Ubytování ve městě Komin

Město Komin se nachází v regionu Dubrovnicko-neretvanská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Komin nabízíme 9 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Komin

Holiday Home Riverside
Holiday Home Riverside

10 / 10 (4 hodnocení)

Holiday Home Riverside se nachází v Kominu a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, sdílený lounge, zahradu, Wi-Fi zdarma a výhled do zahrady. Ubytování bylo postaveno v roce 2014 a nabízí klimatizované pokoje s balkonem.

Dotta
Dotta

10 / 10 (2 hodnocení)

Dotta se nachází v Kominu v Dubrovnicko-neretvanské župě a nabízí balkon. Ubytování je vzdálené 38 km od kostela sv. Jakuba a Vrchu zjevení.

Apartment Neretva dream
Apartment Neretva dream

9,8 / 10 (11 hodnocení)

Apartment Neretva dream se nachází v Kominu a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol a terasu. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 31 km od Neumu a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Villa Usce
Villa Usce

9,7 / 10 (7 hodnocení)

Villa Usce se nachází v Kominu, 34 km od vodopádu Kravica a 49 km od hradeb Stonu. Nabízí sezónní venkovní bazén a klimatizaci. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Lemon house
Lemon house

9,7 / 10 (3 hodnocení)

Lemon house se nachází 36 km od kopce Krizevac a nabízí ubytování se zahradou, balkonem a výhledem na řeku. 26 km od vodopádu Kravica. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Rojena vala - Neretva
Rojena vala - Neretva

9,4 / 10 (8 hodnocení)

Rojena vala - Neretva se nachází asi 37 km od hory Križevac a nabízí ubytování se zahradou, patiem a výhledem na řeku. 27 km od vodopádu Kravica. Nabízí Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

Apartman ABO***
Apartman ABO***

9,3 / 10 (6 hodnocení)

Apartman ABO se nachází v Kominu v Dubrovnicko-neretvanské župě.*** má zahradu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Holiday Home Markic - MKA525
Holiday Home Markic - MKA525

Holiday Home Markic - MKA525 se nachází na pláži v Kominu a nabízí soukromý bazén. Klimatizované ubytování je vzdálené 37 km od Neumu. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Villa Heart of Stone
Villa Heart of Stone

Villa Heart of Stone se může pochlubit venkovním bazénem, bbzahradou a terasou a nabízí ubytování v Kominu s bezplatným Wi-Fi a výhledem na hory.Tato nemovitost nabízí soukromý bazén a bezplatné soukromé parkoviště.