Ubytování ve městě Gornji Seget

Město Gornji Seget se nachází v regionu Splitsko-dalmátská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Gornji Seget nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Gornji Seget

House Natura
House Natura

10 / 10 (1 hodnocení)

House Natura se nachází v obci Gornji Seget a nabízí sezónní venkovní bazén, sdílený lounge, zahradu, bezplatné Wi-Fi a výhled na bazén. K dispozici je neplacené soukromé parkoviště a nepřetržitě otevřená recepce.

Flamingo - Solar house with private pool
Flamingo - Solar house with private pool

9,5 / 10 (10 hodnocení)

Flamingo - Solar house with private pool se nachází v obci Gornji Seget, 32 km od archeologického parku Salona, 36 km od stadionu Mladezi Park a 37 km od Diokleciánova paláce. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Residence Nada
Residence Nada

8 / 10 (3 hodnocení)

Residence Nada se nachází v obci Gornji Seget a nabízí ubytování se soukromým bazénem, terasou a výhledem na bazén. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Stunning home in Seget Gornji with 10 Bedrooms, Jacuzzi and WiFi
Stunning home in Seget Gornji with 10 Bedrooms, Jacuzzi and WiFi

Nice home in Seget Gornji s 10 ložnicemi, vířivkou a soukromým bazénem se nachází v obci Gornji Seget.30 km od archeologického parku Salona.Nabízí Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.