Ubytování ve městě Matohanci

Město Matohanci se nachází v regionu Istrie ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Matohanci nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Matohanci

Rovinj Mir
Rovinj Mir

9 / 10 (1 hodnocení)

Rovinj Mir se nachází asi 11 km od katedrály sv. Eufemie v Rovinji a nabízí ubytování s terasou, balkonem a výhledem do zahrady. Nabízí soukromý bazén, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Beautiful home in Matuhanci with Outdoor swimming pool, Jacuzzi and 3 Bedrooms
Beautiful home in Matuhanci with Outdoor swimming pool, Jacuzzi and 3 Bedrooms

Apartmán Sauna and 3 Bedrooms se nachází v Matuhanci, 11 km od katedrály sv. Eufemie, 36 km od amfiteátru Pula Arena a 44 km od aquaparku Istralandia. Nabízí vlastní bazén a neplacené soukromé parkoviště.

Apartmani Jurman
Apartmani Jurman

8,8 / 10 (61 hodnocení)

Apartmani Jurman se nachází v Matohanci a nabízí zahradu, gril a terasu. K dispozici je sezónní venkovní bazén, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Apartment Aldo 1876
Apartment Aldo 1876

8,5 / 10 (4 hodnocení)

Apartment Aldo 1876 se nachází v Matohanci, 36 km od amfiteátru Pula Arena, 44 km od aquaparku Istralandia a 10 km od hradu Dvigrad. Ubytování je vzdálené 11 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj a hosté mohou využívat bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartment Grubišić
Apartment Grubišić

Apartment Grubišić se nachází v Matohanci na Istrii a nabízí zahradu. 48 km od Izoly. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.