Ubytování ve městě Košinožići

Město Košinožići se nachází v regionu Istrie ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Košinožići nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Košinožići

Casa Viktoria with private garden and BBQ
Casa Viktoria with private garden and BBQ

9,3 / 10 (3 hodnocení)

Casa Viktoria with private garden and BBQ se nachází asi 45 km od katedrály sv. Eufemie v Rovinji a nabízí ubytování s terasou, balkonem a výhledem do zahrady. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Micheline
Villa Micheline

9,2 / 10 (5 hodnocení)

Villa Micheline se nachází v Košinožići a nabízí sezónní venkovní bazén, sdílený lounge a zahradu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Adea
Villa Adea

9 / 10 (2 hodnocení)

Villa Adea se nachází v Košinožići, 7,2 km od Eufraziovy baziliky a hlavního náměstí a 45 km od katedrály sv. Eufemie. Tento klimatizovaný apartmán je vzdálený 23 km od aquaparku Istralandia. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

House 1808
House 1808

8 / 10 (1 hodnocení)

House 1808 se nachází v Košinožići, 23 km od aquaparku Istralandia a 45 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj, a nabízí klimatizaci. Nabízí soukromý bazén, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Kosinožići 1924
Villa Kosinožići 1924

Villa Kosinožići 1924 se nachází v Košinožići a nabízí ubytování se soukromým bazénem. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

One-Bedroom Apartment in Kosinozici
One-Bedroom Apartment in Kosinozici

One-Bedroom Apartment in Kosinozici se nachází v Košinožići.Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.