Ubytování ve městě Jezerce

Město Jezerce se nachází v regionu Licko-senjská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Jezerce nabízíme 23 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Jezerce

Plitvice Inn
Plitvice Inn

9,7 / 10 (844 hodnocení)

Plitvice Inn se nachází v obci Čujića Krčevina a nabízí ubytování se zahradou a výhledem na hory.

Millenium House 1
Millenium House 1

9,7 / 10 (203 hodnocení)

Millenium House 1 se nachází ve městě Jezerce a nabízí zahradu a terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

House Izvor
House Izvor

9,4 / 10 (555 hodnocení)

House Izvor leží v náručí nedotčené přírody národního parku Plitivická jezera, v oblasti s bohatými zdroji přírodní pramenité vody. Nabízí zahradu s grilem a posezením. Na místě jsou k dispozici k zapůjčení 2 jízdní kola, která vám usnadní poznávání krás okolní přírody.

Lake House
Lake House

9,4 / 10 (398 hodnocení)

Lake House, obklopen svěží zahradou, se nachází v Jezerce, 700 metrů od hlavní silnice D1 a 3 km od národního parku Plitvická jezera. Nabízí bezplatné Wi-Fi připojení.

Vacation House Home
Vacation House Home

9,4 / 10 (24 hodnocení)

Vacation House Home se nachází v Jezercích, 7 km od vstupu č. 2 do národního parku Plitvická jezera, a nabízí ubytování s možností vlastního stravování, prostorný dvůr a výhled na hory. Nabízí bezplatné Wi-Fi připojení ve všech prostorách a neplacené soukromé parkoviště.

Guest House Wolf
Guest House Wolf

9,3 / 10 (604 hodnocení)

Guest House Wolf je penzion situovaný 1,8 km od Plitvických jezer, která jsou zapsaná na seznamu UNESCO. Nabízí zahradu s dětským hřištěm a grilem zdarma a pokoje a apartmán s bezplatným Wi-Fi a kabelovou TV s plochou obrazovkou.

Estavela Holiday home
Estavela Holiday home

9,3 / 10 (45 hodnocení)

Estavela Holiday home se nachází 2,2 km od autobusového nádraží Jezerce - Mukinje a nabízí ubytování s výhledem na hory, terasou a přímým přístupem na sjezdovku. Tento prázdninový dům nabízí neplacené soukromé parkoviště, sdílenou kuchyň a bezplatné Wi-Fi.

House Ana
House Ana

9,2 / 10 (127 hodnocení)

House Ana se nachází v obci Jezerce v Licko-senjské župě, 2,4 km od autobusového nádraží Jezerce - Mukinje. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, restaurací a neplaceným soukromým parkovištěm.

House Kajfes
House Kajfes

9,1 / 10 (287 hodnocení)

Tento okouzlující penzion provozovaný rodinou Kajfesových se nachází na klidném, malebném místě v obci Jezerce, 4 minuty jízdy autem od vstupu do Národního parku Plitvická jezera.

House Angie
House Angie

9,1 / 10 (215 hodnocení)

House Angie se nachází v Jezercích, 3,7 km od autobusového nádraží Jezerce - Mukinje a 5,4 km od vstupu 2 do národního parku Plitvická jezera. Nabízí ubytování se zahradou, bezplatným Wi-Fi ve všech prostorách a neplaceným soukromým parkovištěm. Ubytování je vzdálené asi 8,4 km od vstupu 1 do národního parku Plitvická jezera, 3 km od obce Prijeboj a 3,8 km od obce Čujića Krčevina. Nabízí výhled do zahrady, sluneční terasu a nepřetržitě otevřenou recepci.

Adriana Guesthouse
Adriana Guesthouse

9,1 / 10 (214 hodnocení)

Adriana Guesthouse se nachází 3 km od Plitvických jezer zapsaných na seznamu UNESCO. Nabízí bezplatné Wi-Fi, parkování zdarma, gril, terasu a altán.

House Boro
House Boro

9 / 10 (289 hodnocení)

House Boro se nachází v přírodní oblasti ve vesnici Jezerce, jen 1,5 km od Národního parku Plitvická jezera. Nabízí bezplatné Wi-Fi a klimatizaci dostupné ve všech pokojích.

