Ubytování ve městě Čilipi

Město Čilipi se nachází v regionu Dubrovnicko-neretvanská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Čilipi nabízíme 55 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Čilipi

Villa Guardian
Villa Guardian

10 / 10 (21 hodnocení)

Villa Guardian se nachází asi 1 km od pláže Pasjaca a nabízí výhled do zahrady, sezónní venkovní bazén, fitness centrum a sdílený lounge. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Villa Aquarius
Villa Aquarius

10 / 10 (7 hodnocení)

Villa Aquarius se nachází v obci Čilipi a nabízí zahradu, venkovní bazén a výhled na bazén. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Tereza
Villa Tereza

10 / 10 (6 hodnocení)

Villa Tereza se nachází v Čilipi, 12 km od nákupního centra Sub City a 21 km od Orlandova sloupu. Nabízí sezónní venkovní bazén a klimatizaci. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Dawn & Dusk - Modern Two Bedroom Apartment with Mountain Views
Dawn & Dusk - Modern Two Bedroom Apartment with Mountain Views

10 / 10 (5 hodnocení)

Dawn & Dusk - Modern Two Bedroom Apartment with Mountain Views se nachází v Čilipi, 13 km od nákupního centra Sub City a 23 km od Orlandova sloupu. Nabízí terasu a klimatizaci. K dispozici je neplacené soukromé parkoviště, bankomat a bezplatné Wi-Fi.

Three-Bedroom Holiday Home in Radovcici
Three-Bedroom Holiday Home in Radovcici

10 / 10 (2 hodnocení)

Three-Bedroom Holiday Home in Radovcici se nachází v obci Čilipi a nabízí ubytování se soukromým bazénem.Tento klimatizovaný apartmán se nachází 1,8 km od pláže Pasjaca a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Villa Bošković
Villa Bošković

10 / 10 (1 hodnocení)

Villa Bošković se nachází v Čilipi, 13 km od nákupního centra Sub City a 23 km od Orlandova sloupu. Nabízí terasu a klimatizaci. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Villa Joe
Villa Joe

10 / 10 (1 hodnocení)

Villa Joe se nachází v Močići. Nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, zahradu, bar, Wi-Fi zdarma, výhled na bazén a klimatizaci. Ubytování stojí 28 km od města Herceg Novi.

Awesome home in Cilipi with Outdoor swimming pool and 5 Bedrooms
Awesome home in Cilipi with Outdoor swimming pool and 5 Bedrooms

10 / 10 (1 hodnocení)

Úžasný dům v Čilipi s venkovním bazénem a 5 ložnicemi se nachází v Čilipi, 2,8 km od pláže Žal.Nabízí soukromý bazén, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Novak
Villa Novak

10 / 10 (1 hodnocení)

Villa Novak se nachází v obci Čilipi a nabízí zahradu, sezónní venkovní bazén a výhled do zahrady. Klimatizované ubytování je vzdálené 26 km od města Herceg Novi. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Villa Luce Konavoka
Villa Luce Konavoka

10 / 10 (1 hodnocení)

Villa Luce Konavoka se nachází v Čilipi a nabízí ubytování se soukromým bazénem. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 11 km od nákupního centra Sub City a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Villa Sun
Villa Sun

9,9 / 10 (9 hodnocení)

Villa Sun se nachází v Čilipi a nabízí zahradu, venkovní bazén a výhled na bazén. Ubytování zahrnuje klimatizaci, bezplatné Wi-Fi i soukromé parkoviště. Do Dubrovníku je to odsud 22,1 km.

Villa Grand Pinea
Villa Grand Pinea

9,9 / 10 (8 hodnocení)

Villa Grand Pinea je samostatně stojící vila se zahradou, která se nachází v Čilipi v Dubrovnicko-neretvanské župě, 17 km od Dubrovníku. Nabízí neplacené soukromé parkoviště a Wi-Fi zdarma ve všech prostorách.

Le Petit
Le Petit

9,8 / 10 (192 hodnocení)

Le Petit se nachází v Čilipi v Dubrovnicko-neretvanské župě a nabízí balkon. Tento 3hvězdičkový apartmán má výhled do zahrady a je vzdálený 11 km od nákupního centra Sub City.

Country House Bakicevo
Country House Bakicevo

9,8 / 10 (51 hodnocení)

Country House Bakicevo se nachází na klidném místě uprostřed zeleně, vinic a cypřišů, 650 metrů od centra města Čilipi. Nabízí ubytování s možností vlastního stravování, zařízenou terasou, klimatizací a bezplatným Wi-Fi. Majitelé vyrábějí sýry a na požádání nabízejí domácí jídla.

Apartments Amalija
Apartments Amalija

9,8 / 10 (13 hodnocení)

Apartments Amalija se nachází v Čilipi. Penzion poskytuje bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Apartments Vila Harmonia
Apartments Vila Harmonia

9,8 / 10 (13 hodnocení)

Apartments Vila Harmonia se nachází v Čilipi. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou.

