Ubytování ve městě Mokošica

Město Mokošica se nachází v regionu Dubrovnicko-neretvanská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Mokošica nabízíme 77 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Mokošica

Apartment Bella
Apartment Bella

10 / 10 (6 hodnocení)

Apartment Bella se nachází v Mokošici, 2,5 km od pláže Lozica, 7,7 km od Orlandova sloupu a 7,9 km od Onofriovy fontány. Nabízí gril a terasu. Tento klimatizovaný apartmán se nachází necelý 1 km od pláže Rijeka a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Aqua Dream Apartment with Jacuzzi
Aqua Dream Apartment with Jacuzzi

10 / 10 (5 hodnocení)

Aqua Dream Apartment with Jacuzzi se nachází v Mokošici a nabízí klimatizované ubytování s terasou. Nabízí restauraci, zahradu, gril a bezplatné Wi-Fi.

Palazzo Vimbula - Five Star Luxury Villa
Palazzo Vimbula - Five Star Luxury Villa

10 / 10 (3 hodnocení)

Palazzo Vimbula - Five Star Luxury Villa se nachází v Rožatu a nabízí terasu s výhledem na bazén a řeku, venkovní bazén, fitness centrum a wellness centrum. Nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartment House of Artichoke with amazing sea view, Dubrovnik
Apartment House of Artichoke with amazing sea view, Dubrovnik

10 / 10 (1 hodnocení)

Apartment House of Artichoke with amazing sea view, Dubrovnik nabízí ubytování s balkonem a rychlovarnou konvicí, asi 10 km od Orlandova sloupu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Two-Bedroom Apartment in Mokosica
Two-Bedroom Apartment in Mokosica

10 / 10 (1 hodnocení)

Two-Bedroom Apartment in Mokosica se nachází v Mokošici, 1,7 km od pláže Rijeka a 10 km od Orlandova sloupu.Nabízím ubytování s Wi-Fi, klimatizací a zahradou.Tento apartmán má také vlastní bazén.

Hygge Apartments
Hygge Apartments

9,9 / 10 (123 hodnocení)

Hygge Apartments se nachází v Mokošici v Dubrovnicko-neretvanské župě, 1,4 km od pláže Rijeka. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm.

Villa Tranquility Nest Beniva
Villa Tranquility Nest Beniva

9,9 / 10 (12 hodnocení)

Villa Tranquility Nest Beniva se nachází v Mokošici a nabízí ubytování se soukromým bazénem. 2,3 km od pláže Copacabana. Nabízí klimatizaci, Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

Apartment Matej
Apartment Matej

9,8 / 10 (12 hodnocení)

Apartment Matej se nachází v Mokošici v Dubrovnicko-neretvanské župě a nabízí terasu a výhled na město. 2,7 km od pláže Copacabana. Nabízí klimatizaci, Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

Villa Lu sea view-gym-sauna-hot tub,pool
Villa Lu sea view-gym-sauna-hot tub,pool

9,8 / 10 (5 hodnocení)

Samostatně stojící Villa Lu sea view-gym-sauna-hot tub,pool se nachází v Mokošici, 4 km od centra Dubrovníku, a nabízí soukromý bazén a neplacené soukromé parkoviště. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi.

Bonki apartment private free parking
Bonki apartment private free parking

9,7 / 10 (28 hodnocení)

Bonki apartment private free parking se nachází v Mokošici, 10 km od Orlandova sloupu a Onofriovy fontány. Nabízí terasu a bankomat. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartment Ombla
Apartment Ombla

9,7 / 10 (23 hodnocení)

Apartment Ombla se nachází v Mokošici v Dubrovnicko-neretvanské župě a nabízí terasu a výhled na řeku. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartment Mare s mora
Apartment Mare s mora

9,7 / 10 (23 hodnocení)

Apartment Mare s mora se nachází v Mokošici, 2,5 km od pláže Copacabana a 2,7 km od pláže Lapad Bay. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a terasou. Apartmán má balkon a výhled na moře.

Apartment Rita
Apartment Rita

9,7 / 10 (12 hodnocení)

Apartment Rita se nachází v Mokošici v Dubrovnicko-neretvanské župě a nabízí terasu a výhled na moře. 2,8 km od pláže Copacabana. Nabízí klimatizaci, Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

Villa Casia
Villa Casia

9,7 / 10 (12 hodnocení)

Villa Casia se nachází asi 800 metrů od pláže v Rijece a nabízí ubytování s balkonem, rychlovarnou konvicí a výhledem na moře. Vila se zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Apartment Majer
Apartment Majer

9,7 / 10 (10 hodnocení)

Apartment Majer se nachází v Mokošici. 2,7 km od pláže Copacabana. Nabízí Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

Villa Arion
Villa Arion

9,7 / 10 (6 hodnocení)

Vila Arion se nachází v Mokošici v Dubrovnicko-neretvanské župě. Nabízí terasu, soukromý bazén a bezplatné Wi-Fi.

