Ubytování ve městě Duboka

Město Duboka se nachází v regionu Dubrovnicko-neretvanská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Duboka nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Duboka

Apartment Nedjeljka
Apartment Nedjeljka

10 / 10 (2 hodnocení)

Apartment Nedjeljka se nachází u pláže v Duboce, necelý 1 km od pláže Klek a 14 minut chůze od pláže Duboka. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 700 metrů od pláže Radalj a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartman Roko Duboka
Apartman Roko Duboka

9,3 / 10 (7 hodnocení)

Apartman Roko Duboka se nachází jen pár kroků od pláže Duboka a nabízí ubytování s terasou, rychlovarnou konvicí a výhledem na bazén. Tento apartmán má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Apartment Matic Duboka
Apartment Matic Duboka

8,5 / 10 (2 hodnocení)

Apartment Matic Duboka se nachází v Duboce, pouhých 400 metrů od pláže Duboka, a nabízí ubytování s výhledem na moře, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Pláž Popova Luka je vzdálená 2,1 km a hradby Ston 30 km.

Family House Grey
Family House Grey

8,3 / 10 (23 hodnocení)

Family House Grey se nachází v Duboce v Dubrovnicko-neretvanské župě, 600 metrů od pláže Duboka. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm.

Beautiful home in Duboka with 5 Bedrooms
Beautiful home in Duboka with 5 Bedrooms

8 / 10 (29 hodnocení)

Krásný dům v Duboce s 5 ložnicemi se nachází v Duboce, pouhých 200 metrů od pláže Duboka a 450 metrů od pláže Popova Luka, a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled na moře.Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.