Ubytování ve městě Karpinjan

Město Karpinjan se nachází v regionu Istrie ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Karpinjan nabízíme 15 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Karpinjan

Villa Altalune
Villa Altalune

10 / 10 (1 hodnocení)

Villa Altalune se nachází v obci Karpinjan, pouhých 1,5 km od pláže Maestral a 1,7 km od pláže Sirena, a nabízí soukromý bazén. Pláž Karpinjan je vzdálená 1,2 km. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartments Nerina
Apartments Nerina

9,7 / 10 (4 hodnocení)

Nachází se v Karpinjanu na Istrii, s pláží Karpinjan a Maestral Apartments Nerina nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm nedaleko.

Apartment The View
Apartment The View

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Apartment The View se nachází v Karpinjanu, 1,2 km od pláže Karpinjan a 1,7 km od pláže FKK, a nabízí výhled na moře. Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Apartment Olivo-2
Apartment Olivo-2

9 / 10 (5 hodnocení)

Apartmán Olivo-2 se nachází v Karpinjanu, pouhých 1,4 km od pláže Maestral a 1,7 km od pláže Sirena, a nabízí terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartment Sky
Apartment Sky

9 / 10 (1 hodnocení)

Apartment Sky se nachází v Karpinjanu, 300 metrů od pláže Karpinjan, necelý 1 km od pláže FKK a 10 minut chůze od pláže Kastanija. Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Apartment Novigrad, Istria 12
Apartment Novigrad, Istria 12

9 / 10 (1 hodnocení)

Apartment Novigrad, Istria 12 se nachází v Karpinjanu, 600 metrů od pláže Karpinjan, 1,2 km od pláže FKK a 1,4 km od pláže Maestral. Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Apartment Olivo-1
Apartment Olivo-1

7,9 / 10 (1 hodnocení)

Apartment Olivo-1 se nachází v Karpinjanu, 1,4 km od pláže Maestral a 1,7 km od pláže Sirena, a nabízí zahradu a výhled do zahrady. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Premium holiday house Alloro
Premium holiday house Alloro

7,7 / 10 (14 hodnocení)

Premium holiday house Alloro se nachází v Karpinjanu, 350 metrů od pláže Karpinjan. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Adila A2
Adila A2

Adila A2 se nachází v Karpinjanu nedaleko pláže Sirena. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Pláž Karpinjan je vzdálená 450 metrů a pláž Maestral 1,5 km.

Apartment Ines
Apartment Ines

Apartment Ines se nachází v Karpinjanu, 1,4 km od pláže Karpinjan a 1,9 km od pláže Maestral, a nabízí zahradu a terasu. Ubytování je vzdálené 2 km od pláže FKK, 2,1 km od pláže Kastanija a 2,1 km od pláže Sirena. K dispozici je venkovní bazén, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Apartment Novigrad 1
Apartment Novigrad 1

Apartment Novigrad 1 se nachází v Karpinjanu, 600 metrů od pláže Karpinjan, 1,2 km od pláže FKK a 1,4 km od pláže Maestral. Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Apartment Gorazd
Apartment Gorazd

Apartment Gorazd se nachází v Karpinjanu, 550 metrů od pláže Maestral. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Všechny pokoje mají balkon.

Adila A42
Adila A42

Adila A42 se nachází v Karpinjanu, 1,4 km od pláže Maestral a 1,8 km od pláže Sirena. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Sofia A4 dole
Sofia A4 dole

Sofia A4 dole se nachází v obci Karpinjan, 1 km od pláže Maestral, 1,4 km od pláže FKK a 6,7 km od aquaparku Istralandia. Nachází se necelý 1 km od pláže Karpinjan a nabízí zahradu a bezplatné parkování.

Apartment with Sea View in Novigrad
Apartment with Sea View in Novigrad

Apartment with Sea View in Novigrad se nachází v obci Karpinjan, 1,3 km od pláže Karpinjan, a nabízí zahradu a výhled na moře.Na místě je dětské hřiště.Pláž Maestral a pláž Sirena jsou nedaleko.K dispozici je venkovní bazén, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.