Ubytování ve městě Marusici

Město Marusici se nachází v regionu Splitsko-dalmátská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Marusici nabízíme 47 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Marusici

Holiday Home Perlica
Holiday Home Perlica

10 / 10 (6 hodnocení)

Holiday Home Perlica se nachází asi 1,6 km od východní pláže Kutleša a nabízí ubytování s výhledem na hory, terasou a rychlovarnou konvicí. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartment Bacic - OMI216
Apartment Bacic - OMI216

10 / 10 (5 hodnocení)

Apartment Bacic - OMI216 se nachází u pláže v Marusici, 1,1 km od pláže Borka a 2,2 km od pláže Juto. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

relax
relax

10 / 10 (4 hodnocení)

Apartmán Relax se nachází v obci Marusici, 1,3 km od pláže Pašnjak a 1,6 km od východní pláže Kutleša, a nabízí terasu a klimatizaci. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Apartman Traper with sea view and private pool
Apartman Traper with sea view and private pool

10 / 10 (3 hodnocení)

Apartman Traper s výhledem na moře se nachází v Marusici, v blízkosti pláže Kutleša East a 1,6 km od pláže Pašnjak. Nabízí balkon s výhledem na moře, sezónní venkovní bazén a zázemí pro vodní sporty. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Silvana Brown
Villa Silvana Brown

10 / 10 (2 hodnocení)

Villa Silvana Brown se nachází v obci Marusici, necelý 1 km od východní pláže Kutleša, a nabízí soukromou pláž, terasu a nepřetržitě otevřenou recepci. Nabízí terasu a neplacené soukromé parkoviště.

Villa LeoMa with heated pool
Villa LeoMa with heated pool

10 / 10 (1 hodnocení)

Villa LeoMa se nachází v obci Marusici, 750 metrů od pláže Borka a necelý 1 km od východní pláže Kutleša. Nabízí vyhřívaný bazén, venkovní bazén a klimatizaci. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Hostel Dalmatia
Hostel Dalmatia

9,8 / 10 (89 hodnocení)

Hostel Dalmatia se nachází v obci Marusici, 700 metrů od pláže Borka, a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, neplacené soukromé parkoviště, bar a sdílený lounge. 1,3 km od východní pláže Kutleša a 1,8 km od pláže Pašnjak. Nabízí zahradu a gril. K dispozici je nepřetržitě otevřená recepce, sdílená kuchyň a úschovna zavazadel.

Appartments Villa Daria
Appartments Villa Daria

9,8 / 10 (14 hodnocení)

Appartments Villa Daria se nachází necelý 1 km od východní pláže Kutleša a nabízí zahradu, terasu a klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi.

Apartments Vela Sollis
Apartments Vela Sollis

9,7 / 10 (70 hodnocení)

Ubytování se nachází v Marusici ve Splitsko-dalmatské župě, u pláží Borka a Kutleša East. Apartments Vela Sollis se nachází v blízkosti ubytování s bezplatným Wi-Fi, neplaceným soukromým parkovištěm a saunou.

Beautiful apartment 80 m from the sea
Beautiful apartment 80 m from the sea

9,7 / 10 (12 hodnocení)

Beautiful apartment 80 m from the sea se nachází u pláže v Marusici, 1,1 km od pláže Borka a 2,2 km od pláže Pašnjak. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Maya
Villa Maya

9,6 / 10 (45 hodnocení)

Villa Maya se nachází necelý 1 km od pláže Borka a nabízí sezónní venkovní bazén, terasu a klimatizované pokoje s balkonem a bezplatným Wi-Fi.

Apartment - Island View
Apartment - Island View

9,6 / 10 (9 hodnocení)

Apartment - Island View se nachází v obci Marusici, 800 metrů od východní pláže Kutleša a 1,1 km od pláže Borka. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zázemím pro vodní sporty a terasou. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, šnorchlování a cyklistice.

Apartments More Marušići
Apartments More Marušići

9,5 / 10 (34 hodnocení)

Apartments More Marušići se nachází ve městě Marušići ve Splitsko-dalmatské župě, 600 metrů od pláže Borka. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, fitness centrem a neplaceným soukromým parkovištěm.

Omiš Relaxing Sea Lounge
Omiš Relaxing Sea Lounge

9,5 / 10 (16 hodnocení)

Omiš Relaxing Sea Lounge se nachází v obci Marusici, necelý 1 km od pláže Borka a 11 minut chůze od východní pláže Kutleša, a nabízí zahradu a klimatizaci. Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Apartment Lada - OMI206
Apartment Lada - OMI206

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Apartment Lada - OMI206 se nachází u pláže v Marusici, 1,1 km od pláže Borka a 2,2 km od pláže Juto. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Maestral
Villa Maestral

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Villa Maestral se nachází v Marusici, 650 metrů od pláže Borka a 1,1 km od východní pláže Kutleša. Nabízí sezónní venkovní bazén a klimatizaci. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Luxury apartments Andrea
Luxury apartments Andrea

9,4 / 10 (118 hodnocení)

Luxusní apartmány Andrea se nachází 150 metrů od pláže Borka a nabízí zahradu, soukromou pláž a klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi.

