Ubytování ve městě Molunat

Město Molunat se nachází v regionu Dubrovnicko-neretvanská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Molunat nabízíme 35 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Molunat

Hidden Gem Apartment
Hidden Gem Apartment

10 / 10 (4 hodnocení)

Hidden Gem Apartment se nachází v Molunatu. Nabízí bezplatné Wi-Fi, klimatizaci a soukromé parkoviště.

Villa Desin
Villa Desin

10 / 10 (1 hodnocení)

Villa Desin se nachází v letovisku Molunat, 33 km od města Dubrovník, a nabízí soukromé neplacené parkoviště.

Apartment Gruda with Sea View 02
Apartment Gruda with Sea View 02

10 / 10 (1 hodnocení)

Apartment Gruda with Sea View 02 se nachází v Molunatu, 21 km od hodinové věže Herceg Novi, pevnosti Forte Mare a 33 km od nákupního centra Sub City. Nabízí terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartments Mara
Apartments Mara

10 / 10 (1 hodnocení)

Apartments Mara nabízí ubytování v Molunatu, 33 km od Dubrovníku. 39 km od Budvy.

Villa Molunat
Villa Molunat

9,9 / 10 (16 hodnocení)

Villa Molunat se nachází v Molunatu, v blízkosti pláže Monika a 21 km od hodinové věže Herceg Novi. Nabízí terasu s výhledem na bazén, sezónní venkovní bazén a zahradu. Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Apartment Luna
Apartment Luna

9,8 / 10 (6 hodnocení)

Apartment Luna se nachází v Molunatu, 22 km od hodinové věže Herceg Novi a pevnosti Forte Mare. Nabízí gril a úschovnu zavazadel. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartments Miovic
Apartments Miovic

9,8 / 10 (6 hodnocení)

Apartmány Miovic se nacházejí na klidném místě v obci Molunat vedle soukromé pláže, pouhých 30 minut jízdy od Dubrovníku, který je zapsán na seznamu světového dědictví UNESCO. Má bezplatné Wi-Fi a restauraci, která podává dalmatské speciality. V zahradě je terasa a gril.

Marivo Guest House
Marivo Guest House

9,8 / 10 (6 hodnocení)

Marivo Guest House se nachází v Molunatu a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, zahradu, terasu, Wi-Fi zdarma a výhled na město. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat rybaření a šipkám.

Barbara
Barbara

9,7 / 10 (20 hodnocení)

Barbara se nachází v Molunatu v Dubrovnicko-neretvanské župě, nedaleko pláže Monika. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Riva
Villa Riva

9,7 / 10 (11 hodnocení)

Villa Riva se nachází 800 metrů od pláže Monika a nabízí zahradu, terasu a klimatizované ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi.

Family Desin Apartments
Family Desin Apartments

9,7 / 10 (6 hodnocení)

Family Desin Apartments se nachází v Molunatu, 23 km od Herceg-Novi. Nabízí zahradu a bezplatné Wi-Fi.

Apartment Iva - with nice view
Apartment Iva - with nice view

9,7 / 10 (4 hodnocení)

Apartment Iva - with nice view se nachází v Molunatu, 400 metrů od pláže Monika a 21 km od hodinové věže Herceg Novi. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a zahradou. Nabízí terasu.

Mata Family Apartments
Mata Family Apartments

9,5 / 10 (90 hodnocení)

Mata Family Apartments se nachází v Molunatu, 700 metrů od pláže Monika. Nabízí výhled na moře, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Apartments Vidak
Apartments Vidak

9,5 / 10 (34 hodnocení)

Apartments Vidak se nachází v Molunatu v Dubrovnicko-neretvanské župě, 600 metrů od pláže Monika. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, sezónním venkovním bazénem a neplaceným soukromým parkovištěm.

Captain's villa
Captain's villa

9,5 / 10 (30 hodnocení)

Captain's villa se nachází v pobřežní vesnici Molunat a má krásnou zahradu s letní terasou a grilem. Ubytování je vzdáleno jen pár kroků od skalnaté pláže. Všechny apartmány mají klimatizaci a bezplatné Wi-Fi.

Apartments Nena
Apartments Nena

9,4 / 10 (17 hodnocení)

Apartments Nena se nachází v Molunatu, 24 km od města Herceg-Novi, a nabízí zahradu a bezplatné Wi-Fi.

Apartments Klara
Apartments Klara

9,3 / 10 (13 hodnocení)

Apartmány Klara se nacházejí v obci Molunat, jen 10 metrů od moře. Nabízejí studia a apartmány s Wi-Fi zdarma, možností vlastního stravování, klimatizací a balkonem nebo terasou s výhledem na Jaderské moře. Hosté mohou využívat sdílené zázemí pro grilování a neplacené parkoviště.

Diving Apartments
Diving Apartments

9,2 / 10 (15 hodnocení)

Diving Apartments se nachází v Molunatu v Dubrovnicko-neretvanské župě, 200 metrů od pláže Monika. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm.

Apartments Saulan
Apartments Saulan

9,1 / 10 (18 hodnocení)

Apartments Saulan se nachází v Molunatu v Dubrovnicko-neretvanské župě, necelý 1 km od pláže Monika. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm.

