Ubytování ve městě Dajla

Město Dajla se nachází v regionu Istrie ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Dajla nabízíme 12 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Dajla

Apartment Rose Mareda
Apartment Rose Mareda

10 / 10 (1 hodnocení)

Apartment Rose Mareda se nachází v obci Dajla, 500 metrů od pláže Lokvina a 700 metrů od pláže Šćunac. Nabízí terasu a klimatizaci. Nabízí výhled na moře a je vzdálen 1,1 km od pláže Dalja a 1,6 km od pláže Kastanija.

Dajla 66
Dajla 66

9,7 / 10 (7 hodnocení)

Dajla 66 se nachází v obci Dajla, 100 metrů od pláže Dalja a necelý 1 km od pláže Šćunac, a nabízí terasu a výhled na moře. Tento prázdninový dům má zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Apartment Marjan
Apartment Marjan

9,2 / 10 (5 hodnocení)

Apartment Marjan se nachází asi 700 metrů od pláže Šćunac a nabízí ubytování s balkonem, rychlovarnou konvicí a výhledem na moře. 300 metrů od pláže Dalja. Nabízí terasu a neplacené soukromé parkoviště.

Casetta
Casetta

8,7 / 10 (3 hodnocení)

Casetta se nachází v Dajle, jen 2 km od pláže AC Mareda. Nabízí bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Pietra
Pietra

8,6 / 10 (5 hodnocení)

Pietra se nachází v obci Dajla a nabízí zahradu a terasu. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 1,2 km od pláže AC Mareda a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartment Take a Look
Apartment Take a Look

8 / 10 (7 hodnocení)

Apartment Take a Look se nachází v Dajle, 1,4 km od pláže Šćunac, 1,6 km od pláže Kastanija a 1,9 km od pláže Dalja. Nabízí zahradu a terasu. Tento klimatizovaný apartmán se nachází necelý 1 km od pláže Lokvina a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartment Raul in Dajla
Apartment Raul in Dajla

8 / 10 (1 hodnocení)

Apartmán Raul v Dajle se nachází v obci Dajla, necelý 1 km od pláže Šćunac a 19 minut chůze od pláže Lokvina, a nabízí terasu.Tento klimatizovaný soukromý apartmán se nachází 200 metrů od pláže Dalja a nabízí parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartment Orimar
Apartment Orimar

6 / 10 (12 hodnocení)

Apartment Orimar se nachází v Dajle, 800 metrů od pláže Šćunac, 1,1 km od pláže Dalja a 1,5 km od pláže Kastanija. Nabízí zahradu, gril a terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Holiday Home Dorijana with spacious Garden and Terrace
Holiday Home Dorijana with spacious Garden and Terrace

Holiday Home Dorijana with spacious Garden and Terrace se nachází v Dajle, 2 km od pláže Šćunac, 2,9 km od pláže Lokvina a 10 km od aquaparku Istralandia. Nabízí zahradu a terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Holiday Home Lino
Holiday Home Lino

Holiday Home Lino se nachází v obci Dajla, 2 km od pláže Šćunac, 2,9 km od pláže Lokvina a 10 km od aquaparku Istralandia. Nabízí zahradu a terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Mareda
Mareda

1 / 10 (1 hodnocení)

Mareda se nachází v obci Dajla, 500 metrů od pláže Lokvina, 700 metrů od pláže Šćunac a 1,1 km od pláže Dalja. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště.

Awesome apartment in Mareda with
Awesome apartment in Mareda with

Apartmán Awesome in Mareda se nachází v obci Dajla, 600 metrů od pláže Lokvina, necelý 1 km od pláže Šćunac a 12 minut chůze od pláže Dalja.Hlavní náměstí v Poreči je vzdálené 21 km.