Villa Larum
Villa Larum

9,7 / 10 (4 hodnocení)

Villa Larum se nachází v Mokošici, 2,6 km od pláže Copacabana a 2,9 km od pláže Lapad Bay. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, venkovním bazénem a barem. Tato vila má vlastní bazén, gril a neplacené soukromé parkoviště.

Mariva Dubrovnik
Mariva Dubrovnik

9,7 / 10 (3 hodnocení)

Mariva Dubrovnik se nachází v Mokošici, jen pár kroků od pláže Rijeka a 2,7 km od pláže Lozica. Nabízí terasu a výhled do zahrady. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště.

Apartments Venka
Apartments Venka

9,6 / 10 (36 hodnocení)

Apartments Venka se nachází v Mokošici v Dubrovnicko-neretvanské župě a nabízí ubytování s bezplatným soukromým parkovištěm.

Apartments La Luna
Apartments La Luna

9,6 / 10 (33 hodnocení)

Apartments La Luna se nachází v Mokošici v Dubrovnicko-neretvanské župě, nedaleko pláže Rijeka. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Holiday Home Hope
Holiday Home Hope

9,6 / 10 (14 hodnocení)

Holiday Home Hope se nachází v Mokošici, 10 km od Onofriovy fontány, 10 km od brány Pile a 12 km od brány Ploce. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 9,3 km od Orlandova sloupu a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartment Moon River
Apartment Moon River

9,6 / 10 (13 hodnocení)

Apartment Moon River se nachází v Mokošici, 2,7 km od pláže Lozica, 7,9 km od Orlandova sloupu a 8,1 km od Onofriovy fontány. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 1 km od pláže Rijeka a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartment Matea
Apartment Matea

9,5 / 10 (18 hodnocení)

Apartment Matea se nachází v Mokošici, necelý 1 km od pláže Rijeka a 10 km od Orlandova sloupu. Nabízí bezplatné Wi-Fi a klimatizaci. Stojí 10 km od Onofriovy fontány a nabízí úschovnu zavazadel.

Apartments Suton
Apartments Suton

9,5 / 10 (11 hodnocení)

Apartments Suton se nachází 8 km od centra Dubrovníku a pouhých 50 metrů od nejbližší pláže. Nabízí bezplatné Wi-Fi a klimatizované pokoje s výhledem na moře.

Cottage Ciara
Cottage Ciara

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Cottage Ciara se nachází v Mokošici a nabízí zahradu, sezónní venkovní bazén a výhled na hory. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Penthouse VIEWPOINT
Penthouse VIEWPOINT

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Penthouse VIEWPOINT se nachází asi 8,2 km od Orlandova sloupu a nabízí výhled na moře, zahradu a balkon. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartments Siblings
Apartments Siblings

9,4 / 10 (99 hodnocení)

Apartments Siblings se nachází v Mokošici v Dubrovnicko-neretvanské župě, nedaleko pláže Rijeka. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Apartments Du Lux
Apartments Du Lux

9,4 / 10 (98 hodnocení)

Apartments Du Lux nabízí ubytování s možností vlastního stravování v Dubrovníku, 100 metrů od moře. Moderní apartmány mají prostorný balkon a výhled. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi.

Du Lux Apartment 2
Du Lux Apartment 2

9,4 / 10 (22 hodnocení)

Du Lux Apartment 2 se nachází v Mokošici v Dubrovnicko-neretvanské župě a nabízí balkon. Tento klimatizovaný apartmán se nachází necelý 1 km od pláže Rijeka a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Dubrovnik Bautovic Apartments
Dubrovnik Bautovic Apartments

9,4 / 10 (16 hodnocení)

Dubrovnik Bautovic Apartments se nachází v Mokošici, 1,3 km od pláže Rijeka a 11 km od Orlandova sloupu. Nabízí bezplatné Wi-Fi a klimatizaci. Stojí 11 km od Onofriovy fontány a poskytuje úschovnu zavazadel.

