Ubytování ve městě Gračac

Město Gračac se nachází v regionu Zadarská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Gračac nabízíme 13 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Gračac

Four-Bedroom Holiday Home in Gracac
Four-Bedroom Holiday Home in Gracac

10 / 10 (2 hodnocení)

Four-Bedroom Holiday Home in Gracac se nachází v obci Gračac v Zadarské župě a nabízí 3hvězdičkové ubytování s Wi-Fi.Tento prázdninový dům má zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Kuća u prirodi za odmor
Kuća u prirodi za odmor

10 / 10 (1 hodnocení)

Kuća u prirodi za odmor se nachází v obci Gračac a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, zahradu, gril, Wi-Fi zdarma a výhled na hory.

Apartman Andrić
Apartman Andrić

9,8 / 10 (29 hodnocení)

Apartman Andrić se nachází v Gračaci a nabízí zahradu, terasu a gril. Tento apartmán nabízí bezplatné parkování, sdílenou kuchyň a bezplatné Wi-Fi.

Apartman Ana Gracac
Apartman Ana Gracac

9,7 / 10 (150 hodnocení)

Apartman Ana Gracac se nachází 49 km od národního parku Paklenica a nabízí ubytování se zahradou, grilem a sdílenou kuchyní.

Apartmani Marijamagdalena
Apartmani Marijamagdalena

9,7 / 10 (30 hodnocení)

Apartmani Marijamagdalena se nachází v Gračaci, jen 1 km od Gračacu a 1,7 km od Štikady. Nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. 49 km od národního parku Paklenica. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Apartman Toni
Apartman Toni

9,5 / 10 (117 hodnocení)

Apartman Toni se nachází v obci Gračac v Zadarské župě, 48 km od národního parku Paklenica. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm.

Apartment Tina Gračac
Apartment Tina Gračac

9,5 / 10 (87 hodnocení)

Apartment Tina Gračac se nachází v obci Gračac v Zadarské župě, 49 km od národního parku Paklenica. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm.

Apartman Ada
Apartman Ada

9,3 / 10 (236 hodnocení)

Apartman Ada se nachází ve městě Gračac. Nabízí bezplatné Wi-Fi, bar, zázemí pro grilování a terasu.

MONA
MONA

8,8 / 10 (4 hodnocení)

MONA se nachází v obci Gračac v Zadarské župě a nabízí balkon a výhled do zahrady. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Dijana
Villa Dijana

8,3 / 10 (87 hodnocení)

Villa Dijana se nachází v Gračaci a nabízí bezplatné Wi-Fi, restauraci, bar a zahradu.

Motel Licki Krovovi
Motel Licki Krovovi

5,5 / 10 (146 hodnocení)

Motel Licki Krovovi se nachází v obci Gračac, 48 km od národního parku Paklenica. Nabízí bar, neplacené soukromé parkoviště, sdílený lounge a zahradu. K dispozici je bankomat a terasa. Tento motel nabízí možnost ubytování s domácími mazlíčky a bezplatné Wi-Fi.

VIlla Luka - new isolated villa with heated pool, jacuzi and sauna
VIlla Luka - new isolated villa with heated pool, jacuzi and sauna

NEW se nachází v Gračaci. Samostatná vila s vyhřívaným bazénem, vířivkou, saunou nabízí ubytování s vlastním bazénem, terasou a výhledem na bazén. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 48 km od národního parku Paklenica a nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartman Mislav
Apartman Mislav

Apartman Mislav se nachází v Gračacu, 48 km od národního parku Paklenica, a nabízí ubytování se zahradou, bezplatným Wi-Fi, sdílenou kuchyní a sdíleným loungem.Tato nemovitost nabízí přístup na terasu a bezplatné soukromé parkoviště.