Ubytování ve městě Donji Miholjac

Město Donji Miholjac se nachází v regionu Osijecko-baranjská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Donji Miholjac nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Donji Miholjac

FORUM apartmani i sobe
FORUM apartmani i sobe

9,9 / 10 (14 hodnocení)

FORUM apartmani i sobe se nachází v obci Donji Miholjac, 40 km od návštěvnického centra Cella Septichora zapsaného na seznamu UNESCO a kulturní čtvrti Zsolnay, a nabízí ubytování s klimatizací a přístupem do zahrady s terasou.

Apartman ID Donji Miholjac
Apartman ID Donji Miholjac

9,6 / 10 (30 hodnocení)

Apartman ID Donji Miholjac se nachází v obci Donji Miholjac, 40 km od návštěvnického centra Cella Septichora zapsaného na seznamu UNESCO a kulturní čtvrti Zsolnay, a nabízí klimatizované ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice a rybaření.

Apartman CENTAR, Donji Miholjac
Apartman CENTAR, Donji Miholjac

9,5 / 10 (31 hodnocení)

Apartman CENTAR, Donji Miholjac se nachází v Donji Miholjac a nabízí bar, sdílený lounge, zahradu, bezplatné Wi-Fi a výhled na město. Nachází se 40 km od návštěvnického centra Cella Septichora, zapsaného na seznamu světového dědictví UNESCO, a nabízí sdílenou kuchyň.

Apartman Viljevac, Donji Miholjac
Apartman Viljevac, Donji Miholjac

9,5 / 10 (12 hodnocení)

Apartman Viljevac, Donji Miholjac se nachází v obci Donji Miholjac v Osječko-baranjské župě a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Apartman IVA, Donji Miholjac
Apartman IVA, Donji Miholjac

9,4 / 10 (18 hodnocení)

Apartman IVA, Donji Miholjac se nachází v Donji Miholjac, 40 km od návštěvnického centra Cella Septichora zapsaného na seznamu světového dědictví UNESCO, 40 km od kulturní čtvrti Zsolnay a katedrály Pécs. Hosté mohou využívat plně vybavenou kuchyň a balkon.

Apartmant
Apartmant

Apartmant se nachází v Donji Miholjac, 41 km od návštěvnického centra Cella Septichora, kulturní čtvrti Zsolnay a katedrály Pécs, a nabízí ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi.