Ubytování ve městě Čaglin

Město Čaglin se nachází v regionu Požežsko-slavonská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Čaglin nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Čaglin

Green Gold
Green Gold

10 / 10 (26 hodnocení)

Green Gold se nachází v Čaglinu, 39 km od návštěvnického centra Papuk Geopark a 3,6 km od obce Nova Ljeskovica. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a grilem. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice a rybaření.

Ruralna kuća za odmor Viktorija
Ruralna kuća za odmor Viktorija

9,7 / 10 (25 hodnocení)

Ruralna kuća se nachází v Čaglinu, 38 km od návštěvnického centra Papuk Geopark. Ubytování za odmor Viktorija nabízí sdílený lounge, bezplatné Wi-Fi, nepřetržitě otevřenou recepci a sdílenou kuchyň. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice.

Agroturizam Dobrogošće
Agroturizam Dobrogošće

8,9 / 10 (11 hodnocení)

Agroturizam Dobrogošće se nachází v Čaglinu, 44 km od návštěvnického centra Papuk Geopark, a nabízí ubytování s bezplatnou půjčovnou jízdních kol, bezplatným soukromým parkovištěm, zahradou a terasou. Penzion se nachází asi 38 km od parku Strossmayer a 300 metrů od obce Dobrogošće. K dispozici je animační tým a nepřetržitě otevřená recepce.