Ubytování ve městě Brtonigla

Město Brtonigla se nachází v regionu Istrie ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Brtonigla nabízíme 65 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Brtonigla

Villa Blanche by ILC (Istria Luxury Collection)
Villa Blanche by ILC (Istria Luxury Collection)

10 / 10 (8 hodnocení)

Villa Blanche by ILC se nachází v Brtonigla, 6 km od aquaparku Istralandia a 49 km od hradu San Giusto. (Istria Luxury Collection) nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, sezónním venkovním bazénem a terasou. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Alicia by ILC (Istria Luxury Collection)
Villa Alicia by ILC (Istria Luxury Collection)

10 / 10 (8 hodnocení)

Villa Alicia by ILC (Istria Luxury Collection) se nachází v Brtonigla a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, sdílený lounge, bezplatné Wi-Fi a výhled na moře. Vila s bezplatným soukromým parkovištěm a sdílenou kuchyní.

Villa Stellar
Villa Stellar

10 / 10 (4 hodnocení)

Villa Stellar se nachází v Brtonigla, 5,4 km od aquaparku Istralandia a 49 km od hradu San Giusto. Nabízí venkovní bazén a klimatizaci. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Casa Vecia
Casa Vecia

10 / 10 (2 hodnocení)

Casa Vecia nabízí ubytování v Brtonigla, 32 km od Terstu. 14 km od Portorože. Nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Luna
Villa Luna

10 / 10 (1 hodnocení)

Villa Luna se nachází v obci Brtonigla, 7,2 km od aquaparku Istralandia a 22 km od přírodního parku Sečovlje Salina. Nabízí klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Bella
Villa Bella

10 / 10 (1 hodnocení)

Villa Bella se nachází asi 2,3 km od aquaparku Istralandia a nabízí ubytování s venkovním bazénem a bezplatným Wi-Fi. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Casa Maja in Radini - Haus für 4-5 Personen
Casa Maja in Radini - Haus für 4-5 Personen

10 / 10 (1 hodnocení)

Casa Maja in Radini - Haus für 4-5 Personen se nachází v obci Brtonigla na Istrii a nabízí zahradu.Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Maris
Villa Maris

9,9 / 10 (22 hodnocení)

Villa Maris se nachází asi 49 km od hradu San Giusto a nabízí ubytování s výhledem na město, terasou a rychlovarnou konvicí. Tento klimatizovaný apartmán je vzdálený 9 km od aquaparku Istralandia. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Casa di Oliva
Casa di Oliva

9,9 / 10 (10 hodnocení)

Casa di Oliva se nachází v Brtonigla, 8,8 km od aquaparku Istralandia a 49 km od hradu San Giusto. Nabízí sezónní venkovní bazén a klimatizaci. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Villa Stanzia Cocci
Villa Stanzia Cocci

9,8 / 10 (17 hodnocení)

Villa Stanzia Cocci je autentický istrijský kamenný dům situovaný na velkém pozemku uprostřed olivových hájů, vinic a lesů. Součástí hotelu je venkovní bazén a zeď ohraničená zahrada s automatickými branami a soukromými parkovacími místy.

DAMJANIĆ HOLIDAY HOUSE
DAMJANIĆ HOLIDAY HOUSE

9,8 / 10 (16 hodnocení)

DAMJANIĆ HOLIDAY HOUSE se nachází v Brtonigla, 5,3 km od aquaparku Istralandia a 47 km od hradu San Giusto. Nabízí sezónní venkovní bazén a klimatizaci. Prázdninový dům se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Vila Radini
Vila Radini

9,8 / 10 (5 hodnocení)

Vila Radini se nachází v obci Brtonigla a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, bezplatnou půjčovnou jízdních kol a přístupem do zahrady se sezónním venkovním bazénem. Vila s bezplatným soukromým parkovištěm a sdílenou kuchyní.