Villa Bellezza
Villa Bellezza

9,7 / 10 (13 hodnocení)

Villa Bellezza se nachází v Čilipi a nabízí zahradu se sezónním venkovním bazénem. Ve vile je k dispozici bezplatné Wi-Fi a vířivka.

Villa Dalma
Villa Dalma

9,7 / 10 (12 hodnocení)

Villa Dalma se nachází v obci Čilipi a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, zahradu, terasu, Wi-Fi zdarma a výhled na město. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření.

Villa Matanovi Dvori
Villa Matanovi Dvori

9,7 / 10 (9 hodnocení)

Villa Matanovi Dvori se nachází v Čilipi, 16 km od nákupního centra Sub City a 24 km od věže s hodinami. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a přístupem do zahrady s venkovním bazénem.

Villa Luic
Villa Luic

9,7 / 10 (7 hodnocení)

Villa Luic se nachází v obci Čilipi a nabízí zahradu, venkovní bazén a výhled na bazén. 22,7 km od Dubrovníku. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Diklic
Villa Diklic

9,7 / 10 (4 hodnocení)

Villa Diklic se nachází v obci Čilipi, 10 km od nákupního centra Sub City a 20 km od Orlandova sloupu. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, sezónním venkovním bazénem a společným salonkem. Tato vila má vlastní bazén, gril a neplacené soukromé parkoviště.

Apartment Zora
Apartment Zora

9,6 / 10 (26 hodnocení)

Apartment Zora se nachází v obci Čilipi, pouhých 22 km od Orlandova sloupu, a nabízí zahradu, terasu a úschovnu zavazadel. K nákupnímu centru Sub City je to 13 km. Hosté mohou využívat bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Oasis Cypress
Villa Oasis Cypress

9,6 / 10 (20 hodnocení)

Samostatně stojící prázdninový dům Villa Oasis Cypress se nachází v obci Čilipi a nabízí sezónní venkovní bazén o rozloze 45 m2.

Apartments Grand Pinea
Apartments Grand Pinea

9,5 / 10 (56 hodnocení)

Apartments Grand Pinea se nachází na poklidném místě, 500 metrů od centra obce Čilipi a 20 km od Dubrovníku zapsaného na seznamu UNESCO, a nabízí světlé klimatizované interiéry s Wi-Fi, venkovní bazén s lehátky a slunečníky i bezplatné soukromé parkoviště.

Apartment A&T Countryside
Apartment A&T Countryside

9,5 / 10 (34 hodnocení)

Apartment A&T Countryside se nachází v Čilipi a nabízí zahradu a gril. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Charming little apartment
Charming little apartment

9,5 / 10 (22 hodnocení)

Charming little apartment se nachází v Čilipi, jen 2,8 km od pláže Pasjaca. Nabízí ubytování s výhledem do zahrady, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Airport Garden Room
Airport Garden Room

9,5 / 10 (15 hodnocení)

Airport Garden Room se nachází v Čilipi, 21 km od brány Pile a 23 km od brány Ploce. Ubytování je vzdálené 12 km od nákupního centra Sub City, 21 km od Orlandova sloupu a Onofriovy fontány. Penzion nabízí rodinné pokoje.

Apartments Villa Maslina
Apartments Villa Maslina

9,5 / 10 (8 hodnocení)

Apartmány Villa Maslina se nacházejí v obci Čilipi v Dubrovnicko-neretvanské župě a nabízejí zdarma dostupné Wi-Fi i bezplatné soukromé parkoviště.

Airport Garden Apartments
Airport Garden Apartments

9,4 / 10 (137 hodnocení)

Airport Garden Apartments se nachází 12 km od nákupního centra Sub City a nabízí ubytování s terasou, balkonem a výhledem do zahrady. Apartmán se zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Apartment Milenka
Apartment Milenka

9,4 / 10 (20 hodnocení)

Apartment Milenka se nachází v Čilipi v Dubrovnicko-neretvanské župě a nabízí terasu. Ubytování je vzdálené 26 km od města Herceg Novi a hosté mohou využívat bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Studio Airport Dubrovnik
Studio Airport Dubrovnik

9,3 / 10 (108 hodnocení)

Studio Airport Dubrovnik s terasou se nachází v Čilipi, 21 km od Orlandova sloupu, Onofriovy fontány a brány Pile. Tento klimatizovaný apartmán je vzdálený 12 km od nákupního centra Sub City. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Village Apartment Skurić
Village Apartment Skurić

9,3 / 10 (67 hodnocení)

Ubytování se nachází v obci Čilipi, 22 km od Orlandova sloupu a Onofriovy fontány. Village Apartment Skurić nabízí klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Nachází se 13 km od nákupního centra Sub City a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol a neplacené soukromé parkoviště.