Natasa Apartments
Natasa Apartments

9 / 10 (85 hodnocení)

Tento apartmán se nachází 2,5 km od vstupu 2 do Plitvických jezer a nabízí terasu a zahradu se sluneční terasou. K dispozici je také patio. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi.

House Samardzic
House Samardzic

8,8 / 10 (318 hodnocení)

House Samardžić se nachází uprostřed přírody v blízkosti malebného národního parku Plitvická jezera, pouhých 50 metrů od autobusové zastávky Mukinje a 20 minut chůze od vchodu č. 2 do národního parku.

House Dado
House Dado

8,6 / 10 (280 hodnocení)

House Dado se nachází ve vesnici Jezerce, jen 1,5 km od vstupu do národního parku Plitvická jezera, který je na seznamu UNESCO. Dům stojí ve velké zahradě uprostřed lesa a nabízí pokoje s bezplatným Wi-Fi.

Guesthouse Marton
Guesthouse Marton

8,6 / 10 (187 hodnocení)

Penzion Marton se nachází pouhých 2,5 km od vchodu č. 2 do areálu národního parku Plitvická jezera a nabízí zdarma dostupné Wi-Fi připojení i terasu.

Plitvice Ethno House
Plitvice Ethno House

8,3 / 10 (1504 hodnocení)

Plitvice Ethno House se nachází v blízkosti národního parku Plitvické jezera ve městě Jezerce a nabízí klimatizované pokoje s ručně vyráběným dubovým a borovicovým nábytkem, satelitní LCD TV a bezplatným Wi-Fi. K dispozici je i sauna, venkovní bazén a lehátka zdarma.

PLITVICE ETNO HOUSE II
PLITVICE ETNO HOUSE II

8,3 / 10 (66 hodnocení)

PLITVICE ETNO HOUSE II se nachází v obci Jezerce a poskytuje ubytování s bezplatným Wi-Fi, TV s plochou obrazovkou a barem.

Guesthouse Nikola
Guesthouse Nikola

8,1 / 10 (74 hodnocení)

Guesthouse Nikola se nachází v obci Plitvička Jezera. Wi-Fi je dostupné zdarma. Všechny pokoje jsou vybavené satelitní TV. K dispozici je také rychlovarná konvice. Ve vlastní koupelně najdete sprchu. K dispozici je také psací stůl a ložní prádlo.

Apartments and rooms with parking space Jezerce, Plitvice - 17768
Apartments and rooms with parking space Jezerce, Plitvice - 17768

Apartmány a pokoje s parkovacím místem Jezerce, Plitvice - 17768 se nacházejí v Jezerce, 1,6 km od autobusového nádraží Jezerce - Mukinje, a nabízejí zdarma dostupné Wi-Fi i bezplatné soukromé parkoviště.

Rooms with a parking space Jezerce, Plitvice - 18111
Rooms with a parking space Jezerce, Plitvice - 18111

Rooms with a parking space se nachází v obci Jezerce v Licko-senjské župě. Jezerce, Plitvice - 18111 se nachází 400 metrů od autobusového nádraží Jezerce - Mukinje. Tento 3hvězdičkový penzion nabízí klimatizované pokoje s vlastní koupelnou a bezplatným Wi-Fi.

Rooms with a parking space Jezerce, Plitvice - 14711
Rooms with a parking space Jezerce, Plitvice - 14711

Rooms with a parking space se nachází v Jezerce, 200 metrů od autobusového nádraží Jezerce - Mukinje. Jezerce, Plitvice - 14711 nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Rooms with a parking space Jezerce, Plitvice - 18130
Rooms with a parking space Jezerce, Plitvice - 18130

Rooms with a parking space se nachází v obci Jezerce v Licko-senjské župě. Jezerce, Plitvice - 18130 se nachází 400 metrů od autobusového nádraží Jezerce - Mukinje. Tento 3hvězdičkový penzion nabízí klimatizované pokoje s vlastní koupelnou a bezplatným Wi-Fi.