Ubytování ve městě Dugo Selo

Město Dugo Selo se nachází v regionu Záhřebská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Dugo Selo nabízíme 7 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Dugo Selo

Apartman GRC
Apartman GRC

9,9 / 10 (43 hodnocení)

Apartman GRC se nachází v Dugo Selo, 21 km od parku Maksimir a 22 km od vlakového nádraží v Záhřebu. Nabízí klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. 19 km od záhřebské zoo. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

dasKlet
dasKlet

9,7 / 10 (27 hodnocení)

DasKlet se nachází v Dugo Selo, 19 km od záhřebské zoo a 21 km od parku Maksimir. Nabízí sezónní venkovní bazén a klimatizaci. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Kuća sa bazenom Sparta
Kuća sa bazenom Sparta

9,5 / 10 (19 hodnocení)

Kuća sa bazenom Sparta se nachází v Dugo Selo a nabízí saunu. Prázdninový dům se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Kuća za odmor Dugo Selo M&A
Kuća za odmor Dugo Selo M&A

9,4 / 10 (8 hodnocení)

Kuća za odmor Dugo Selo M&A se nachází v Dugo Selo a nabízí sdílený lounge, zahradu a gril. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Amazing home in Dugo Selo with Outdoor swimming pool, 2 Bedrooms and WiFi
Amazing home in Dugo Selo with Outdoor swimming pool, 2 Bedrooms and WiFi

Krásný dům v Dugo Selo s venkovním bazénem, bbjacuzzi a 2 ložnicemi se nachází ve městě Dugo Selo, 18 km od záhřebské zoo, 20 km od parku Maksimir a 22 km od vlakového nádraží.Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Park Rooms
Park Rooms

8,3 / 10 (168 hodnocení)

Park Rooms se nachází v Dugo Selo, 17 km od záhřebské zoo, a nabízí ubytování se zahradou, bezplatným soukromým parkovištěm, terasou a barem. Penzion stojí přibližně 19 km od parku Maksimir a 21 km od vlakového nádraží v Záhřebu. Výhled směřuje do zahrady.

Guest House Sv. Nikola
Guest House Sv. Nikola

7,8 / 10 (161 hodnocení)

Guest House Sv. Nikola je vzdálený 2,5 km od středu města Dugo Selo a 23 km od centra Záhřebu. Nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi a najdete zde také restauraci a bar.