Ubytování ve městě Kožino

Město Kožino se nachází v regionu Zadarská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Kožino nabízíme 98 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Kožino

ZARA BEAUTY
ZARA BEAUTY

10 / 10 (2 hodnocení)

ZARA BEAUTY se nachází 100 metrů od pláže Veliki mul a nabízí venkovní bazén, zahradu a klimatizované ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi.

Apartment in Kožin
Apartment in Kožin

10 / 10 (1 hodnocení)

Apartmán v Kožíně se nachází v Kožinu, pouhých 400 metrů od pláže Veliki mul, nabízí bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.Apartmán sídlí v budově z roku 1993, 700 metrů od pláže Saint Peter North a 800 metrů od pláže Trsina.

Apartment Kozino I
Apartment Kozino I

10 / 10 (1 hodnocení)

Apartment Kozino se nachází 1,3 km od pláže Veliki mul, 1,3 km od pláže Smokvica a 36 km od přístavu Kornati. I nabízí ubytování v Kožinu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartment Kozino 12
Apartment Kozino 12

10 / 10 (1 hodnocení)

Apartmán Kozino 12 se nachází v obci Kožino, necelý 1 km od pláže Smokvica, a nabízí zdarma dostupné Wi-Fi i bezplatné soukromé parkoviště. Ubytování je vzdálené 37 km od přístavu Kornati a 38 km od historického muzea Biograd.

Beautiful villa Clara with a swimming pool in Ko ino near the sea
Beautiful villa Clara with a swimming pool in Ko ino near the sea

10 / 10 (1 hodnocení)

Beauti villa Clara with pool in Ko in near the sea se nachází v Kožinu a nabízí ubytování s klimatizovaným Wi-Fi, fitness centrem a přístupem do zahrady s venkovním bazénem.Vila má také vlastní bazén.

Awesome home in Kozino w/ Outdoor swimming pool and 5 Bedrooms
Awesome home in Kozino w/ Outdoor swimming pool and 5 Bedrooms

10 / 10 (1 hodnocení)

Apartmán Úžasný dům v Kozino w/ Venkovní bazén a 5 Ložnic se nachází v obci Kožino, 650 metrů od pláže Smokvica a 750 metrů od pláže Trsina, a který je k dispozici v léčbě s balkonem a platbou Wi-Fi.Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Anita Kožino
Villa Anita Kožino

10 / 10 (1 hodnocení)

Villa Anita Kožino se nachází asi 600 metrů od pláže Veliki mul a nabízí ubytování s balkonem, rychlovarnou konvicí a výhledem do zahrady. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

LUXURY VILLA NIKO
LUXURY VILLA NIKO

9,9 / 10 (8 hodnocení)

LUXURY VILLA NIKO se nachází v obci Kožino, jen pár kroků od pláže Veliki mul, a nabízí sdílený lounge, zahradu a sdílenou kuchyň. Toto přímořské ubytování nabízí přístup na balkon, kulečník, bezplatné parkování a Wi-Fi zdarma.

Happy garden house
Happy garden house

9,8 / 10 (18 hodnocení)

Happy garden house se nachází v obci Kožino, 1,3 km od pláže Trsina, 1,8 km od pláže Saint Peter North a 35 km od přístavu Kornati. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 1 km od pláže Veliki mul a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartmani Rudius
Apartmani Rudius

9,8 / 10 (14 hodnocení)

Apartmani Rudius se nachází u pláže v obci Kožino, necelý 1 km od pláže Smokvica a 2,3 km od pláže Pineta. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 80 metrů od pláže Saint Bartholomew a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Accommodation INDIGO
Accommodation INDIGO

9,8 / 10 (12 hodnocení)

Accommodation INDIGO se nachází v obci Kožino, 300 metrů od pláže Saint Bartholomew a 500 metrů od pláže Smokvica. Nabízí gril a klimatizaci. Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Apartman Puntica
Apartman Puntica

9,8 / 10 (6 hodnocení)

Apartman Puntica se nachází přibližně 90 metrů od pláže Trsina a nabízí ubytování s balkonem, rychlovarnou konvicí a výhledem do zahrady. Nachází se jen pár kroků od pláže Smokvica a nabízí zahradu a bezplatné parkování.

