Ubytování ve městě Grandići

Město Grandići se nachází v regionu Istrie ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Grandići nabízíme 9 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Grandići

Villa Tre Olive
Villa Tre Olive

10 / 10 (4 hodnocení)

Villa Tre Olive se nachází v Grandići na Istrii a nabízí terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

adrian
adrian

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Adrian se nachází v Grandići a nabízí zahradu a gril. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Mirela with a comfortable garden and pool
Villa Mirela with a comfortable garden and pool

9,3 / 10 (3 hodnocení)

Villa Mirela se nachází v obci Grandići, 29 km od amfiteátru Pula Arena a 37 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a sezónním venkovním bazénem. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Holiday Home Grande
Holiday Home Grande

9 / 10 (2 hodnocení)

Holiday Home Grande je obklopen velkou zahradou a nachází se v klidné části města Grandići. Je zde k dispozici bezplatné Wi-Fi připojení.

Villa Rosmarino by Villa Plus
Villa Rosmarino by Villa Plus

9 / 10 (1 hodnocení)

Villa Rosmarino by Villa Plus se nachází v Grandići a nabízí soukromý bazén a bezplatné Wi-Fi. 34 km od Poreče.

House Grandići 1852
House Grandići 1852

House Grandići 1852 se nachází v obci Grandići, 29 km od amfiteátru Pula Arena a 37 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a terasou. K dispozici je také soukromý bazén.

Awesome apartment in Kozljani with 2 Bedrooms and WiFi
Awesome apartment in Kozljani with 2 Bedrooms and WiFi

Pěkný apartmán v Kozljani se 2 ložnicemi se nachází v obci Grandići, 37 km od katedrály sv.Eufemie Rovinj, 13 km od hradu Morosini-Grimani a 22 km od hradu Dvigrad.28 km od pulského amfiteátru.Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Sonniges Ferienhaus inmitten grüner Natur
Sonniges Ferienhaus inmitten grüner Natur

Umístěné v Grandići, 37 km od katedrály sv.Eufemia Rovinj a 12 km od hradu Morosini-Grimani, Sonniges Ferienhaus inmitten grüner Natur nabízí klimatizaci.Nachází se 29 km od arény v Pule a nabízí terasu a bezplatné soukromé parkoviště.

Villa Jas
Villa Jas

Villa Jas se nachází v obci Grandići a nabízí ubytování se soukromým bazénem. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.