Apartment Marela
Apartment Marela

9,4 / 10 (5 hodnocení)

Apartment Marela se nachází v Mokošici v Dubrovnicko-neretvanské župě a nabízí balkon a výhled na moře. K dispozici je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Holiday Home Kim
Holiday Home Kim

9,4 / 10 (4 hodnocení)

Holiday Home Kim se nachází v Mokošici, 2,7 km od pláže Lapad Bay a 3 km od pláže Bellevue. Nabízí gril a výhled na moře. 2,4 km od pláže Copacabana. Nabízí klimatizaci, Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

Apartman Blue Bay
Apartman Blue Bay

9,3 / 10 (19 hodnocení)

Apartman Blue Bay se nachází v Mokošici v Dubrovnicko-neretvanské župě a nabízí zahradu. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 25 km od Cavtatu a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Villa Fortunei
Villa Fortunei

9,3 / 10 (9 hodnocení)

Villa Fortunei se nachází v Mokošici, 2,9 km od pláže Rijeka. Nabízí sezónní venkovní bazén, neplacené soukromé parkoviště, zahradu a gril. Nabízí rodinné pokoje a terasu. Výhled směřuje na bazén.

Guesthouse Pezo
Guesthouse Pezo

9,3 / 10 (6 hodnocení)

Guesthouse Pezo se nachází v Mokošici, 27 km od Cavtatu, a nabízí zahradu a bezplatné Wi-Fi.

Guest House Riverside
Guest House Riverside

9,2 / 10 (9 hodnocení)

Guest House Riverside se nachází v Dubrovníku a nabízí ubytování s možností vlastního stravování a terasou. Ubytování je vzdálené 3,3 km od zálivu Lapad a 3,8 km od věže Minceta.

Apartments Pralas
Apartments Pralas

9,1 / 10 (142 hodnocení)

Apartments Pralas se nachází na břehu řeky Ombla, 400 metrů od jachetního přístavu, a nabízí prostorné a klimatizované apartmány s bezplatným Wi-Fi, balkonem a postelí velikosti King. Místní autobusy zastavují přímo před budovu a za 15 minut vás dovezou do historického centra Dubrovníku.

Apartments Lorena
Apartments Lorena

9,1 / 10 (45 hodnocení)

Apartments Lorena se nachází v Mokošici, 8,7 km od Orlandova sloupu, a nabízí výhled na město, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Apartments Du Lux 3
Apartments Du Lux 3

9,1 / 10 (27 hodnocení)

Apartments Du Lux 3 se nachází v Mokošici, necelý 1 km od pláže Rijeka, a nabízí výhled na moře, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Apartments M&E
Apartments M&E

9 / 10 (78 hodnocení)

Apartments M&E se nachází v Mokošici, 1,6 km od pláže Rijeka a 11 km od Orlandova sloupu. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a terasou.

Apartment Dora
Apartment Dora

9 / 10 (17 hodnocení)

Apartment Dora se nachází v Mokošici a nabízí terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. 26 km od Cavtatu.

Apartment Mona Lisa
Apartment Mona Lisa

9 / 10 (13 hodnocení)

Apartment Mona Lisa se nachází v Mokošici v Dubrovnicko-neretvanské župě a nabízí terasu a výhled na moře. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Holiday home with private garden 1200 m2
Holiday home with private garden 1200 m2

9 / 10 (6 hodnocení)

Holiday home with private garden 1200 m2 se nachází asi 2,4 km od pláže Copacabana a nabízí zahradu, terasu a výhled na řeku. Apartmán má balkon a výhled do zahrady.

Hedera Estate, Hedera A24
Hedera Estate, Hedera A24

9 / 10 (3 hodnocení)

Hedera Estate, Hedera A24 se nachází v Mokošici a nabízí terasu. 25 km od Cavtatu. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Three-Bedroom Apartment Mokosica with Sea View 08
Three-Bedroom Apartment Mokosica with Sea View 08

9 / 10 (1 hodnocení)

Three-Bedroom Apartment Mokosica with Sea View 08 se nachází v Mokošici a nabízí klimatizované ubytování s vlastním bazénem, výhledem na moře a balkonem. Tento apartmán s bezplatným Wi-Fi je vzdálený 1,4 km od pláže Rijeka a 9,3 km od Orlandova sloupu.

Hotel Vimbula - Komolac
Hotel Vimbula - Komolac

8,9 / 10 (370 hodnocení)

Hotel Vimbula - Komolac se nachází v Mokošici, 8,6 km od Orlandova sloupu, a nabízí ubytování se zahradou, bezplatným soukromým parkovištěm, terasou a restaurací. Tento 3hvězdičkový hotel má bar. K dispozici je nepřetržitě otevřená recepce, doprava na letiště, pokojová služba a bezplatné Wi-Fi.

Apartment Relax
Apartment Relax

8,9 / 10 (35 hodnocení)

Apartment Relax se nachází v Mokošici, 9,4 km od Onofriovy fontány, 9,4 km od brány Pile a 11 km od brány Ploce. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 9,2 km od Orlandova sloupu a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Lavender
Lavender

8,9 / 10 (28 hodnocení)

Lavender se nachází v Mokošici v Dubrovnicko-neretvanské župě, 1 km od pláže Rijeka. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm.