Ubytování ve městě Golaš

Město Golaš se nachází v regionu Istrie ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Golaš nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Golaš

Beautiful villa Irma with private pool near Rovinj
Beautiful villa Irma with private pool near Rovinj

10 / 10 (1 hodnocení)

Vila Irma se nachází v obci Golaš a nabízí zahradu, sezónní venkovní bazén a výhled do zahrady. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Silvano
Villa Silvano

10 / 10 (1 hodnocení)

Villa Silvano se nachází v obci Golaš a nabízí sezónní venkovní bazén. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Elena
Villa Elena

9,7 / 10 (3 hodnocení)

Villa Elena se nachází v obci Golaš a nabízí klimatizované ubytování se soukromým bazénem. K dispozici je bezplatné Wi-Fi a balkon.

Holiday Home Ulika
Holiday Home Ulika

8,4 / 10 (5 hodnocení)

Holiday Home Ulika se nachází v obci Golaš, 27 km od amfiteátru Pula Arena, 47 km od aquaparku Istralandia a 12 km od hradu Morosini-Grimani. Klimatizované ubytování je vzdálené 16 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Villa Irma
Villa Irma

7 / 10 (2 hodnocení)

Villa Irma se nachází v obci Golaš, 16 km od katedrály sv. Eufemie, 27 km od amfiteátru Pula Arena a 48 km od aquaparku Istralandia. Nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Casa Silvano
Casa Silvano

Casa Silvano se nachází v obci Golaš, 15 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj a 26 km od amfiteátru Pula Arena, a nabízí terasu a klimatizaci. Nabízí vlastní bazén a neplacené soukromé parkoviště.