Ubytování ve městě Karanac

Město Karanac se nachází v regionu Osijecko-baranjská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Karanac nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Karanac

Villa Sorella ☆☆☆☆
Villa Sorella ☆☆☆☆

9,8 / 10 (11 hodnocení)

Villa Sorella odebra se nachází v obci Karanac, pouhých 700 metrů od etnické vesnice Karanac. Nabízí sezónní venkovní bazén, sdílený lounge a sdílenou kuchyň. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Sobe Kod Baje - Baranjska Kuća
Sobe Kod Baje - Baranjska Kuća

9,7 / 10 (245 hodnocení)

Sobe Kod Baje - Baranjska Kuća se nachází 25 km od přírodního parku Kopački Rit a nabízí ubytování, restauraci, bezplatné půjčení jízdních kol, bar a zahradu. Tento bed and breakfast poskytuje bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartments Bakine Čarolije
Apartments Bakine Čarolije

9,7 / 10 (9 hodnocení)

Apartments Bakine Čarolije se nachází 24 km od přírodního parku Kopački Rit a nabízí ubytování s bezplatnou půjčovnou jízdních kol, zahradou a pokojovou službou. K dispozici je bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartments Ivica i Marica
Apartments Ivica i Marica

9,6 / 10 (252 hodnocení)

Apartmány Ivica poskytují výhled na hory. i Marica se nachází v Karanacu a nabízí ubytování, bezplatné půjčení jízdních kol, zahradu, sdílený lounge, terasu a bar. K dispozici je bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Kuća za odmor Kiss-Karanac,Baranja
Kuća za odmor Kiss-Karanac,Baranja

9,2 / 10 (14 hodnocení)

Ubytování se nachází v obci Karanac, 27 km od přírodního parku Kopački Rit., Kuća za odmor Kiss-Karanac, Baranja nabízí ubytování se sezónním venkovním bazénem, bezplatným Wi-Fi, sdílenou kuchyní a společným salonkem. 32 km od muzea výtvarného umění v Osijeku. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.