Ubytování ve městě Buzet

Město Buzet se nachází v regionu Istrie ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Buzet nabízíme 75 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Buzet

Villa CASA ROMANO
Villa CASA ROMANO

10 / 10 (31 hodnocení)

Villa CASA ROMANO se nachází v Buzetu, 36 km od aquaparku Istralandia a 39 km od hradu San Giusto. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, sezónním venkovním bazénem a terasou. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Poji
Villa Poji

10 / 10 (9 hodnocení)

Villa Poji se nachází v Buzetu a nabízí zahradu, soukromý bazén a výhled na bazén. 38 km od Rovinje. Nabízí klimatizaci, Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

Boutique Villa Pucinum
Boutique Villa Pucinum

10 / 10 (4 hodnocení)

Boutique Villa Pucinum se nachází v Buzetu a nabízí ubytování se soukromým bazénem. Do Novigradu je to odtud 30 km.

Villa Nicolara
Villa Nicolara

10 / 10 (4 hodnocení)

Villa Nicolara se nachází v Buzetu a nabízí zahradu, gril a terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Casa Olika
Casa Olika

10 / 10 (1 hodnocení)

Casa Olika se nachází v Buzetu, 48 km od hradu San Giusto, náměstí Piazza Unità d'Italia a vlakového nádraží v Terstu. Toto klimatizované ubytování je vzdálené 42 km od aquaparku Istralandia. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Villa Rupena
Villa Rupena

10 / 10 (1 hodnocení)

Villa Rupena se nachází v Buzetu na Istrii a nabízí terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Akazija
Villa Akazija

10 / 10 (1 hodnocení)

Villa Akazija se nachází v Buzetu a nabízí zahradu, soukromý bazén a výhled do zahrady. Klimatizované ubytování je vzdálené 31 km od obce Strunjan.

The Villa
The Villa

10 / 10 (1 hodnocení)

The Villa se nachází v Buzetu, pouhých 35 km od aquaparku Istralandia, a nabízí sdílený lounge, terasu a sdílenou kuchyň. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Holiday house with a swimming pool Sovinjsko Polje, Central Istria - Sredisnja Istra - 16806
Holiday house with a swimming pool Sovinjsko Polje, Central Istria - Sredisnja Istra - 16806

10 / 10 (1 hodnocení)

Prázdninový dům Sovinjsko Polje, Central Istria - Sredisnja Istra - 16806 se nachází v Buzetu, 36 km od aquaparku Istralandia, 30 km od hradu Pazin a 48 km od přírodního parku Sečovlje Salina. Nabízí soukromý bazén, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Holiday Home Eda
Holiday Home Eda

9,9 / 10 (8 hodnocení)

Holiday Home Eda se nachází v Buzetu, 47 km od aquaparku Istralandia a 26 km od hradu Pazin. Nabízí sezónní venkovní bazén a klimatizaci. Prázdninový dům se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Apartment Finderli
Apartment Finderli

9,8 / 10 (78 hodnocení)

Apartment Finderli se nachází v Buzetu a nabízí venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na město. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice.

Casa Valla
Casa Valla

9,7 / 10 (23 hodnocení)

Casa Valla se nachází v Buzetu, 36 km od aquaparku Istralandia a 44 km od hradu San Giusto. Nabízí sezónní venkovní bazén a klimatizaci. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Apartments with a parking space Buzet, Central Istria - Sredisnja Istra - 17562
Apartments with a parking space Buzet, Central Istria - Sredisnja Istra - 17562

9,7 / 10 (6 hodnocení)

Apartments with a parking space Buzet, Central Istria - Sredisnja Istra - 17562 se nachází v Buzetu na Istrii a nabízí terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartment Buzet 17562a
Apartment Buzet 17562a

9,7 / 10 (4 hodnocení)

Apartment Buzet 17562a se nachází v Buzetu na Istrii a nabízí terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartman Butoniga Nature
Apartman Butoniga Nature

9,7 / 10 (3 hodnocení)

Apartman Butoniga Nature se nachází v Buzetu a nabízí sezónní venkovní bazén, bar, zahradu, bezplatné Wi-Fi a výhled na jezero. Tento apartmán má soukromý bazén, gril a neplacené soukromé parkoviště.

Apartman Snjeska
Apartman Snjeska

9,6 / 10 (38 hodnocení)

Apartman Snjeska se nachází v Buzetu, 31 km od Terstu a 32 km od Portorože.

Holiday Home Mavrici
Holiday Home Mavrici

9,6 / 10 (18 hodnocení)

Holiday Home Mavrici stojí v Buzetu, v dobře udržované zahradě s venkovním bazénem a poskytuje bezplatné půjčení jízdních kol. V celém domě je dostupné Wi-Fi zdarma.

