Ubytování ve městě Našice

Město Našice se nachází v regionu Osijecko-baranjská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Našice nabízíme 10 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Našice

La Luna Rustic Deluxe Apartment with Free Jacuzzi, Bikes & Covered Parking
La Luna Rustic Deluxe Apartment with Free Jacuzzi, Bikes & Covered Parking

10 / 10 (3 hodnocení)

La Luna Rustic Deluxe apartman 5 nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, bar a zahradu.* + besplatni natkriveni parking nabízí ubytování v Našicích s bezplatným Wi-Fi a výhledem do zahrady. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat cyklistice a stolnímu tenisu.

Apartment Pallaton
Apartment Pallaton

10 / 10 (2 hodnocení)

Apartmán Pallaton se nachází v Našicích v regionu Osječko-baranjska županija a má balkon.Klimatizované ubytování se nachází 47 km od návštěvnického centra geoparku Papuk a hosté mohou využívat soukromé parkoviště na místě a bezplatné Wi-Fi.

La Luna Deluxe Apartment with Free Jacuzzi, Bikes & Covered Parking
La Luna Deluxe Apartment with Free Jacuzzi, Bikes & Covered Parking

9,8 / 10 (23 hodnocení)

La Luna Deluxe apartman 5 nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, bar a zahradu.* + besplatan natkriveni parking nabízí ubytování v Našicích s bezplatným Wi-Fi a výhledem na město. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat cyklistice a stolnímu tenisu.

Relax zone
Relax zone

9,6 / 10 (61 hodnocení)

Relax zone se nachází v Našicích, 47 km od návštěvnického centra Papuk Geopark a 37 km od parku Strossmayer. Nabízí klimatizaci. K dispozici je neplacené soukromé parkoviště, nepřetržitě otevřená recepce a bezplatné Wi-Fi.

Guesthouse Ivancica
Guesthouse Ivancica

9,6 / 10 (26 hodnocení)

Guesthouse Ivancica se nachází v Našicích, 47 km od návštěvnického centra Papuk Geopark, a nabízí výhled na hory. Ubytování je vzdálené asi 37 km od parku Strossmayer, necelý 1 km od Železničky stanice Matanovci a 2,2 km od Šipovace. Klimatizované pokoje mají výhled na město, šatní skříň a bezplatné Wi-Fi.

X Rooms
X Rooms

9 / 10 (71 hodnocení)

46 km od Papuk Geopark Visitor Centre, X Rooms se nachází v Našicích a nabízí bezplatné Wi-Fi a expresní check-in a check-out. Ubytování je vzdálené asi 37 km od parku Strossmayer, 1,4 km od Železničky stanice Matanovci a 2,6 km od Šipovace.

restoran i prenoćište Egghus
restoran i prenoćište Egghus

8,5 / 10 (46 hodnocení)

Ubytování restoran i prenoćište se nachází v Našicích, 44 km od návštěvnického centra Papuk Geopark. Egghus nabízí ubytování s restaurací, bezplatným soukromým parkovištěm, společným salonkem a zahradou. Nabízí rodinné pokoje a dětské hřiště. K dispozici je pokojová služba a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách.

Pansion Ribnjak
Pansion Ribnjak

8,3 / 10 (24 hodnocení)

Pansion Ribnjak se nachází v Našicích, 50 km od stadionu Gradski Vrt, a nabízí restauraci, bezplatné soukromé parkoviště, bar a sdílený lounge. 43 km od parku Strossmayer a 49 km od Chorvatského národního divadla v Osijeku. Nabízí zahradu a terasu. Hotel má rodinné pokoje.

Hotel Park
Hotel Park

7,5 / 10 (63 hodnocení)

Hotel Park se nachází v Našicích, 46 km od návštěvnického centra Papuk Geopark, a nabízí restauraci, soukromé parkoviště, bar a zahradu. Nabízí rodinné pokoje a terasu. Hotel nabízí dětské hřiště, nepřetržitě otevřenou recepci a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách.

Nolko
Nolko

Nolko se nachází v Našicích a nabízí zahradu, gril a terasu. 43 km od Siklósu. Na místě je neplacené soukromé parkoviště.