Yellow Cube
Yellow Cube

9,8 / 10 (5 hodnocení)

Yellow Cube se nachází 300 metrů od pláže Veliki mul a nabízí sdílený lounge, zahradu a klimatizované pokoje s terasou a bezplatným Wi-Fi.

Villa Hacienda
Villa Hacienda

9,7 / 10 (19 hodnocení)

Apartmán Hacienda se nachází 1,5 km od turistické osady Kožino a nabízí soukromý bazén, možnost vlastního stravování a bezplatné Wi-Fi. K oblázkové pláži je to odsud 80 metrů.

Zadar Premium Apartments
Zadar Premium Apartments

9,6 / 10 (43 hodnocení)

Apartmány Zadar Premium se nacházejí v obci Kožino v Zadarské župě, 300 metrů od pláže Saint Bartholomew, a nabízejí zdarma dostupné Wi-Fi, gril, zahradu i bezplatné soukromé parkoviště.

Apartments Andreja
Apartments Andreja

9,6 / 10 (17 hodnocení)

Apartmány Andreja se nacházejí v obci Kožino v Zadarské župě, 200 metrů od pláže Trsina, a nabízejí zdarma dostupné Wi-Fi, gril, zahradu i bezplatné soukromé parkoviště.

Villa Gorana
Villa Gorana

9,6 / 10 (15 hodnocení)

Villa Gorana se nachází v obci Kožino, nedaleko pláže Veliki mul a 700 metrů od pláže Trsina. Nabízí balkon s výhledem do zahrady, venkovní bazén a terasu. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Luxurious Villa in Kozino with Fenced Garden and Terrace
Luxurious Villa in Kozino with Fenced Garden and Terrace

9,6 / 10 (8 hodnocení)

Luxusní vila na Kozině s oplocenou zahradou a terasou se nachází v Kožinu, 600 metrů od pláže Trsina a 700 metrů od pláže Smokvica.Nabízím ubytování s Wi-Fi, klimatizací, zahradou a grilem.Tato vila se nachází 38 km od historického muzea Biograd a 8,2 km od paláce generálního guvernéra.

Apartment PALATISA
Apartment PALATISA

9,6 / 10 (5 hodnocení)

Apartment PALATISA se nachází v obci Kožino, 300 metrů od pláže Saint Bartholomew a 400 metrů od pláže Smokvica. Nabízí zahradu a klimatizaci. Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Apartment 7.ulica br. II
Apartment 7.ulica br. II

9,6 / 10 (5 hodnocení)

Apartment 7.ulica br. se nachází v obci Kožino, jen pár kroků od pláže Veliki mul a 200 metrů od pláže Trsina. II nabízí klimatizaci. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště.

Apartments Villa Mirella
Apartments Villa Mirella

9,5 / 10 (67 hodnocení)

Apartments Villa Mirella se nachází v obci Kožino, jen pár kroků od pláže Saint Bartholomew a 650 metrů od pláže Smokvica. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, restaurací a zahradou.

Villa Bella By The Sea - Heated Pool, Jacuzzi, Sauna
Villa Bella By The Sea - Heated Pool, Jacuzzi, Sauna

9,5 / 10 (60 hodnocení)

Villa Bella se nachází v Kožinu, 700 metrů od pláže Trsina a pláže Smokvica. By The Sea - vyhřívaný bazén, vířivka, sauna nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, zahradu s venkovním bazénem, výhled na bazén a přístup do sauny a vířivky. Ubytování je klimatizované a má vířivku.

Apartment Lucy
Apartment Lucy

9,5 / 10 (35 hodnocení)

Apartment Lucy se nachází v obci Kožino v Zadarské župě, 200 metrů od pláže Veliki mul, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm.