Cozy getaway house Luana
Cozy getaway house Luana

9,6 / 10 (12 hodnocení)

Cozy únikový dům Luana se nachází asi 47 km od aquaparku Istralandia a nabízí ubytování s výhledem do zahrady, bezplatné půjčení jízdních kol, sezónní venkovní bazén a terasu. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Elena Buzet
Villa Elena Buzet

9,6 / 10 (9 hodnocení)

Villa Elena Buzet se nachází 34 km od aquaparku Istralandia a nabízí ubytování se sezónním venkovním bazénem, balkonem a výhledem na řeku. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Casa mille olivi
Casa mille olivi

9,6 / 10 (8 hodnocení)

Casa mille olivi se nachází v Buzetu a nabízí ubytování se soukromým bazénem, výhledem na bazén a terasou. 38 km od Poreče. Nabízí klimatizaci, Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

Rona Apartment & Rooms Mea Vista
Rona Apartment & Rooms Mea Vista

9,5 / 10 (177 hodnocení)

Rona Apartment & Rooms Mea Vista se nachází v Buzetu a nabízí ubytování s terasou nebo balkonem, bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou, sezónní venkovní bazén a zahradu.

Luanas rooms with istrian touch
Luanas rooms with istrian touch

9,5 / 10 (125 hodnocení)

Luanas rooms with istrian touch se nachází v Buzetu, 47 km od aquaparku Istralandia a 26 km od hradu Pazin. Nabízí ubytování s terasou, Wi-Fi zdarma ve všech prostorách a neplacené soukromé parkoviště.

Ema
Ema

9,5 / 10 (72 hodnocení)

Ema se nachází v Buzetu, 44 km od hradu San Giusto, náměstí Piazza Unità d'Italia a vlakového nádraží Terst, a nabízí terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Casa Prodan
Casa Prodan

9,5 / 10 (21 hodnocení)

Casa Prodan se nachází v Buzetu, 41 km od aquaparku Istralandia a 49 km od hradu San Giusto. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a grilem. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice a kulečníku.

Casa di nonno Giovanni
Casa di nonno Giovanni

9,5 / 10 (11 hodnocení)

Nabízí zahradu, sezónní venkovní bazén a výhled do zahrady, Casa di nonno Giovanni se nachází v Buzetu. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 30 km od obce Strunjan a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Beautiful home in Buzet w/ Outdoor swimming pool and 3 Bedrooms
Beautiful home in Buzet w/ Outdoor swimming pool and 3 Bedrooms

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Beautiful home in Buzet w/ Outdoor swimming pool and 3 Bedrooms se nachází v Buzetu a nabízí ubytování se soukromým bazénem.31 km od obce Strunjan.Nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartment Bastion
Apartment Bastion

9,4 / 10 (17 hodnocení)

Apartment Bastion se nachází na klidném místě v historickém jádru Buzetu a nabízí ubytování s možností vlastního stravování. Z apartmánu je panoramatický výhled na město a jeho okolí.

Boutique Hotel Vela Vrata
Boutique Hotel Vela Vrata

9,3 / 10 (593 hodnocení)

Botique Hotel Vela Vrata se nachází v malebném městečku Buzet uprostřed přírody severovýchodní Istrie a skýtá výhledy do údolí řeky Mirny.

Apartmani Xenia & Desiderio
Apartmani Xenia & Desiderio

9,3 / 10 (133 hodnocení)

Apartment Xenia se nachází v klidné části Buzetu a nabízí moderní ubytování s možností vlastního stravování, bezplatným Wi-Fi, terasou a přístupem do zahrady s grilem. Na místě je neplacené soukromé parkoviště.

Apartman Volte
Apartman Volte

9,3 / 10 (78 hodnocení)

Apartman Volte se nachází v Buzetu, 37 km od aquaparku Istralandia a 48 km od hradu San Giusto. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, restaurací a zahradou. K dispozici je neplacené soukromé parkoviště a nepřetržitě otevřená recepce.

Truffle House Karlic
Truffle House Karlic

9,3 / 10 (15 hodnocení)

Truffle House Karlic se nachází v Buzetu na Istrii a nabízí balkon. 33 km od aquaparku Istralandia. Nabízí Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

Quaint Holiday Home near Buzet with Terrace
Quaint Holiday Home near Buzet with Terrace

9,3 / 10 (3 hodnocení)

Quaint Holiday Home near Buzet with Terrace se nachází v Buzetu, 37 km od hradu San Giusto a 38 km od náměstí Piazza Unità d'Italia. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a grilem. K dispozici je také soukromý bazén.

