Ubytování ve městě Gomirje

Město Gomirje se nachází v regionu Přímořsko-gorskokotarská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Gomirje nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Gomirje

Zoe Luxury House
Zoe Luxury House

10 / 10 (29 hodnocení)

Zoe Luxury House se nachází v Gomirje a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, bezplatnou půjčovnou jízdních kol a přístupem do zahrady se sezónním venkovním bazénem. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a cyklistice.

Apartman Thea Gomirje
Apartman Thea Gomirje

9 / 10 (28 hodnocení)

Apartmán Thea Gomirje se nachází v Gomirje a nabízí zahradu, gril, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a cyklistice.

APARTMAN GRADINA
APARTMAN GRADINA

8 / 10 (1 hodnocení)

APARTMAN GRADINA se nachází 39 km od Begova Razdolje a nabízí ubytování s terasou, kávovarem a výhledem na hory. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Vučići - Ogulin je vzdálený 15 km a Čelimbaša 35 km.

Apartment in Gomirje 27382
Apartment in Gomirje 27382

Apartmán v Gomirje 27382 se nachází v Gomirje.37 km od Selce.Nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Holiday home in Gomirje 17255
Holiday home in Gomirje 17255

Holiday home in Gomirje 17255 se nachází v Gomirje, 600 metrů od Mamule, 2,5 km od stanice Gomirie a 5 km od Ljubošiny.Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.