Apartments Villa Marnii
Apartments Villa Marnii

9,5 / 10 (33 hodnocení)

Apartments Villa Marnii se nachází 600 metrů od pláže a 9 km od starobylého města Zadar. Nabízí venkovní bazén, hřiště na bocce, ubytování s balkonem nebo terasou a bezplatným Wi-Fi a zahradu se sdíleným grilem a plně vybavenou kuchyní.

Apartments Villa Orion
Apartments Villa Orion

9,5 / 10 (32 hodnocení)

Apartments Villa Orion se nachází v klidné osadě Kožino, asi 850 metrů od moře. Nabízí zahradu s bazénem a grilem. K dispozici je bezplatné Wi-Fi.

Villa Antonina
Villa Antonina

9,5 / 10 (31 hodnocení)

Villa Antonina nabízí ubytování se zahradou v obci Kožino. Do Zadaru je to 7 km. Na místě je soukromé neplacené parkoviště a ve všech prostorách funguje Wi-Fi zdarma.

Apartments Sea View Kozino
Apartments Sea View Kozino

9,5 / 10 (21 hodnocení)

Apartments Sea View Kozino se nachází v Kožinu, asi 1 minutu pěšky od moře a pláže a 7 km od centra Zadaru. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Apartment Beach 4 you
Apartment Beach 4 you

9,5 / 10 (13 hodnocení)

Apartment Beach 4 se nachází v Kožinu, v blízkosti pláže Saint Peter North a 600 metrů od pláže Veliki mul. Nabízí terasu s výhledem na moře, zahradu a soukromou pláž. Nabízí terasu, neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Sea View Kozino
Sea View Kozino

9,5 / 10 (11 hodnocení)

Sea View Kozino se nachází v obci Kožino v Zadarské župě, 200 metrů od pláže Smokvica. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm.

Holiday Home Kozino with Sea View I
Holiday Home Kozino with Sea View I

9,5 / 10 (6 hodnocení)

Prázdninový dům Kozino s výhledem na moře I se nachází v obci Kožino, necelý 1 km od pláže Trsina a 11 minut chůze od pláže Smokvica, a nabízí balkon. Tento klimatizovaný apartmán se nachází necelý 1 km od pláže Veliki mul a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Family Holiday house - 50 m to the beach!
Family Holiday house - 50 m to the beach!

9,5 / 10 (4 hodnocení)

Rodinný prázdninový dům - 50 m od pláže! Apartmán se nachází v obci Kožino, 600 metrů od pláže Smokvica a 800 metrů od pláže Trsina. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 400 metrů od pláže Saint Bartholomew a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartment Venko - ZAD305
Apartment Venko - ZAD305

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Apartment Venko - ZAD305 se nachází u pláže v obci Kožino, 500 metrů od pláže Trsina a 600 metrů od pláže Smokvica. Ubytování je vzdálené 90 metrů od pláže Veliki mul a hosté mohou využívat bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Vila LEDA
Vila LEDA

9,4 / 10 (47 hodnocení)

Vila LEDA se nachází jen pár kroků od pláže Trsina a nabízí ubytování se zahradou, terasou a pokojovou službou. K dispozici je Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

Anastazia
Anastazia

9,4 / 10 (32 hodnocení)

Anastazia se nachází v obci Kožino a nabízí ubytování s terasou nebo balkonem, bezplatným Wi-Fi, TV s plochou obrazovkou, zahradou a terasou.

House next to beach with AC, WiFi, parking
House next to beach with AC, WiFi, parking

9,4 / 10 (18 hodnocení)

House next to beach with AC, Wi-Fi, parking se nachází 50 metrů od pláže Saint Bartholomew a nabízí zahradu a klimatizované pokoje s balkonem a bezplatným Wi-Fi.

