Ubytování ve městě Graberje Ivanićko

Město Graberje Ivanićko se nachází v regionu Záhřebská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Graberje Ivanićko nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Graberje Ivanićko

Pension Kezele
Pension Kezele

9,4 / 10 (127 hodnocení)

Tento penzion se nachází na statku v obci Graberje Ivanićko, 35 minut jízdy od Záhřebu, a svým hostům nabízí klimatizované pokoje s dřevěnými podlahami a TV. Ve společných prostorách je zdarma k dispozici Wi-Fi.

Ljupka
Ljupka

9,4 / 10 (17 hodnocení)

Ljupka se nachází v Graberje Ivanićko, 47 km od parku Maksimir a vlakového nádraží v Záhřebu. Nabízí terasu a výhled do zahrady. 45 km od záhřebské zoo. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Frankos house
Frankos house

Frankos house s výhledem do zahrady nabízí ubytování s terasou a kávovarem, asi 47 km od parku Maksimir.Klimatizované ubytování se nachází 45 km od Zoo v Záhřebu a hosté mohou využívat bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště na místě.

Kuća za odmor Villa Cesarica - Zagreb
Kuća za odmor Villa Cesarica - Zagreb

Kuća za odmor Villa Cesarica - Zagreb se nachází v Graberje Ivanićko a nabízí klimatizované ubytování se soukromým bazénem, výhledem na bazén a balkonem. Nabízí terasu, kulečník, neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Nice home in Graberje Ivanicko with 3 Bedrooms, Outdoor swimming pool and Sauna
Nice home in Graberje Ivanicko with 3 Bedrooms, Outdoor swimming pool and Sauna

Amazing home in Graberje Ivanicko with 3 Bedrooms, WiFi and Sauna se nachází v Graberje Ivanićko a nabízí ubytování se soukromým bazénem.Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.