Ubytování ve městě Milohnići

Město Milohnići se nachází v regionu Krk ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Milohnići nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Milohnići

Holiday house PAVOVCI
Holiday house PAVOVCI

10 / 10 (4 hodnocení)

Holiday house PAVOVCI se nachází v Milohnići, 19 km od přístavu Punat a 50 km od hradu Trsat. V okolí se můžete věnovat rybaření. 16 km od františkánského kláštera Košljun. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Holiday house DREAM
Holiday house DREAM

10 / 10 (1 hodnocení)

Holiday house DREAM se nachází v Milohnići, 20 km od přístavu Punat, 50 km od hradu Trsat a 16 km od kříže na kopci Fumak. Nabízí gril a terasu. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 17 km od františkánského kláštera Kosljun a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Holiday apartment IVICA
Holiday apartment IVICA

9,4 / 10 (12 hodnocení)

Holiday apartment IVICA se nachází v Milohnići a nabízí zahradu a terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartments Sara
Apartments Sara

9,3 / 10 (15 hodnocení)

Ubytování se nachází v Milohnići na ostrově Krk, 17 km od františkánského kláštera Kosljun.Apartmány Sara nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, dětským hřištěm, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm.

Apartman Doris
Apartman Doris

8,9 / 10 (25 hodnocení)

Apartman Doris se nachází v Milohnići, 19 km od přístavu Punat a 50 km od hradu Trsat. V okolí se můžete věnovat cyklistice. 16 km od františkánského kláštera Košljun. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartments in Milovcici - Insel Krk 43317
Apartments in Milovcici - Insel Krk 43317

Apartments in Milovcici - Insel Krk 43317 se nachází v Milohnići na ostrově Krk nedaleko pláže Rova a Draga a nabízí ubytování s Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.