Villa Arancia
Villa Arancia

9,4 / 10 (9 hodnocení)

Villa Arancia se nachází v obci Kožino a nabízí klimatizované ubytování s terasou. V okolí se můžete věnovat potápění, rybaření a pěší turistice.

Boris
Boris

9,4 / 10 (7 hodnocení)

Boris se nachází v obci Kožino, 300 metrů od pláže Saint Bartholomew a 700 metrů od pláže Smokvica. Nabízí zahradu a klimatizaci. Nabízí terasu a neplacené soukromé parkoviště.

Apartment P
Apartment P

9,3 / 10 (3 hodnocení)

Apartment P se nachází v obci Kožino, 1,1 km od pláže Trsina a 1,2 km od pláže Veliki mul, a nabízí zahradu a výhled na moře. Tento klimatizovaný apartmán se nachází necelý 1 km od pláže Smokvica a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

M A Apartments
M A Apartments

9,2 / 10 (18 hodnocení)

M A Apartments se nachází v Kožinu, 400 metrů od pláže Veliki mul, a nabízí výhled do zahrady, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Apartment Kozino Violetta
Apartment Kozino Violetta

9,2 / 10 (14 hodnocení)

Apartment Kozino Violetta se nachází asi 400 metrů od pláže Smokvica a nabízí ubytování se zahradou, balkonem a výhledem na město. Nabízí terasu, neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

AP-ART-MAN by A&V for two, NEW, sea 200m, free parking
AP-ART-MAN by A&V for two, NEW, sea 200m, free parking

9,2 / 10 (5 hodnocení)

AP-ART-MAN by A\u0026V pro dva, NOVINKA, moře 200 m, parkování zdarma, nemovitost se zahradou, grilem a terasou, se nachází v Kožino, 700 metrů od pláže Trsina, méně než 1 km od pláže Smokvica a Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

SunAdria Apartments
SunAdria Apartments

9,1 / 10 (182 hodnocení)

SunAdria Apartments se nachází v menší turistické osadě Kožino, pouhých 50 metrů od oblázkové pláže, a nabízí ubytování s možností vlastního stravování, zařízeným balkonem nebo terasou s výhledem na moře. K dispozici je také zdarma dostupné Wi-Fi,

Villa Brucker
Villa Brucker

9,1 / 10 (23 hodnocení)

Villa Brucker se nachází v obci Kožino v Zadarské župě, 300 metrů od pláže Saint Bartholomew, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm.

Villa Adria
Villa Adria

9,1 / 10 (19 hodnocení)

Villa Adria se nachází v obci Kožino, jen pár kroků od pláže Trsina, a nabízí zahradu, bezplatné Wi-Fi, nepřetržitě otevřenou recepci a pokojovou službu. Nabízí terasu a neplacené soukromé parkoviště.

Apartments Kozino
Apartments Kozino

9,1 / 10 (17 hodnocení)

Apartments Kozino se nachází 400 metrů od pláže Veliki mul a nabízí zahradu, terasu a klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi.

Villa Magnolia
Villa Magnolia

9,1 / 10 (7 hodnocení)

Villa Magnolia se nachází v obci Kožino a nabízí zahradu, sdílený lounge, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na moře. Tento prázdninový dům nabízí neplacené soukromé parkoviště a sdílenou kuchyň.

Family friendly apartments with a swimming pool Kozino, Zadar - 18128
Family friendly apartments with a swimming pool Kozino, Zadar - 18128

9 / 10 (10 hodnocení)

Family friendly apartments with a swimming pool Kozino, Zadar - 18128 se nachází v obci Kožino v Zadarské župě, nedaleko pláží Saint Bartholomew a Smokvica. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Family friendly apartments with a swimming pool Kozino, Zadar - 18121
Family friendly apartments with a swimming pool Kozino, Zadar - 18121

9 / 10 (8 hodnocení)

Family friendly apartments with a swimming pool Kozino, Zadar - 18121 se nachází v obci Kožino v Zadarské župě, nedaleko pláží Saint Bartholomew a Smokvica. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.