Luxury Apartments Villa Opera
Luxury Apartments Villa Opera

9,2 / 10 (52 hodnocení)

Luxury Apartments Villa Opera se nachází v Marusici ve Splitsko-dalmatské župě, 700 metrů od východní pláže Kutleša. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, soukromou pláží a neplaceným soukromým parkovištěm.

Villa Jana
Villa Jana

9,2 / 10 (17 hodnocení)

Villa Jana se nachází v Marusici ve Splitsko-dalmatské župě, 200 metrů od pláže Borka. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm.

Luxury Apartments Villa Ruzmarina with New Infinity Pool and Lounge Area
Luxury Apartments Villa Ruzmarina with New Infinity Pool and Lounge Area

9,1 / 10 (38 hodnocení)

Luxury Apartments Villa Ruzmarina with New Infinity Pool and Lounge Area se nachází 1,1 km od východní pláže Kutleša a nabízí sezónní venkovní bazén, fitness centrum a klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi.

APARTMAN ZORAN MARUSIC
APARTMAN ZORAN MARUSIC

9,1 / 10 (7 hodnocení)

APARTMAN ZORAN MARUSIC se nachází v obci Marusici, necelý 1 km od pláže Borka a 18 minut chůze od východní pláže Kutleša, a nabízí terasu a klimatizaci. K dispozici je neplacené soukromé parkoviště, nepřetržitě otevřená recepce a bezplatné Wi-Fi.

Apartments Villa Mandolina
Apartments Villa Mandolina

9 / 10 (60 hodnocení)

Apartments Villa Mandolina se nachází ve městě Marusici ve Splitsko-dalmatské župě, 700 metrů od východní pláže Kutleša. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, soukromou pláží a neplaceným soukromým parkovištěm.

APARTMAN LUCIJAN
APARTMAN LUCIJAN

9 / 10 (4 hodnocení)

APARTMAN LUCIJAN se nachází v obci Marusici, 300 metrů od pláže Borka a 1,4 km od pláže Pašnjak, a nabízí zahradu a klimatizaci. K dispozici je neplacené soukromé parkoviště, sdílená kuchyň a bezplatné Wi-Fi.

Villa Adriatica
Villa Adriatica

9 / 10 (3 hodnocení)

Villa Adriatica se nachází v Marusici, v blízkosti pláže Pašnjak a 1,5 km od východní pláže Kutleša. Nabízí balkon s výhledem do zahrady, zahradu a terasu. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 250 metrů od pláže Borka a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Holiday Home Lada - OMI205
Holiday Home Lada - OMI205

9 / 10 (2 hodnocení)

Holiday Home Lada - OMI205 se nachází necelý 1 km od východní pláže Kutleša a nabízí ubytování s balkonem a výhledem na moře. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi a na místě je soukromé parkoviště.

Apartment Maya 2
Apartment Maya 2

Apartmán Maya 2 se nachází asi 1,4 km od východní pláže Kutleša a nabízí výhled na moře, balkon a rychlovarnou konvici. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 400 metrů od pláže Borka a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

One-Bedroom Apartment in Marusici
One-Bedroom Apartment in Marusici

One-Bedroom Apartment in Marusici se nachází v Marušići, pouhých 400 metrů od pláže Borka, nabízí ubytování s výhledem na moře, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.Tento byt je 1.4 km od Kutleša East Beach a 1.7 km od pláže Pašnjak.

Big Blue Apartments
Big Blue Apartments

8,8 / 10 (22 hodnocení)

Big Blue Apartments se nachází v Marusici a nabízí bazén, zahradu, gril, výhled na bazén a ubytování s bezplatným Wi-Fi. Na místě je soukromé parkoviště.

Seaview Apartments Marusici
Seaview Apartments Marusici

8,6 / 10 (8 hodnocení)

Seaview Apartments Marusici se nachází ve městě Marusici ve Splitsko-dalmatské župě, 750 metrů od východní pláže Kutleša. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm.

Marusici Two bedroom appartment
Marusici Two bedroom appartment

8,4 / 10 (5 hodnocení)

Marusici Two bedroom appartment se nachází v Marusici, nedaleko pláže Borka a 14 minut chůze od východní pláže Kutleša. Nabízí balkon s výhledem do zahrady, zahradu a terasu. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, potápění a rybaření.

Apartments Villa Jadranka
Apartments Villa Jadranka

8,2 / 10 (17 hodnocení)

Apartments Villa Jadranka se nachází ve městě Marusici ve Splitsko-dalmatské župě, 1,1 km od východní pláže Kutleša. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, soukromou pláží a neplaceným soukromým parkovištěm.

