Ubytování ve městě Gornji Mihaljevec

Město Gornji Mihaljevec se nachází v regionu Mezimuřská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Gornji Mihaljevec nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Gornji Mihaljevec

Gran Vista Holiday Home
Gran Vista Holiday Home

10 / 10 (25 hodnocení)

Gran Vista Holiday Home se nachází v obci Gornji Mihaljevec a nabízí sezónní venkovní bazén, bar, zahradu, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice a stolnímu tenisu.

Holiday Home Nirvana
Holiday Home Nirvana

9,3 / 10 (11 hodnocení)

Holiday Home Nirvana se nachází v obci Gornji Mihaljevec a nabízí klimatizované ubytování se soukromým bazénem, výhledem do zahrady a balkonem. 45 km od města Őriszentpéter. Na místě je neplacené soukromé parkoviště.

Holiday Home Bella Vita
Holiday Home Bella Vita

8,8 / 10 (43 hodnocení)

Holiday Home Bella Vita se nachází v obci Gornji Mihaljevec, 40 km od golfového hřiště Moravske Toplice Livada a 47 km od golfového hřiště Ptuj. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, sezónním venkovním bazénem a zahradou. Hosté si mohou zaplavat v soukromém bazénu.

Beautiful home in Dragoslavec with Sauna, WiFi and Outdoor swimming pool
Beautiful home in Dragoslavec with Sauna, WiFi and Outdoor swimming pool

Pěkný dům v Dragoslavci se saunou, Wi-Fi a venkovním bazénem se nachází v obci Gornji Mihaljevec, 39 km od golfového hřiště Moravske Toplice Livada, 47 km od golfového hřiště Ptuj a 23 km od stadionu Gradski Varazdin.Nabízí soukromý bazén, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.