Apartments by the sea Molunat, Dubrovnik - 8550
Apartments by the sea Molunat, Dubrovnik - 8550

9 / 10 (3 hodnocení)

Apartments by the sea Molunat, Dubrovnik - 8550 se nachází v Molunatu v Dubrovnicko-neretvanské župě a nabízí balkon a výhled na moře. 23 km od města Herceg Novi.

Eight-Bedroom Holiday Home in Molunat
Eight-Bedroom Holiday Home in Molunat

9 / 10 (2 hodnocení)

Eight-Bedroom Holiday Home in Molunat se nachází v Molunatu a nabízí ubytování se soukromým bazénem, bbbbbbbbvýhled na moře a balkonem.23 km od města Herceg Novi.Nabízí klimatizované ubytování, Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

Apartment Gruda with Sea View 03
Apartment Gruda with Sea View 03

9 / 10 (1 hodnocení)

Apartment Gruda with Sea View 03 se nachází v Molunatu, 21 km od hodinové věže Herceg Novi, pevnosti Forte Mare a 33 km od nákupního centra Sub City. Nabízí terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartments by the sea Molunat, Dubrovnik - 8956
Apartments by the sea Molunat, Dubrovnik - 8956

Apartments by the sea Molunat, Dubrovnik - 8956 se nachází v Molunatu, 1,2 km od pláže Monika. Nabízí výhled na moře, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Apartments Ane
Apartments Ane

Apartmány Ane se nacházejí v Molunatu v Dubrovnicko-neretvanské župě, nedaleko pláže Monika, a nabízejí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Guest House Rooms Rose
Guest House Rooms Rose

8,9 / 10 (63 hodnocení)

Rooms Rose se nachází jen 5 minut pěšky od malé pláže a nabízí panoramatický výhled na Jaderské moře. Penzionu má terasu s grilem a sdílenou kuchyni a ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi.

Villa Feral
Villa Feral

8,9 / 10 (30 hodnocení)

Villa Feral se nachází v Molunatu, 1,4 km od pláže Monika a 22 km od věže s hodinami. Nabízí ubytování s terasou a neplacené soukromé parkoviště. Tento 3hvězdičkový penzion má zahradu a klimatizované pokoje s bezplatným Wi-Fi a vlastní koupelnou. Všechny pokoje mají terasu.

House Rasica
House Rasica

8,5 / 10 (6 hodnocení)

Apartments & Room Rašica nabízí klimatizované pokoje v Molunatu. Tento 3hvězdičkový penzion nabízí úschovnu zavazadel. K dispozici je také bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Peragic
Villa Peragic

8 / 10 (14 hodnocení)

Vila Peragić se může pochlubit nádhernou polohou na svěžím zeleném kopci ve vesnici Molunat, 40 km jižně od Dubrovníku, a nabízí slunnou terasu s grilem a zahradu. V pokojích je zdarma k dispozici Wi-Fi.

Villa Terasa
Villa Terasa

7 / 10 (13 hodnocení)

Vila Terasa je samostatně stojící prázdninový dům, který se nachází v Molunatu v Dubrovnicko-neretvanské župě. Nabízí terasu s výhledem na moře, klimatizované ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Palma
Villa Palma

7 / 10 (1 hodnocení)

Villa Palma se nachází v Molunatu, 500 metrů od pláže Monika a 20 km od věže s hodinami Herceg Novi. Nabízí terasu a klimatizaci. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Apartments & Room BlueMoon
Apartments & Room BlueMoon

6 / 10 (70 hodnocení)

Apartments & Room BlueMoon se nachází v Molunatu, 600 metrů od pláže Monika. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Ubytování je vzdálené 21 km od hodinové věže Herceg Novi, 22 km od pevnosti Forte Mare a 33 km od nákupního centra Sub City. Některé pokoje mají terasu s výhledem na moře.

Apartment Gruda Molunat
Apartment Gruda Molunat

6 / 10 (2 hodnocení)

Apartmán Gruda Molunat s výhledem na moře nabízí ubytování s balkonem a kávovarem, asi 22 km od hodinové věže Herceg Novi. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 1,4 km od pláže Monika a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartments and rooms by the sea Molunat, Dubrovnik - 2137
Apartments and rooms by the sea Molunat, Dubrovnik - 2137

6 / 10 (1 hodnocení)

Apartments and rooms by the sea Molunat, Dubrovnik - 2137 se nachází v Molunatu, 1,2 km od pláže Monika. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Všechny pokoje mají kuchyňský kout, satelitní TV a vlastní koupelnu. K nákupnímu centru Sub City je to 34 km a ke kostelu sv. Sávy 42 km.

Apartment Gruda Molunat II
Apartment Gruda Molunat II

Apartment Gruda Molunat II se nachází v Molunatu, 22 km od hodinové věže Herceg Novi a 23 km od pevnosti Forte Mare. Nabízí výhled na moře. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 1,4 km od pláže Monika a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartments and rooms by the sea Molunat, Dubrovnik - 2139
Apartments and rooms by the sea Molunat, Dubrovnik - 2139

Apartments and rooms by the sea Molunat, Dubrovnik - 2139 se nachází v Molunatu, 800 metrů od pláže Monika. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Tento 3hvězdičkový penzion má sdílenou kuchyň. Některé pokoje mají balkon s výhledem na moře.