Apartments Peka
Apartments Peka

8,1 / 10 (50 hodnocení)

Apartments Peka stojí na mírně vyvýšeném místě s panoramatickým výhledem na moře v obci Marušići, 12 km od Omiše. Nabízí ubytování s možností vlastního stravování, klimatizací a Wi-Fi zdarma.

Apartments & Restaurant Galeb
Apartments & Restaurant Galeb

8 / 10 (46 hodnocení)

Apartments & Restaurant Galeb se nachází 700 metrů od východní pláže Kutleša a nabízí terasu, restauraci a klimatizované pokoje s balkonem a bezplatným Wi-Fi.

Apartment Villa Vlasta - Marušići
Apartment Villa Vlasta - Marušići

8 / 10 (4 hodnocení)

Apartment Villa Vlasta - Marušići se nachází v obci Marusici, pouhých 600 metrů od pláže Borka, a nabízí ubytování u pláže se sezónním venkovním bazénem, zahradou, soukromou pláží a bezplatným Wi-Fi. Tento apartmán nabízí bezplatné parkování a sdílenou kuchyň.

Awesome apartment in Marusici with WiFi and 2 Bedrooms
Awesome apartment in Marusici with WiFi and 2 Bedrooms

Apartmán Awesome in Marušici se nachází v obci Marušici, 1,3 km od východní pláže Kutleša a 2 km od pláže Pašnjak.Nabízí výhled na moře a Wi-Fi zdarma.Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Cozy apartman by the sea
Cozy apartman by the sea

7,8 / 10 (5 hodnocení)

Cozy apartman by the sea se nachází v obci Marusici, necelý 1 km od východní pláže Kutleša a 14 minut chůze od pláže Borka, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a terasou. Nabízí výhled na moře a hory a je vzdálen 2,2 km od pláže Juto.

Apartments May - sea view
Apartments May - sea view

7,5 / 10 (2 hodnocení)

Ubytování se nachází v Marusici ve Splitsko-dalmatské župě, u pláží Borka a Kutleša East. Apartments May - sea view se nachází nedaleko a nabízí ubytování s bezplatným soukromým parkovištěm.

Seaside Apartments Ivana
Seaside Apartments Ivana

7,2 / 10 (47 hodnocení)

Apartmány Seaside Ivana se nacházejí v Marusici. Nabízejí ubytování s Wi-Fi zdarma, klimatizací a přístupem do zahrady s venkovním bazénem.

Sunset apartments Mate
Sunset apartments Mate

6,5 / 10 (2 hodnocení)

Sunset apartments Mate se nachází v Marusici ve Splitsko-dalmatské župě, necelý 1 km od východní pláže Kutleša. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm.

by the sea
by the sea

Ubytování by the sea se nachází v obci Marusici ve Splitsko-dalmatské župě, nedaleko východní pláže Kutleša a pláže Borka, a nabízí zdarma dostupné Wi-Fi i bezplatné soukromé parkoviště.

Apartments Zorica - with view
Apartments Zorica - with view

5 / 10 (1 hodnocení)

Apartments Zorica - with view se nachází 1,2 km od pláže Borka a nabízí zahradu a klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi.

Rift Luxury Apartments
Rift Luxury Apartments

Nachází se v Marusici, 800 metrů od pláže Borka a 1.Rift Luxury Apartments se nachází 4 km od východní pláže Kutleša a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a přístupem do zahrady s terasou.

Awesome home in Marusici Omis with WiFi and 1 Bedrooms
Awesome home in Marusici Omis with WiFi and 1 Bedrooms

Úžasný dům se nachází v Marusici Omis a nabízí bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. 1 Bedrooms se nachází v obci Marusici, necelý 1 km od východní pláže Kutleša. Ubytování je vzdálené 43 km od archeologického parku Salona a stadionu Mladezi Park.

Villa Bura
Villa Bura

Villa Bura se nachází v Marusici, 700 metrů od pláže Borka, a nabízí ubytování se sezónním venkovním bazénem, bezplatným Wi-Fi, sdílenou kuchyní a společným salonkem. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Wind Rose Wellness Villas, Villa Maestral
Wind Rose Wellness Villas, Villa Maestral

Ubytování se nachází v obci Marusici, 700 metrů od pláže Borka a 1,2 km od východní pláže Kutleša. Wind Rose Wellness Villas, Villa Maestral nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a přístupem do zahrady s venkovním bazénem.

Wind Rose Wellness Villas, Villa Bura
Wind Rose Wellness Villas, Villa Bura

Ubytování se nachází v obci Marusici, 700 metrů od pláže Borka a 1,2 km od východní pláže Kutleša. Wind Rose Wellness Villas, Villa Bura nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a přístupem do zahrady s venkovním bazénem.

Villa Silvana
Villa Silvana

Villa Silvana se nachází v obci Marusici, necelý 1 km od východní pláže Kutleša, a nabízí ubytování u pláže se sdíleným loungem, zahradou, soukromou pláží a bezplatným Wi-Fi. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření.