Ubytování ve městě Grabovac

Město Grabovac se nachází v regionu Karlovacká župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Grabovac nabízíme 45 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Grabovac

Zrinka House
Zrinka House

10 / 10 (888 hodnocení)

Zrinka House se nachází v Grabovaci, 8 km od vstupu 1 do Národního parku Plitvická jezera, a nabízí zahradu, sdílený salonek, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Artemis
Villa Artemis

9,9 / 10 (58 hodnocení)

Villa Artemis se nachází 10 km od vstupu 1 do národního parku Plitvická jezera a nabízí zahradu, terasu a klimatizované ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi.

M&S&N
M&S&N

9,9 / 10 (7 hodnocení)

M&S&N se nachází v obci Grabovac, pouhých 8,4 km od vstupu 1 do národního parku Plitvická jezera, a nabízí sdílený lounge, zahradu a sdílenou kuchyň. Nachází se 11 km od vstupu 2 do národního parku Plitvická jezera a nabízí gril a neplacené soukromé parkoviště.

Apartment Corak
Apartment Corak

9,9 / 10 (7 hodnocení)

Apartment Corak se nachází v obci Grabovac, 6 km od národního parku Plitvická jezera a 5 minut jízdy od řeky Korana. Nabízí bezplatné Wi-Fi a velkou zahradu.

Elysian Apartments
Elysian Apartments

9,8 / 10 (87 hodnocení)

Elysian Apartments se nachází v obci Grabovac, 8 km od Plitvických jezer, které jsou zapsané na seznamu UNESCO. Nabízí neplacené soukromé parkoviště a ubytování v apartmánech s klimatizací a TV s plochou obrazovkou.

Villa Čančar
Villa Čančar

9,8 / 10 (14 hodnocení)

Villa Čančar se nachází v obci Grabovac, 8,3 km od vstupu 1 do národního parku Plitvická jezera. Nabízí sezónní venkovní bazén, neplacené soukromé parkoviště, zahradu a wellness centrum. Ubytování se nachází 11 km od národního parku Plitvická jezera - vstup 2 a 13 km od autobusového nádraží Jezerce - Mukinje. Nabízí lyžárnu a terasu. Nabízí saunu, bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách a rodinné pokoje.

House Leonarda
House Leonarda

9,6 / 10 (254 hodnocení)

House Leonarda se nachází pouhých 9 km od národního parku Plitvická jezera zapsaného na seznamu UNESCO a nabízí světle zařízené pokoje s bezplatným Wi-Fi a soukromé parkoviště.

House Betty
House Betty

9,6 / 10 (119 hodnocení)

House Betty se nachází v Grabovaci v Karlovacké župě, nedaleko Irinovace. Nabízí ubytování s bezplatným soukromým parkovištěm.

Donna Plitvice Lakes
Donna Plitvice Lakes

9,6 / 10 (62 hodnocení)

Donna Plitvice Lakes se nachází v obci Grabovac a nabízí zahradu. Tento 4hvězdičkový penzion nabízí úschovnu zavazadel. K dispozici je terasa, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

House Anita
House Anita

9,6 / 10 (27 hodnocení)

House Anita se nachází v Grabovaci a nabízí zahradu, gril a terasu. Ubytování je vzdálené 10 km od Plitvických jezer a hosté mohou využívat bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Donna
Donna

9,6 / 10 (25 hodnocení)

Donna se nachází v obci Grabovac, nedaleko obce Grabovac a 11 km od vstupu 2 do národního parku Plitvická jezera. Nabízí balkon s výhledem na hory, zahradu a terasu. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 8,2 km od vstupu 1 do národního parku Plitvická jezera a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

House Osana
House Osana

9,5 / 10 (233 hodnocení)

Penzion Osana se nachází v obci Rakovica jen 8 km od Národního parku Plitvická jezera. Všechny pokoje mají koupelnu a satelitní TV a některé mají také balkon.

House Matijević Šimić
House Matijević Šimić

9,5 / 10 (99 hodnocení)

House Matijević Šimić se nachází ve městě Rakovica, 7 km od vstupu do národního parku Plitvická jezera zapsaného na seznamu UNESCO, je obklopený zelení a nabízí klimatizované ubytování s TV.

House Pavlic
House Pavlic

9,4 / 10 (357 hodnocení)

House Pavlic se nachází uprostřed rozlehlé zahrady v okrese Rakovica, asi 700 metrů od silnice číslo 1 a 10 km od národního parku Plitvická jezera.

Pansion Villa Cancar
Pansion Villa Cancar

9,3 / 10 (563 hodnocení)

Rodinné ubytování Vila Cancar se nachází v klidné vesnici Grabovac, pouhých 6 km od národního parku Plitvická jezera. Nabízí klimatizované pokoje a apartmány s bezplatným Wi-Fi.

House Tina
House Tina

9,3 / 10 (512 hodnocení)

House Tina stojí v tiché vesnici Grabovac, 10 minut jízdy od národního parku Plitvická jezera, který je na seznamu chráněných památek UNESCO Nabízí bezplatné Wi-Fi a velkou zahradu s bazénem.

Pool Apartments Plitvice Lakes
Pool Apartments Plitvice Lakes

9,3 / 10 (182 hodnocení)

Pool Apartments Plitvice Lakes se nachází v obci Grabovac, asi 9 km od národního parku Plitvická jezera, a nabízí sezónní venkovní bazén a lehátka. Hosté mohou využít bezplatné Wi-Fi.

Black Queen Guesthouse
Black Queen Guesthouse

9,3 / 10 (164 hodnocení)

Black Queen Guesthouse se nachází v obci Grabovac, 8,2 km od vstupu 1 do národního parku Plitvická jezera a 11 km od vstupu 2 do národního parku Plitvická jezera. Nabízí ubytování se zahradou, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Ubytování je nekuřácké a je vzdálené 13 km od autobusového nádraží Jezerce - Mukinje.

Apartment Nikolina
Apartment Nikolina

9,3 / 10 (142 hodnocení)

Apartmán Nikolina je ubytování s vlastním stravováním v městečku Grabovac. K dispozici je bezplatné Wi-Fi připojení.

Apartment Kristic 2
Apartment Kristic 2

9,3 / 10 (115 hodnocení)

Apartment Kristic 2 se nachází v obci Grabovac, 8,1 km od vstupu 1 do národního parku Plitvická jezera a 11 km od vstupu 2 do národního parku Plitvická jezera. Nabízí sezónní venkovní bazén a klimatizaci. Prázdninový dům se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

16 Lakes Hotel
16 Lakes Hotel

9,2 / 10 (894 hodnocení)

16 Lakes Hotel se nachází v obci Grabovac, 7 km od národního parku Plitvická jezera. Nabízí moderně zařízené pokoje a apartmá, slunnou terasu u venkovního bazénu, nepřetržitě otevřenou recepci, Wi-Fi zdarma a neplacené parkoviště.

Guest Accommodation Marko Kesić
Guest Accommodation Marko Kesić

9,2 / 10 (127 hodnocení)

Guest Accommodation Marko Kesić se nachází 8 km od národního parku Plitvická jezera zapsaného na seznamu UNESCO a nabízí pokoje s bezplatným Wi-Fi a zahradu s grilem.

House Marinic
House Marinic

9,1 / 10 (350 hodnocení)

Penzion House Marinić se nachází 7 km od národního parku Plitvická jezera, je obklopený zahradou s altánem, lehátky a grilem a nabízí zdarma dostupné Wi-Fi.

Apartments Patar
Apartments Patar

9,1 / 10 (292 hodnocení)

Apartment Patar poskytuje ubytování s možností vlastního stravování v obci Irinovac, 11 km od Plitvických jezer zapsaných na seznamu UNESCO. Na hosty zde čeká zahrada se zázemím pro grilování, dětské hřiště a bezplatné Wi-Fi.

Apartments Jančić
Apartments Jančić

9,1 / 10 (24 hodnocení)

Apartmány Jančić se nachází 500 metrů od centra města Grabovac, 8 km od národního parku Plitvická jezera. Jsou obklopené zahradou a nabízí pokoje s klimatizací, balkonem a Wi-Fi zdarma.

SEDRA Holiday Resort-Adults Only
SEDRA Holiday Resort-Adults Only

9 / 10 (1521 hodnocení)

SEDRA Holiday Resort-Adults Only se nachází 6 km od národního parku Plitvická jezera a nabízí pokoje s bezplatným Wi-Fi a balkonem, tenisový kurt a kulečník. V restauraci si můžete vychutnat místní speciality na grilu a italskou kuchyni.

Guesthouse Sara
Guesthouse Sara

9 / 10 (778 hodnocení)

Guesthouse Sara je penzion situovaný v Grabovaci, asi 6 km od Národního parku Plitvická jezera. Nabízí prostornou terasu a dětské hřiště.

House Antonia
House Antonia

9 / 10 (300 hodnocení)

House Antonia se nachází v obci Grabovac, 8,5 km od vstupu 1 do národního parku Plitvická jezera a 12 km od vstupu 2 do národního parku Plitvická jezera. Nabízí ubytování se zahradou, bezplatným Wi-Fi ve všech prostorách a neplaceným soukromým parkovištěm. Všechny pokoje v tomto 3hvězdičkovém penzionu mají výhled na hory a hosté mohou využívat gril. Ubytování je nekuřácké a je vzdálené 13 km od autobusového nádraží Jezerce - Mukinje.

Plitvice Holiday Resort
Plitvice Holiday Resort

8,9 / 10 (3093 hodnocení)

Plitvice Holiday Resort se těší klidné poloze, 8 km od národního parku Plitvická jezera. Komplex obklopený vysokými borovicemi a kopci poskytuje ubytování v pokojích a apartmánech v hlavní budově a ve dřevěných domech. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi.