Wine Residence Cattunar
Wine Residence Cattunar

9,7 / 10 (366 hodnocení)

Wine Residence Cattunar se nachází v obci Brtonigla, 3,8 km od aquaparku Istralandia. Nabízí ubytování s možností bezplatného půjčení jízdních kol, neplacené soukromé parkoviště, sezónní venkovní bazén a fitness centrum. Tento 5hvězdičkový hotel nabízí bezplatné Wi-Fi, sdílenou kuchyň a sdílený lounge. K dispozici je pokojová služba, služba concierge a úschovna zavazadel.

Restaurant & Villa Morgan
Restaurant & Villa Morgan

9,7 / 10 (18 hodnocení)

Restaurant & Villa Morgan se nachází v Brtonigla a nabízí výhled na moře, restauraci, sezónní venkovní bazén, bar, zahradu a terasu. Tento bed and breakfast nabízí Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Luka
Villa Luka

9,6 / 10 (13 hodnocení)

Villa Luka se nachází 48 km od hradu San Giusto a nabízí ubytování se zahradou, balkonem a výhledem na moře. 6,9 km od aquaparku Istralandia. Nabízí klimatizaci, Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

Villa Divine by ILC (Istria Luxury Collection)
Villa Divine by ILC (Istria Luxury Collection)

9,6 / 10 (10 hodnocení)

Villa Divine by ILC (Istria Luxury Collection) se nachází v Brtonigla, 6 km od aquaparku Istralandia a 49 km od hradu San Giusto. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, sezónním venkovním bazénem a terasou. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Ferienwohnung mit 2 Schlafzimmer oder Studio Apartment - Istrien-Fiorini
Ferienwohnung mit 2 Schlafzimmer oder Studio Apartment - Istrien-Fiorini

9,5 / 10 (30 hodnocení)

Ferienwohnung mit 2 se nachází v obci Brtonigla na Istrii, 8 km od aquaparku Istralandia. Schlafzimmer oder Studio Apartment - Istrien-Fiorini nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, dětským hřištěm, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm.

Villa Amoena with pool and sauna near Novigrad
Villa Amoena with pool and sauna near Novigrad

9,5 / 10 (4 hodnocení)

Villa Amoena se nachází v Novigradu, 3,6 km od aquaparku Istralandia, a nabízí výhled do zahrady, sezónní venkovní bazén a terasu. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

APP Rebecca
APP Rebecca

9,4 / 10 (39 hodnocení)

APP Rebecca se nachází v obci Brtonigla, pouhých 600 metrů od pláže Dalja, a nabízí zahradu, kasino a sdílenou kuchyň. Nabízí terasu, neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

AISHA
AISHA

9,4 / 10 (31 hodnocení)

AISHA se nachází v Brtonigla a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, restaurací a přístupem do zahrady se sezónním venkovním bazénem. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice.

Villa Celeste by ILC (Istria Luxury Collection)
Villa Celeste by ILC (Istria Luxury Collection)

9,4 / 10 (9 hodnocení)

Villa Celeste by ILC (Istria Luxury Collection) se nachází v Brtonigla, 6 km od aquaparku Istralandia a 49 km od hradu San Giusto. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, sezónním venkovním bazénem a terasou. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Lucky
Villa Lucky

9,2 / 10 (8 hodnocení)

Villa Lucky se nachází v Brtonigla, 48 km od hradu San Giusto a 49 km od náměstí Piazza Unità d'Italia. Nabízí zahradu a výhled na bazén. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 8,2 km od aquaparku Istralandia a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartments Leone
Apartments Leone

9,1 / 10 (16 hodnocení)

Apartments Leone se nachází v obci Brtonigla, 7,5 km od aquaparku Istralandia a 22 km od přírodního parku Sečovlje Salina. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a přístupem do zahrady s venkovním bazénem.

