Ubytování ve městě Kozljak

Město Kozljak se nachází v regionu Istrie ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Kozljak nabízíme 9 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Kozljak

Villa Zvanya
Villa Zvanya

10 / 10 (2 hodnocení)

Villa Zvanya se nachází v Kozljaku, 41 km od hradu Morosini-Grimani, 43 km od hradu Dvigrad a 47 km od stadionu HNK Rijeka Rujevica. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Casa Baroni
Casa Baroni

10 / 10 (2 hodnocení)

Casa Baroni se nachází v Kozljaku. 20 km od Rabacu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Rocco
Villa Rocco

10 / 10 (1 hodnocení)

Villa Rocco se nachází v Kozljaku na Istrii a nabízí terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Tramonto Kozljak
Villa Tramonto Kozljak

9,9 / 10 (9 hodnocení)

Villa Tramonto Kozljak se nachází v Kozljaku a nabízí zahradu, sezónní venkovní bazén a výhled na bazén. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa The One
Villa The One

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Vila Samostatně stojící vila The One se nachází v obci Kozljak na Istrii, 39 km od Opatije. K dispozici je terasa. Na místě je soukromé neplacené parkoviště.

Skalameri
Skalameri

9,3 / 10 (114 hodnocení)

Skalameri se nachází v Kozljaku, 28 km od hradu Pazin a 38 km od hradu Morosini-Grimani. Nabízí ubytování se zahradou, bezplatným Wi-Fi ve všech prostorách a neplaceným soukromým parkovištěm. Penzion má rodinné pokoje.

Villa Kozljak
Villa Kozljak

9,3 / 10 (15 hodnocení)

Villa Kozljak se nachází v Kozljaku a nabízí sezónní venkovní bazén a výhled do zahrady. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Holiday home Kozljak Cr
Holiday home Kozljak Cr

Holiday home Kozljak Cr se nachází v Kozljaku a nabízí soukromý bazén. 28 km od hradu Pazin. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Holiday Home Kozljak with Fireplace 02
Holiday Home Kozljak with Fireplace 02

Holiday Home Kozljak with Fireplace 02 se nachází v Kozljaku a nabízí soukromý bazén. 28 km od hradu Pazin. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.