Ubytování ve městě Drinovci

Město Drinovci se nachází v regionu Šibenciko-kninská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Drinovci nabízíme 14 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Drinovci

Stunning home in Drinovci with 4 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool
Stunning home in Drinovci with 4 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool

10 / 10 (1 hodnocení)

Amazing home in Drinovci with 4 Bedrooms, WiFi and Jacuzzi se nachází v Drinovci a nabízí ubytování se soukromým bazénem.Tento klimatizovaný soukromý apartmán se nachází 31 km od pevnosti Barone a nabízí parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Samodol
Samodol

9,7 / 10 (13 hodnocení)

Samodol se nachází v obci Drinovci, 34 km od pevnosti Barone, a nabízí ubytování se sezónním venkovním bazénem, bezplatným Wi-Fi, sdílenou kuchyní a společným salonkem. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

New, modern, luxury apartment Ivan with jacuzzi
New, modern, luxury apartment Ivan with jacuzzi

9,7 / 10 (10 hodnocení)

New se nachází v obci Drinovci, 32 km od pevnosti Barone a 33 km od radnice v Šibeniku., moderní, luxusní apartmán Ivan s jacuzzi nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a terasou. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, potápění a rybaření.

Apartment Anda
Apartment Anda

9,2 / 10 (16 hodnocení)

Apartment Anda se nachází v obci Drinovci, 30 km od pevnosti Barone a 31 km od radnice v Šibeniku. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, bezplatnou půjčovnou jízdních kol a zahradou. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat cyklistice a šipkám.

Country House Peace
Country House Peace

9,1 / 10 (217 hodnocení)

Country House Peace se nachází u vchodu do národního parku Krka v obci Drinovci. Má 2 ložnice a apartmán. Nabízí bezplatné Wi-Fi a zahradu. Ubytování je vzdálené 2 km od ostrova Visovac a 4 km od lanovky Roski Slap.

Villa Giardino
Villa Giardino

9 / 10 (3 hodnocení)

Villa Giardino se nachází v obci Drinovci a nabízí zahradu, celoroční venkovní bazén a výhled do zahrady. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Holiday home Drinovci with a Fireplace 444
Holiday home Drinovci with a Fireplace 444

9 / 10 (1 hodnocení)

Holiday home Drinovci with a Fireplace 444 se nachází v Drinovcích, 31 km od pevnosti Barone, 33 km od radnice v Šibeniku a 25 km od vodopádů Krka. Nabízí soukromý bazén, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Šimun&Jakov
Šimun&Jakov

8,9 / 10 (63 hodnocení)

Šimun&Jakov se nachází v obci Drinovci v Šibenicko-kninské župě, 30 km od pevnosti Barone, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, bezplatnými jízdními koly a neplaceným soukromým parkovištěm.

Agrotourism Galic Krka
Agrotourism Galic Krka

8,8 / 10 (199 hodnocení)

Agrotourism Galic Krka se nachází ve městě Drinovci. Nabízí venkovní bazén, restauraci s místními delikatesami, Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

Apartment Ingrid-with parking
Apartment Ingrid-with parking

8,2 / 10 (5 hodnocení)

Apartment Ingrid-with parking se nachází v obci Drinovci. Tento apartmán má zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Holiday Home Ana - SIB238
Holiday Home Ana - SIB238

8 / 10 (1 hodnocení)

Holiday Home Ana - SIB238 se nachází v Drinovci a nabízí soukromý bazén. Tento klimatizovaný apartmán je vzdálený 32 km od pevnosti Barone a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Lux house Versys with jacuzzi
Lux house Versys with jacuzzi

Lux house Versys se může pochlubit výhledem do zahrady a nabízí ubytování s balkonem a rychlovarnou konvicí, asi 34 km od radnice v Šibeniku. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Awesome home in Drinovci with Outdoor swimming pool, WiFi and 2 Bedrooms
Awesome home in Drinovci with Outdoor swimming pool, WiFi and 2 Bedrooms

Apartmán Awesome home in Drinovci se nachází v obci Drinovci a nabízí ubytování s venkovním bazénem, bbbbbbbbWi-Fi a 2 ložnicemi.Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Holiday home Skelin II
Holiday home Skelin II

Holiday home Skelin II se nachází v obci Drinovci, 25 km od vodopádů Krka, 30 km od pevnosti sv. Michaela a 32 km od kostela sv. Barbory v Šibeniku. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Pevnost Barone je vzdálená 30 km a radnice 32 km.