Ubytování ve městě Gustirna

Město Gustirna se nachází v regionu Splitsko-dalmátská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Gustirna nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Gustirna

Villa Nina & Mateja
Villa Nina & Mateja

10 / 10 (1 hodnocení)

Villa Nina & Mateja se nachází asi 2,4 km od pláže Poljica a nabízí ubytování s balkonem, rychlovarnou konvicí a výhledem na hory. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 1,9 km od pláže Pralisce a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Fjaka Apartment
Fjaka Apartment

9,5 / 10 (4 hodnocení)

Fjaka Apartment se nachází v Šibeniku, přibližně 39 km od radnice, a nabízí ubytování s terasou, rychlovarnou konvicí a výhledem do zahrady. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 37 km od archeologického parku Salona a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Finally
Finally

9 / 10 (2 hodnocení)

Finally se nachází v Gustirně, 2,2 km od pláže Pralisce a 2,7 km od pláže Poljica. Nabízí sezónní venkovní bazén a klimatizaci. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Apartments Ivana-Gustirna
Apartments Ivana-Gustirna

8,7 / 10 (32 hodnocení)

Apartmány Ivana-Gustirna se nacházejí v obci Gustirna, 36 km od archeologického parku Salona, a nabízejí zdarma dostupné Wi-Fi, bezplatné soukromé parkoviště i výhled na hory.

Villa Aranea
Villa Aranea

8 / 10 (2 hodnocení)

Villa Aranea se nachází v Gustirně a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, bezplatnou půjčovnou jízdních kol a přístupem do zahrady s celoročním venkovním bazénem. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření.

Central Dalmatian Pool&Grill House
Central Dalmatian Pool&Grill House

Central Dalmatian Pool&Grill House se nachází ve městě Gustirna, 3 km od moře, a nabízí venkovní bazén. Nabízí klimatizované apartmány se zařízeným balkonem. Do Trogiru zapsaného na seznamu UNESCO je to 14 km.