Ubytování ve městě Karigador

Město Karigador se nachází v regionu Istrie ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Karigador nabízíme 18 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Karigador

Holiday Home Villa Amaii
Holiday Home Villa Amaii

10 / 10 (1 hodnocení)

Holiday Home Villa Amaii se nachází v Karigadoru a nabízí zahradu, soukromý bazén a výhled na bazén. Klimatizované ubytování je vzdálené 2,2 km od pláže AC Mareda a hosté mohou využívat bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Karigador beach house
Karigador beach house

9,7 / 10 (19 hodnocení)

Karigador beach house se nachází v Karigadoru a nabízí zahradu, terasu, zázemí pro vodní sporty, bezplatné Wi-Fi a výhled na moře. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice.

APARTMAN ALBA
APARTMAN ALBA

9,7 / 10 (6 hodnocení)

APARTMAN ALBA se nachází v Karigadoru, 2,1 km od pláže Šćunac a 2,6 km od pláže Canova Park Umag, a nabízí terasu a výhled do zahrady. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Tre pesci
Tre pesci

9,6 / 10 (7 hodnocení)

Tre pesci se nachází v Karigadoru, 1,4 km od pláže Canova Park Umag a 1,5 km od pláže Dalja. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a restaurací. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice.

Apartments with a parking space Karigador, Novigrad - 2534
Apartments with a parking space Karigador, Novigrad - 2534

9,4 / 10 (24 hodnocení)

Apartments with a parking space Karigador, Novigrad - 2534 se nachází v Karigadoru na Istrii, nedaleko pláží Dalja a Šćunac. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Mateja
Villa Mateja

9,2 / 10 (11 hodnocení)

Villa Mateja se nachází v Karigadoru, 700 metrů od pláže Dalja a 2,1 km od pláže Šćunac. Nabízí sezónní venkovní bazén a klimatizaci. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Apartment Karigador 2534b
Apartment Karigador 2534b

9 / 10 (3 hodnocení)

Apartment Karigador 2534b se nachází v Karigadoru, 1,9 km od pláže Šćunac, 2,4 km od pláže Canova Park Umag a 10 km od aquaparku Istralandia. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 500 metrů od pláže Dalja a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartment Vinko
Apartment Vinko

9 / 10 (2 hodnocení)

Apartment Vinko se nachází v Karigadoru, 2,1 km od pláže AC Mareda, a nabízí ubytování se zahradou, bezplatným soukromým parkovištěm a terasou. Výhled směřuje na moře.

Holiday Home Camping Park Umag
Holiday Home Camping Park Umag

9 / 10 (2 hodnocení)

Holiday Home Camping Park Umag se nachází v Karigadoru, pouhých 700 metrů od pláže Canova Park Umag, a nabízí ubytování u pláže s barem a bezplatným Wi-Fi. Na místě je soukromé parkoviště.

Apartment Mirjana in Karigador
Apartment Mirjana in Karigador

8,8 / 10 (4 hodnocení)

Apartment Mirjana in Karigador se nachází v Karigadoru, 2,1 km od pláže Canova Park Umag a 2,2 km od pláže Šćunac, a nabízí ubytování s Wi-Fi a TV.Nacházíte se necelý 1 km od pláže Dalja a nabízí zahradu a bezplatné parkování.

Albatross Mobile Homes on Camping Park Umag
Albatross Mobile Homes on Camping Park Umag

8,3 / 10 (15 hodnocení)

Albatross Mobile Homes on Camping Park Umag se nachází v Karigadoru a nabízí ubytování se sezónním venkovním bazénem, restaurací a barem.

Apartment Carigo
Apartment Carigo

7,7 / 10 (3 hodnocení)

Apartment Carigo se nachází v Karigadoru. Klimatizované ubytování je vzdálené 2,1 km od pláže AC Mareda a hosté mohou využívat bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Mobile home Doron MH5606 Park Umag
Mobile home Doron MH5606 Park Umag

Mobile home Doron MH5606 Park Umag se nachází v Karigadoru a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, barem a přístupem do zahrady s venkovním bazénem. Tento prázdninový dům nabízí neplacené soukromé parkoviště a bankomat.

Aqua Family Apartments
Aqua Family Apartments

5,4 / 10 (10 hodnocení)

Aqua Family Apartments se nachází se 15 minut jízdy od Umagu. Nabízejí společný venkovní bazén a zahradu a za pouhých 15 minut odtud dojedete do Aquaparku Istralandia.

Apartment Istria Croatia
Apartment Istria Croatia

Apartment Istria Croatia se nachází v Karigadoru, 2,1 km od pláže Šćunac, 2,1 km od pláže Canova Park Umag a 10 km od aquaparku Istralandia. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartments Lovely Katarina
Apartments Lovely Katarina

4,5 / 10 (2 hodnocení)

Apartments Lovely Katarina se nachází v Karigadoru, 2,1 km od pláže AC Mareda. Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Pina***** in Karigador/Novigrad
Villa Pina***** in Karigador/Novigrad

Villa Pina***** v Karigadoru/Novigradu se zahradou, sdíleným loungem a terasou nabízí ubytování v Karigadoru s bezplatným Wi-Fi a výhledem na moře.Vila se může pochlubit neplaceným soukromým parkovištěm a nachází se v oblasti, kde se hosté mohou věnovat aktivitám, jako je potápění, rybaření a stolní tenis.

Villa TT
Villa TT

Villa TT se nachází v Karigadoru, 1,3 km od pláže Dalja a 3 km od pláže Canova Park Umag. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, sezónním venkovním bazénem a terasou. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.