Holiday home in Brtonigla - Istrien 39884
Holiday home in Brtonigla - Istrien 39884

9 / 10 (7 hodnocení)

Holiday home in Brtonigla - Istrien 39884 se nachází v Brtonigla, 48 km od hradu San Giusto, 49 km od náměstí Piazza Unità d'Italia a vlakového nádraží v Terstu.Ubytování je vzdálené 6,9 km od aquaparku Istralandia a hosté mohou využívat bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Tramonto
Villa Tramonto

9 / 10 (4 hodnocení)

Villa Tramonto se nachází v Brtonigla, 5,5 km od aquaparku Istralandia, 46 km od hradu San Giusto a 47 km od náměstí Piazza Unità d'Italia. Ubytování je vzdálené 18 km od přírodního parku Sečovlje Salina a 25 km od Eufraziovy baziliky.

Apartment ELLY
Apartment ELLY

9 / 10 (3 hodnocení)

Apartment ELLY nabízí ubytování se zahradou v obci Brtonigla, 22 km od přírodního parku Sečovlje Salina a 24 km od Eufraziovy baziliky. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 7,7 km od aquaparku Istralandia a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Beautiful home in Brtonigla with 3 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool
Beautiful home in Brtonigla with 3 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool

9 / 10 (3 hodnocení)

Beautiful home in Brtonigla with 3 Bedrooms, Wi-Fi and Outdoor swimming pool se nachází v Brtonigla a nabízí soukromý bazén a výhled na moře.3,3 km od aquaparku Istralandia.Nabízí Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

House Nono Bepo in small Istrian village - Kuca Nono Bepo u mirnom istarskom selu
House Nono Bepo in small Istrian village - Kuca Nono Bepo u mirnom istarskom selu

9 / 10 (2 hodnocení)

House Nono Bepo se nachází v obci Brtonigla v malé istrijské vesnici Kuca Nono Bepo u mirnom istarskom selu a nabízí klimatizované ubytování s balkonem.Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Terra Bianca
Villa Terra Bianca

9 / 10 (1 hodnocení)

Villa Terra Bianca se nachází v Brtonigla a nabízí klimatizované ubytování s vlastním bazénem, výhledem na bazén a balkonem. 5 km od aquaparku Istralandia.

6 bedrooms NEW villa with amazing views!
6 bedrooms NEW villa with amazing views!

9 / 10 (1 hodnocení)

NOVÁ vila se 6 ložnicemi a úžasným výhledem se nachází v Brtonigla. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, bezplatnou půjčovnou jízdních kol a přístupem do zahrady s celoročním venkovním bazénem. K dispozici je neplacené soukromé parkoviště a nepřetržitě otevřená recepce.

Holiday Home Skale
Holiday Home Skale

Holiday Home Skale se nachází 17 km od aquaparku Istralandia a nabízí ubytování s terasou, rychlovarnou konvicí a výhledem do zahrady. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Apartment Katrina & Matthew
Apartment Katrina & Matthew

Apartment Katrina & Matthew se nachází v Brtonigla, 5,4 km od aquaparku Istralandia a 46 km od hradu San Giusto. Nabízí bezplatné Wi-Fi, terasu a klimatizaci. Nabízí výhled na město a je vzdálen 47 km od náměstí Piazza Unità d'Italia a vlakového nádraží v Terstu.

Heritage Hotel San Rocco
Heritage Hotel San Rocco

8,9 / 10 (288 hodnocení)

Heritage Hotel San Rocco se nachází v budově z 18. století v malebné istrijské vesnici Brtonigla a nabízí gurmánskou restauraci, venkovní bazén a wellness centrum. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi.

Ranch Radin
Ranch Radin

8,7 / 10 (53 hodnocení)

Ranch Radin se nachází v Radini, 4 km od městečka Brtonigla. Nabízí klimatizované ubytování s bezplatným Wi-Fi a soukromé neplacené parkoviště.

Apartman Fiorini Zofija
Apartman Fiorini Zofija

8,7 / 10 (11 hodnocení)

Apartman Fiorini Zofija se nachází v obci Brtonigla, 7,6 km od aquaparku Istralandia a 22 km od přírodního parku Sečovlje Salina. Nabízí zahradu a klimatizaci. K dispozici je neplacené soukromé parkoviště, nepřetržitě otevřená recepce a bezplatné Wi-Fi.

