoviště. Jen 100 metrů od domu najdete dětské hřiště.

B&B Veber
B&B Veber

8,9 / 10 (48 hodnocení)

B&B Veber se nachází v Bilje, 5,3 km od přírodního parku Kopački Rit. Nabízí výhled do zahrady, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Guesthouse Capistro
Guesthouse Capistro

8,8 / 10 (19 hodnocení)

Penzion Capistro se nachází v obci Bilje, 4,3 km od přírodního parku Kopački Rit, a nabízí bar, bezplatné soukromé parkoviště, sdílený lounge a zahradu. Nabízí rodinné pokoje a terasu. Na skleničku si můžete zajít do snack baru.

B&B Sandrina
B&B Sandrina

8,4 / 10 (19 hodnocení)

B&B Sandrina se nachází v Bilje, hned u hradu Evžena Savojského a parku. Nabízí klimatizované pokoje a apartmá s bezplatným Wi-Fi a restauraci s terasou a nabídkou řady místních specialit. Interiéry jsou provedené v loveckém stylu.

Apartments Vrata Baranje
Apartments Vrata Baranje

8,3 / 10 (71 hodnocení)

Apartments Vrata Baranje se nachází v Bilje, pouhých 10 minut jízdy od centra města Osijek, a nabízí luxusně zařízené ubytování s bezplatným Wi-Fi. Na místě je neplacené parkoviště.