Apartments Kristic
Apartments Kristic

8,9 / 10 (257 hodnocení)

Apartmány Kristic se nachází v Rakovici, 8 km od národního parku Plitvická jezera a 10 minut jízdy od řeky Korana. Na místě je zázemí pro grilování.

Apartments Božić
Apartments Božić

8,9 / 10 (254 hodnocení)

Apartmány Božić se nacházejí na klidném místě v obci Irinovac a patří k nim prostorná zahrada porostlá jabloněmi a vinnou révou. Hosté mohou využívat sdílenou terasu s grilem.

House Turkalj
House Turkalj

8,9 / 10 (154 hodnocení)

Dům Turkalj se nachází 400 metrů od centra vesničky Grabovac, 10 km od národního parku Plitvická jezera zapsaného na seznamu chráněných památek UNESCO. Nabízí pokoje s bezplatným Wi-Fi.

House Magdic Plitvice
House Magdic Plitvice

8,9 / 10 (143 hodnocení)

Penzion Magdić s bezplatným Wi-Fi ve všech prostorách je situován v poklidné obci Grabovac, přibližně 50 metrů od hlavní silnice D2 a 5 km od národního parku Plitvická jezera.

Apartments Matijevic
Apartments Matijevic

8,9 / 10 (56 hodnocení)

Apartmány Apartments Matijevic se nacházejí 100 metrů od hlavní silnice v obci Grabovac u obce Rakovica, 6 km od národního parku Plitvická jezera, a nabízejí zdarma dostupné Wi-Fi, parkoviště i bezplatný gril.

M&N Zafran
M&N Zafran

8,9 / 10 (28 hodnocení)

M&N Zafran se nachází jen 10 minut jízdy od národního parku Plitvická jezera a nabízí pokoje s vlastní koupelnou, parketovou podlahou, balkonem a satelitní TV. Nachází se přímo na silnici 1 v Grabovaci, na půli cesty mezi Záhřebem a Zadaru.

Guest House Borić
Guest House Borić

8,8 / 10 (25 hodnocení)

Guest House Borić se nachází v Grabovaci a nabízí zahradu. Tento 2hvězdičkový penzion nabízí lyžárnu a nepřetržitě otevřenou recepci. K dispozici je gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

House Vukovic
House Vukovic

8,7 / 10 (215 hodnocení)

House Vukovic stojí v obci Grabovac v blízkosti národního parku Plitvická jezera a poskytuje ubytování v pokojích se satelitní TV a bezplatným internetem.

House Krizmanić
House Krizmanić

8,7 / 10 (118 hodnocení)

House Krizmanić se nachází v Grabovacu, pouhých 6 km od národního parku Plitvická jezera, který je zapsaný na seznamu UNESCO. K dispozici jsou pokoje s Wi-Fi zdarma. Těšit se můžete na koupání v řece Korana vzdálené 4 km.

White House M&M
White House M&M

8,7 / 10 (59 hodnocení)

White House M&M je 3hvězdičkový hotel v Grabovaci. K dispozici je terasa, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Guest House Klanfar
Guest House Klanfar

8,6 / 10 (159 hodnocení)

Guest House Klanfar se nachází v Grabovaci. Tento 3hvězdičkový penzion má také zahradu. Wi-Fi je zde dostupné zdarma.

House Sekulic
House Sekulic

8,6 / 10 (149 hodnocení)

House Sekulic se nachází v obci Grabovac u Rakovice, 50 metrů od silnice ze Záhřebu do Splitu, 400 metrů od autobusového nádraží a 6 km od národního parku Plitvická jezera.

16 Lakes Guesthouse
16 Lakes Guesthouse

8,5 / 10 (613 hodnocení)

Penzion 16 Lakes Guesthouse se nachází ve vesničce Grabovac a nabízí pokoje se soukromým balkonem s výhledem na hory. K dispozici je bezplatné Wi-Fi a satelitní TV.

Guesthouse Rupčič
Guesthouse Rupčič

8,5 / 10 (120 hodnocení)

Guesthouse Rupčić je penzion situovaný v Grabovaci, 7 km od Národního parku Plitvická jezera, který je zapsaný na seznamu UNESCO. Stojí v zahradě a nabízí klimatizované ubytování, Wi-Fi zdarma a bezplatné parkování.

Plitvice Palace
Plitvice Palace

8,2 / 10 (501 hodnocení)

Plitvice Palace nabízí venkovní bazén se sluneční terasou v obci Grabovac, 7 km od národního parku Plitvická jezera. Na místě je restaurace à la carte, prostorná zahrada a dětské hřiště. K dispozici je bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Apartment MSN
Apartment MSN

Apartment MSN se nachází v Grabovaci v Karlovacké župě a nabízí balkon. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 10 km od Plitvických jezer a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.