Ubytování v regionu Koločep

V regionu Koločep nabízíme celkem 15 možností ubytování. Celkově v našem katalogu evidujeme pro region Koločep 1 měst či vesnic, ve kterých nabízíme hotely, penziony nebo jiné ubytování.

Oblíbená města pro ubytování v regionu Koločep

Další ubytování v oblasti Koločep

Apartments Maria
Apartments Maria

9,8 / 10 (26 hodnocení)

Apartments Maria se nachází v Koločepu, 200 metrů od pláže Donje Celo a 1,1 km od pláže Bige. Nabízí výhled na moře a bezplatné Wi-Fi.

Apartment Iva&Andro
Apartment Iva&Andro

9,8 / 10 (22 hodnocení)

Apartment Iva&Andro se nachází 400 metrů od pláže Don Đivan a nabízí soukromou pláž a klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi.

Apartments Elica
Apartments Elica

9,7 / 10 (56 hodnocení)

Apartments Elica se nachází na atraktivním místě v Koločepu, nedaleko pláží Donje Celo, Bige a Don Đivan. Nabízí výhled na moře a bezplatné Wi-Fi.

Apartments Miskovic
Apartments Miskovic

9,7 / 10 (29 hodnocení)

Apartments Miskovic se nachází v Koločepu, 200 metrů od pláže Donje Celo a 1,2 km od pláže Bige. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, terasou a grilem.

Holiday Home Macus
Holiday Home Macus

9,7 / 10 (4 hodnocení)

Holiday Home Maćus se nachází v Koločepu.Ubytování má výhled na moře a bezplatné Wi-Fi.Prázdninový dům má balkon.

Villa Sea Dream Koločep
Villa Sea Dream Koločep

9,6 / 10 (27 hodnocení)

Villa Sea Dream Koločep se nachází v letovisku Gornje Čelo, pouhých 70 metrů od nejbližší pláže. Nabízí bezplatné zázemí pro grilování, prostornou společnou terasu s výhledem na moře a Wi-Fi zdarma.

Guest House Oreb
Guest House Oreb

9,4 / 10 (40 hodnocení)

Guest House Oreb se nachází v Koločepu a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled na moře. Tento 3hvězdičkový penzion má terasu a klimatizované pokoje s vlastní koupelnou. Personál vám může zajistit dopravu na letiště.

Kalamota Beach House
Kalamota Beach House

9,2 / 10 (61 hodnocení)

Kalamota Beach House se nachází 300 metrů od pláže Don Đivan a nabízí ubytování, restauraci, sezónní venkovní bazén, terasu a bar. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi.

Apartments Tereza
Apartments Tereza

8,6 / 10 (20 hodnocení)

Apartments Tereza se nachází na ostrově Koločep, jen kousek od pobřeží Dubrovníku. Nabízí klimatizovaná studia a apartmány se satelitní LCD TV a terasou nebo balkonem s výhledem na moře.

Sandy Beach Apartments
Sandy Beach Apartments

8,4 / 10 (5 hodnocení)

Sandy Beach Apartments se nachází ve 300 let starém kamenném domě v Koločepu a nabízí bezplatné Wi-Fi. Ubytování se nachází kousek pěšky od kaple sv. Antonína v Padově a 200 metrů od písečné pláže. Z terasy se otevírá výhled na moře.

Charming island apartment garden,70m from sandy beach and restaurant, free WI-FI
Charming island apartment garden,70m from sandy beach and restaurant, free WI-FI

8 / 10 (4 hodnocení)

Okouzlující ostrov apartment garden, 70m od písečné pláže a restaurace, bezplatné Wi-Fi, se nachází v Koločepu, 400 metrů od pláže Donje Celo, 2,1 km od pláže Blu a 2,1 km od pláže Potok.

Villa Baburizza
Villa Baburizza

8 / 10 (1 hodnocení)

Villa Baburizza se nachází v Koločepu, 250 metrů od pláže Donje Celo a 1,8 km od pláže Potok. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, sezónním venkovním bazénem a zahradou. Hosté si mohou zaplavat v soukromém bazénu.

Apartments by the sea Kolocep, Elafiti - 2182
Apartments by the sea Kolocep, Elafiti - 2182

Apartments by the sea Kolocep, Elafiti - 2182 se nachází 150 metrů od pláže Donje Celo a 2 km od pláže Potok v Koločepu. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a posezením.

Apartment Esperanza
Apartment Esperanza

6 / 10 (48 hodnocení)

Apartmán Esperanza se zahradou a terasou nabízí ubytování v Koločepu, bezplatné Wi-Fi a výhled na moře.Toto ubytování s výhledem do zahrady má terasu.

Restful Villa in Dalmatia with Garden
Restful Villa in Dalmatia with Garden

Restful Villa in Dalmatia with Garden se nachází v Koločepu, 1,1 km od pláže Donje Celo a 2,6 km od pláže Blu.Nabízím ubytování s Wi-Fi, klimatizací, zahradou a grilem.