Villa Sonce
Villa Sonce

9,3 / 10 (3 hodnocení)

Villa Sonce se nachází v Buzetu a nabízí zahradu, celoroční venkovní bazén a výhled na hory. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartman Verona
Apartman Verona

9,2 / 10 (20 hodnocení)

Apartman Verona se nachází v Buzetu, 44 km od náměstí Piazza Unità d'Italia a vlakového nádraží Terst, a nabízí terasu a klimatizaci. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Aquapark Istralandia je vzdálený 35 km a hrad San Giusto 43 km.

Buzet Old Town
Buzet Old Town

9,2 / 10 (12 hodnocení)

Buzet Old Town se nachází v Buzetu a nabízí bar. 45 km od Rovinje.

Villa Klara
Villa Klara

9,2 / 10 (4 hodnocení)

Villa Klara se nachází v Buzetu, 33 km od aquaparku Istralandia a 49 km od hradu San Giusto. Nabízí sezónní venkovní bazén a klimatizaci. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Apartment Bella Vista 2
Apartment Bella Vista 2

9,1 / 10 (211 hodnocení)

Nedotčenou přírodou obklopený Apartment Bella Visat 2 se nachází v malé osadě Počekaji, 5 km od centra Buzetu. Nabízí klimatizované pokoje s Wi-Fi zdarma.

Apartment Kortina
Apartment Kortina

9,1 / 10 (25 hodnocení)

Apartment Kortina se nachází v Buzetu, 37 km od aquaparku Istralandia a 42 km od hradu San Giusto. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a grilem. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice.

Old River Room
Old River Room

9,1 / 10 (10 hodnocení)

Old River Room se nachází v Buzetu, 45 km od hradu San Giusto, a nabízí výhled do zahrady. Ubytování je vzdálené asi 45 km od náměstí Piazza Unità d'Italia, 45 km od vlakového nádraží a přístavu v Terstu. Ubytování je vhodné pro alergiky a je vzdálené 29 km od aquaparku Istralandia.

Villa Kentic
Villa Kentic

9 / 10 (5 hodnocení)

Villa Kentic se nachází asi 25 km od aquaparku Istralandia a nabízí výhled na hory, sezónní venkovní bazén a terasu. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Holiday Home Mandalena
Holiday Home Mandalena

9 / 10 (4 hodnocení)

Holiday Home Mandalena se nachází v Buzetu, 34 km od aquaparku Istralandia a 45 km od hradu San Giusto. Nabízí sezónní venkovní bazén a klimatizaci. Prázdninový dům se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Nice home in Buzet with Private swimming pool, 7 Bedrooms and Outdoor swimming pool
Nice home in Buzet with Private swimming pool, 7 Bedrooms and Outdoor swimming pool

9 / 10 (4 hodnocení)

Amazing home in Buzet se nachází v Buzetu a nabízí ubytování s Wi-Fi, soukromým bazénem a 7 ložnicemi.Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Casa Bepo&Bepa
Casa Bepo&Bepa

9 / 10 (3 hodnocení)

Casa Bepo&Bepa se nachází v Buzetu. 47 km od Terstu. Nabízí klimatizaci, Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

Casa Bombić
Casa Bombić

Casa Bombić se nachází v Buzetu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartments with a swimming pool Sovinjsko Polje, Central Istria - Sredisnja Istra - 16380
Apartments with a swimming pool Sovinjsko Polje, Central Istria - Sredisnja Istra - 16380

Apartments with a swimming pool Sovinjsko Polje, Central Istria - Sredisnja Istra - 16380 se nachází v Buzetu a nabízí soukromý bazén. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Family friendly house with a swimming pool Roc, Central Istria - Sredisnja Istra - 17446
Family friendly house with a swimming pool Roc, Central Istria - Sredisnja Istra - 17446

Family friendly house with a pool Roc, Central Istria - Sredisnja Istra - 17446 nabízí ubytování se soukromým bazénem. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Nicolara in Krušvari - Haus für 6 Personen
Nicolara in Krušvari - Haus für 6 Personen

Nicolara in Krušvari - Haus für 6 Personen se nachází v Buzetu, 44 km od aquaparku Istralandia a 23 km od hradu Pazin.Nabízí bezplatné Wi-Fi, terasu a klimatizaci.Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Studio Apartman
Studio Apartman

8,9 / 10 (81 hodnocení)

Studio Apartman se nachází v Buzetu, 37 km od aquaparku Istralandia a 43 km od hradu San Giusto, a nabízí klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Nabízí výhled na hory a stojí 43 km od náměstí Piazza Unità d'Italia a vlakového nádraží v Terstu.