Stone House Apartments
Stone House Apartments

8,7 / 10 (6 hodnocení)

Stone House Apartments se nachází v Brtonigla, 8 km od aquaparku Istralandia, a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady.

Apartman Fiorini Zofija Brtonigla
Apartman Fiorini Zofija Brtonigla

8,7 / 10 (3 hodnocení)

Apartman Fiorini Zofija Brtonigla se nachází v Brtonigla, 25 km od Eufraziovy baziliky, a nabízí terasu. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Aquapark Istralandia je vzdálený 7,5 km a přírodní park Sečovlje Salina 22 km.

Holiday Home Villa Virtus - NVG360
Holiday Home Villa Virtus - NVG360

8,6 / 10 (5 hodnocení)

Holiday Home Villa Virtus - NVG360 se nachází na pláži v Brtonigla a nabízí soukromý bazén. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 600 metrů od pláže Dalja a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Holiday Home Mandula
Holiday Home Mandula

8 / 10 (1 hodnocení)

Holiday Home Mandula se nachází v Brtonigla, 3,1 km od aquaparku Istralandia, a nabízí sezónní venkovní bazén. Prázdninový dům se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Holiday Home Villa Bella
Holiday Home Villa Bella

8 / 10 (1 hodnocení)

Holiday Home Villa Bella se nachází v Brtonigla a nabízí ubytování se soukromým bazénem. 3,9 km od aquaparku Istralandia. Nabízí klimatizaci, Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

Holiday Home Villa Nova
Holiday Home Villa Nova

Holiday Home Villa Nova se nachází v Brtonigla a nabízí ubytování se soukromým bazénem. 2,2 km od aquaparku Istralandia. Nabízí Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

Picturesque Villa in Verteneglio with Pool
Picturesque Villa in Verteneglio with Pool

7 / 10 (3 hodnocení)

Picturesque Villa in Verteneglio with Pool se nachází v obci Brtonigla, 2 km od aquaparku Istralandia a 49 km od hradu San Giusto, a nabízí ubytování s Wi-Fi, klimatizací, zahradou a grilem.Hosté si mohou zaplavat v soukromém bazénu.

Villa Estate
Villa Estate

7 / 10 (1 hodnocení)

Villa Estate se nachází asi 3,6 km od aquaparku Istralandia a nabízí ubytování s terasou, rychlovarnou konvicí a výhledem na bazén. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Florence by ILC-Istria Luxury Collection
Villa Florence by ILC-Istria Luxury Collection

Villa Florence by ILC-Istria Luxury Collection nabízí ubytování v obci Brtonigla, bezplatné Wi-Fi a výhled na moře, se sezónním venkovním bazénem, bbzahradou a terasou.Tato vila nabízí bezplatné soukromé parkoviště a sdílenou kuchyň.

Beautiful Villa Luna & Sole
Beautiful Villa Luna & Sole

Beautiful Villa Luna & Sole se nachází asi 2,5 km od aquaparku Istralandia a nabízí ubytování s terasou, kávovarem a výhledem na bazén. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Holiday Home Villa Lucky
Holiday Home Villa Lucky

6 / 10 (3 hodnocení)

Holiday Home Villa Lucky se nachází v Brtonigla a nabízí soukromý bazén. 5 km od aquaparku Istralandia. Nabízí klimatizované ubytování, Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

Apartments with a swimming pool Fiorini, Novigrad - 7047
Apartments with a swimming pool Fiorini, Novigrad - 7047

6 / 10 (3 hodnocení)

Apartments with a swimming pool Fiorini, Novigrad - 7047 se nachází v Brtonigla, 22 km od přírodního parku Sečovlje Salina a 24 km od Eufraziovy baziliky. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 7,6 km od aquaparku Istralandia a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Casa Maris in Radini - Haus für 4-5 Personen
Casa Maris in Radini - Haus für 4-5 Personen

Casa Maris in Radini - Haus für 4-5 Personen se nachází v Brtonigla, 49 km od hradu San Giusto, 50 km od náměstí Piazza Unità d'Italia a 50 km od vlakového nádraží v Terstu, a nabízí zahradu.Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.