Dubrovnik Chalets
Dubrovnik Chalets

9,3 / 10 (3 hodnocení)

Dubrovnik Chalets se nachází v Čilipi a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu a gril. 27 km od města Herceg Novi. Nabízí klimatizované ubytování, Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

Konavle Village Apartment
Konavle Village Apartment

9,2 / 10 (122 hodnocení)

Konavle Village Apartment se nachází 11 km od nákupního centra Sub City a 20 km od Orlandova sloupu. Nabízí bezplatné Wi-Fi a gril. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice.

Sky Apartments
Sky Apartments

9,1 / 10 (249 hodnocení)

Sky Apartments se nachází v obci Čilipi a nabízí restauraci, bar, zahradu, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Tento bed and breakfast nabízí bezplatné parkování a nepřetržitě otevřenou recepci.

Apartment Franusic
Apartment Franusic

9,1 / 10 (9 hodnocení)

Tento klimatizovaný apartmán se nachází v obci Čilipi a nabízí bezplatné Wi-Fi a terasu. Poskytuje výhled do zahrady a je vzdálen 23 km od Dubrovníku. Na místě je soukromé neplacené parkoviště.

Apartments Dubrovnik Airport
Apartments Dubrovnik Airport

9 / 10 (156 hodnocení)

Apartments Dubrovnik Airport se nachází v Čilipi, 26,8 km od města Herceg-Novi. Nabízí terasu a bezplatné Wi-Fi.

Five-Bedroom Holiday Home in Drvenik
Five-Bedroom Holiday Home in Drvenik

9 / 10 (1 hodnocení)

Five-Bedroom Holiday Home in Drvenik se nachází v obci Čilipi a nabízí ubytování se soukromým bazénem.28 km od města Herceg-Novi.Nabízí klimatizované ubytování, Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

Sleep & Fly Cottage
Sleep & Fly Cottage

8,9 / 10 (10 hodnocení)

Sleep & Fly Cottage se nachází v Čilipi a nabízí zahradu a terasu. 24 km od města Herceg Novi. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Guest House Godimento
Guest House Godimento

8,6 / 10 (162 hodnocení)

Guest House Godimento se nachází v obci Čilipi, 12 km od nákupního centra Sub City a 22 km od Orlandova sloupu. Nabízí zahradu, bezplatné Wi-Fi připojení ve všech prostorách a neplacené soukromé parkoviště. Ubytování je vzdálené asi 22 km od Onofriovy fontány, 22 km od brány Pile a 24 km od brány Ploce. Ubytování je nekuřácké a je vzdálené 47 km od přístavu Porto Montenegro.

Apartment Marita
Apartment Marita

8,5 / 10 (8 hodnocení)

Apartment Marita se nachází v obci Čilipi, 23 km od Orlandova sloupu, Onofriovy fontány a brány Pile, a nabízí zahradu, gril a terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Hotel Konavle
Hotel Konavle

8,2 / 10 (235 hodnocení)

Hotel Konavle se nachází v Čilipi, 2,3 km od letiště v Dubrovníku, a nabízí venkovní bazén a restauraci.

Apartment Villa Morena
Apartment Villa Morena

8,2 / 10 (4 hodnocení)

Apartment Villa Morena se nachází v Čilipi a nabízí zahradu, gril a terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Country Home Matkovic - Duba
Country Home Matkovic - Duba

8,1 / 10 (8 hodnocení)

Country Home Matkovic - Duba se nachází v Duba Konavoska v pohoří Konavle, 15 km od Ćilipi a 30 km od Dubrovníku. Nabízí terasu s panoramatickým výhledem na hory a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Lucija Cilipi
Villa Lucija Cilipi

7 / 10 (10 hodnocení)

Villa Lucija Cilipi se nachází v obci Čilipi a nabízí klimatizované ubytování se soukromým bazénem, výhledem do zahrady a balkonem. 26 km od města Herceg Novi. Na místě je neplacené soukromé parkoviště.

Awesome home in Cilipi with Outdoor swimming pool, WiFi and 4 Bedrooms
Awesome home in Cilipi with Outdoor swimming pool, WiFi and 4 Bedrooms

7 / 10 (1 hodnocení)

Apartmán Awesome home in Cilipi se nachází v obci Čilipi a nabízí venkovní bazén, Wi-Fi a 4 ložnice se soukromým bazénem.2,9 km od pláže Žal.Nabízí Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

Villa Antonija
Villa Antonija

6 / 10 (15 hodnocení)

Villa Antonija se nachází v obci Čilipi, 20 km od Orlandova sloupu a Onofriovy fontány. Nabízí venkovní bazén a úschovnu zavazadel. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 11 km od nákupního centra Sub City a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Awesome home in Mocici with 4 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool
Awesome home in Mocici with 4 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool

6 / 10 (4 hodnocení)

Apartmán Awesome home in Mocici se nachází v obci Čilipi a nabízí 4 ložnice, soukromý bazén a venkovní bazén.Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.