Ubytování ve městě Biškupec Zelinski

Město Biškupec Zelinski se nachází v regionu Záhřebská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Biškupec Zelinski nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Biškupec Zelinski

Juras Country House
Juras Country House

10 / 10 (7 hodnocení)

Juras Country House se nachází v obci Biškupec Zelinski a nabízí sezónní venkovní bazén, bar, sdílený lounge, bezplatné Wi-Fi a výhled na město. Vila s bezplatným soukromým parkovištěm a sdílenou kuchyní.

Jungle House
Jungle House

10 / 10 (3 hodnocení)

Jungle House se nachází v obci Biškupec Zelinski a nabízí bar, sdílený lounge a terasu. 26 km od Záhřebu. Nabízí klimatizaci, Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

Jura's Country House
Jura's Country House

10 / 10 (1 hodnocení)

Jura's Country House se nachází v obci Biškupec Zelinski a nabízí zahradu a terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Rural Holiday House Tinna
Rural Holiday House Tinna

9,8 / 10 (37 hodnocení)

Rural Holiday House Tinna se nachází v obci Biškupec Zelinski a nabízí restauraci, bar a zahradu. 26 km od Záhřebu. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartman Max 2
Apartman Max 2

9,6 / 10 (42 hodnocení)

Apartman Max 2 se nachází v obci Biškupec Zelinski, 24 km od záhřebské zoo a 26 km od parku Maksimir. Nabízí zahradu a klimatizaci. K dispozici je neplacené soukromé parkoviště, nepřetržitě otevřená recepce a bezplatné Wi-Fi.

Nice home in Biskupec Zelinski with 2 Bedrooms, WiFi and Private swimming pool
Nice home in Biskupec Zelinski with 2 Bedrooms, WiFi and Private swimming pool

Nice home in Biskupec Zelinski se nachází v obci Biškupec Zelinski a nabízí venkovní bazén a 2 ložnice se soukromým bazénem.Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.