Ubytování ve městě Donji Rukavac

Město Donji Rukavac se nachází v regionu Istrie ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Donji Rukavac nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Donji Rukavac

Apartman Bregi****
Apartman Bregi****

10 / 10 (4 hodnocení)

Apartmán Bregi****, ubytování s terasou se nachází v Donji Rukavac, 2,5 km od pláže Lipovica, 2,6 km od pláže Opatija Lido a 13 km od stadionu HNK Rijeka Rujevica. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Pláž Tomasevac je vzdálená 2,1 km a pláž Škrbići 2,3 km.

Apartman Ela
Apartman Ela

9,7 / 10 (7 hodnocení)

Apartman Ela se nachází v obci Donji Rukavac, 1,6 km od pláže Črnikovica a 2 km od pláže Lipovica, a nabízí klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Tento apartmán má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Apartman Leona
Apartman Leona

9,4 / 10 (17 hodnocení)

Apartman Leona se nachází v obci Donji Rukavac, 3 km od pláže Lipovica a pláže Opatija Lido, a nabízí terasu a klimatizaci. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Panorama House
Panorama House

9,3 / 10 (89 hodnocení)

Panorama House se nachází v Donji Rukavac a nabízí ubytování s výhledem na hory, zahradu, sdílený lounge, terasu, bar a gril. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi.

New elegant villa with pool, quiet area, close to the beach
New elegant villa with pool, quiet area, close to the beach

9 / 10 (2 hodnocení)

New Elegant villa with pool, quiet area, close to the beach se nachází v Donji Rukavac a nabízí venkovní bazén a výhled do zahrady. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Family home apartman
Family home apartman

6,4 / 10 (5 hodnocení)

Family home apartman se nachází asi 2,3 km od pláže Črnikovica a nabízí ubytování s výhledem na moře, terasou a rychlovarnou konvicí. Hosté mohou využívat plně vybavenou kuchyň a balkon.