Ubytování ve městě Lower Town

Město Lower Town se nachází v regionu Záhřeb ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Lower Town nabízíme 17 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Lower Town

Hotel Capital
Hotel Capital

9,3 / 10 (479 hodnocení)

Hotel Capital se nachází v srdci Záhřebu, 4 minuty chůze od náměstí Bana Jelacica, a nabízí restauraci à la carte a bar zdobený prvky Art Deco a Art Nouveau.K dispozici je bezplatné Wi-Fi.

MANDA Heritage Hotel
MANDA Heritage Hotel

9,2 / 10 (1373 hodnocení)

Manda Heritage Hotel se nachází v Záhřebu, 600 metrů od záhřebské katedrály, a nabízí bar, sdílený lounge, kasino a bezplatné Wi-Fi.1 km od Museum of Broken Relationships Záhřeb.Nemovitost se nachází 0.9 km od náměstí Cvjetni, 0.8 km od trhu Dolac a 0.7 km od náměstí Ban Jelacic.Ubytování zajišťuje letištní transfery a k dispozici je také půjčovna kol.

Esplanade Zagreb Hotel
Esplanade Zagreb Hotel

9,1 / 10 (3093 hodnocení)

Pětihvězdičkový Esplanade Zagreb Hotel se nachází v centru Záhřebu, hned vedle hlavního vlakového nádraží v Záhřebu. Nabízí fitness centrum, saunu a bezplatné Wi-Fi v celém hotelu. Hosté si mohou vychutnat jídlo na terase v hotelové restauraci nebo si dát nápoj, který připravují ocenění barmani.

Hotel PARK 45
Hotel PARK 45

9,1 / 10 (2217 hodnocení)

Hotel PARK 45 se nachází v Záhřebu, pouhých 800 metrů od hlavního náměstí, a nabízí pokoje s vlastní koupelnou a sdílený lounge. Náměstí Cvjetni je vzdálené 600 metrů a náměstí krále Tomislava 1,6 km.

Canopy by Hilton Zagreb City Centre
Canopy by Hilton Zagreb City Centre

9 / 10 (1856 hodnocení)

Canopy by Hilton Zagreb City Centre se nachází v komplexu Branimir, jen pár kroků od hlavního vlakového nádraží. Tento artový hotel byl inspirován industriální minulostí Záhřebu. K zázemí patří fitness centrum. Wi-Fi je dostupné zdarma ve všech prostorách.

Hotel Le Premier
Hotel Le Premier

9 / 10 (1238 hodnocení)

Hotel Le Premier se nachází v Záhřebu, jen pár kroků od kulturního centra Meštrovićev paviljon a provozuje restauraci vedenou šéfkuchařem, který získal Michelinskou hvězdu. Hotel nabízí fitness centrum a saunu. Náměstí bána Jelačiče je vzdálené kousek pěšky. Wi-Fi je dostupné zdarma.

Best Western Premier Hotel Astoria
Best Western Premier Hotel Astoria

8,8 / 10 (5919 hodnocení)

Elegantní Hotel Astoria se nachází v klidné části centra Záhřebu, 300 metrů od hlavního nádraží. Nabízí neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Hotel Dubrovnik
Hotel Dubrovnik

8,8 / 10 (3609 hodnocení)

Hotel Dubrovnik se nachází na Hlavním náměstí v srdci Záhřebu a může se pochlubit tradicí sahající až do roku 1929. Nabízí zrekonstruované pokoje a apartmá v klasickém stylu s moderním vybavením. K dispozici je business centrum, posilovna, bar, restaurace a Wi-Fi zdarma.

Hotel Jägerhorn
Hotel Jägerhorn

8,7 / 10 (1720 hodnocení)

Tento hotel je situovaný mezi hlavní pěší ulicí v Záhřebu a historickou částí města, v blízkosti náměstí Ban Jelacic. Byl zrekonstruovaný v roce 2011.Hotel Jagerhorn, založený v roce 1827, je nejstarší stojící hotel ve městě.

Boutique Cimer
Boutique Cimer

8,7 / 10 (8 hodnocení)

Boutique Cimer nabízí klimatizované pokoje s kabelovou TV s plochou obrazovkou v dolním městě Záhřebu. Ubytování stojí kousek od botanické zahrady, náměstí krále Tomislava a Muzea zlomených vztahů. Ubytování se nachází v blízkosti oblíbených atrakcí, jako je Chorvatské muzeum naivního umění, kostel sv. Marka v Záhřebu a záhřebská katedrála.

Sheraton Zagreb Hotel
Sheraton Zagreb Hotel

8,6 / 10 (3011 hodnocení)

Tento elegantní 5hvězdičkový hotel se nachází v srdci Záhřebu, 500 metrů od hlavního vlakového nádraží a 1 km od hlavního náměstí. Nabízí klimatizované pokoje s minibarem, kabelovou a satelitní TV.

Hotel Jadran
Hotel Jadran

8,6 / 10 (1943 hodnocení)

Hotel Jadran se nachází v samém srdci Záhřebu, 7 minut pěšky od náměstí bána Jelačiće. Nabízí snadný a rychlý přístup ke všem památkám a atrakcím centra města a bezplatné Wi-Fi.

The Westin Zagreb
The Westin Zagreb

8,3 / 10 (2549 hodnocení)

Tento 5hvězdičkový hotel se nachází v Záhřebu, v pěší vzdálenosti od centra a venkovních kaváren. Westin nabízí bezplatné připojení k internetu a wellness centrum World Class Health Academy.

Hotel Central
Hotel Central

8,1 / 10 (3179 hodnocení)

Hotel Central zaujímá výhodnou polohu v Záhřebu, jen pár kroků od hlavního vlakového nádraží a 5 minut pěšky od hlavního náměstí a všech významných památek. Nabízí klimatizované pokoje s bezplatným Wi-Fi.

Art Hotel Like
Art Hotel Like

8 / 10 (2715 hodnocení)

Art Hotel Like se nachází v centru Záhřebu a poskytuje moderně zařízené pokoje s bezplatnou kávou a čajem. Hlavní náměstí Ban Jelacic, trh Dolac a hlavní nákupní ulice Ilica jsou od hotelu vzdálené 5 minut chůze.

Garden Hotel
Garden Hotel

7,8 / 10 (2800 hodnocení)

Garden Hotel se nachází v ulici Vodnikova v centru Záhřebu. Nabízí moderně zařízené pokoje, kavárnu s terasou a Wi-Fi zdarma.

Timeout Heritage Hotel Zagreb
Timeout Heritage Hotel Zagreb

7,7 / 10 (2874 hodnocení)

Timeout Heritage Hotel Zagreb se nachází v centru Záhřebu, 300 metrů od muzea rozpadlých vztahů, a nabízí terasu, restauraci a bar. Tento 4hvězdičkový hotel nabízí úschovnu zavazadel. K dispozici je nepřetržitě otevřená recepce, doprava na letiště, sdílená kuchyň a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách.