Ubytování ve městě Novigrad Dalmatia

Město Novigrad Dalmatia se nachází v regionu Zadarská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Novigrad Dalmatia nabízíme 47 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Novigrad Dalmatia

Oh la la !!
Oh la la !!

10 / 10 (8 hodnocení)

Apartmán s terasou a výhledem do zahrady. Oh la la!! se nachází v Novigradu v Dalmácii, 1,1 km od pláže Novigrad a 38 km od přístavu Kornati. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště.

Apartman More
Apartman More

10 / 10 (7 hodnocení)

Apartman More se nachází na pláži v Novigradu v Dalmácii a nabízí bezplatné Wi-Fi. 41 km od Murteru.

Kuća za odmor Figurica
Kuća za odmor Figurica

10 / 10 (7 hodnocení)

Kuća za odmor Figurica se nachází v Novigradu v Dalmácii a nabízí zahradu a terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartman Best
Apartman Best

10 / 10 (7 hodnocení)

Apartman Best se nachází v Novigradu v Dalmácii, 1,4 km od pláže Novigrad. Nabízí restauraci, bezplatné Wi-Fi, bezplatnou kyvadlovou dopravu a bankomat. Apartmán sídlí v budově z roku 1996 a v jeho okolí se můžete věnovat pěší turistice, potápění a rybaření.

Apartment Ilux-1
Apartment Ilux-1

10 / 10 (1 hodnocení)

Apartment Ilux-1 se nachází u pláže v Novigradu v Dalmácii, 2,6 km od pláže Novigrad a 37 km od přístavu Kornati. 2,1 km od pláže Korala. Nabízí klimatizaci, Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

Villa Mirta
Villa Mirta

10 / 10 (1 hodnocení)

Villa Mirta se nachází v Novigradu v Dalmácii a nabízí ubytování se soukromým bazénem, balkonem a výhledem na bazén. Nabízí zahradu, terasu, výhled na moře a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách.

Apartments Ivo
Apartments Ivo

9,9 / 10 (8 hodnocení)

Apartments Ivo se nachází v Novigradu v Dalmácii a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a přístupem do zahrady s grilem.

Apartman Pavle
Apartman Pavle

9,8 / 10 (18 hodnocení)

Apartman Pavle se nachází v Novigradu v Dalmácii, necelý 1 km od pláže Novigrad a 38 km od přístavu Kornati. Nabízí bezplatné Wi-Fi a klimatizaci. Poskytuje výhled na moře a město a je vzdálen 38 km od historického muzea Biograd.

Apartment Novigrad Holiday
Apartment Novigrad Holiday

9,7 / 10 (35 hodnocení)

Apartment Novigrad Holiday se nachází na klidném místě v Novigradské Dalmácii. Nabízí ubytování s možností vlastního stravování. Nabízí Wi-Fi zdarma.

Apartment NewCity
Apartment NewCity

9,7 / 10 (18 hodnocení)

Apartment NewCity se nachází 300 metrů od pláže Novigrad a nabízí ubytování s terasou, balkonem a výhledem na moře. Apartmán se zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Apartman Tonko
Apartman Tonko

9,7 / 10 (13 hodnocení)

Apartman Tonko se nachází u moře v malebné rybářské vesnici Novigrad Dalmatia a nabízí zahradu a bezplatné Wi-Fi. Historické město Zadar je vzdálené 32 km.

Villa Lele - peace, mountain & sea view, heated pool
Villa Lele - peace, mountain & sea view, heated pool

9,7 / 10 (12 hodnocení)

Villa Lele - peace, mountain & sea view, vyhřívaným bazénem se nachází v Novigradu v Dalmácii a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, sdílený lounge a ubytování s bezplatným Wi-Fi a výhledem na město. Vila s bezplatným soukromým parkovištěm a sdílenou kuchyní.

Apartment Dream
Apartment Dream

9,6 / 10 (18 hodnocení)

Apartment Dream se nachází v Novigradu v Dalmácii, 2,3 km od pláže Korala, 37 km od přístavu Kornati a muzea dědictví Biograd. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Calendula
Villa Calendula

9,6 / 10 (13 hodnocení)

Villa Calendula se nachází v Novigradu v Dalmácii a nabízí zahradu, gril a terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartments Villa Marija
Apartments Villa Marija

9,5 / 10 (22 hodnocení)

Apartments Villa Marija se nachází jen pár kroků od pláže Novigrad a nabízí zahradu, terasu a klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi.

Apartman Nino
Apartman Nino

9,5 / 10 (13 hodnocení)

Apartman Nino se nachází v Novigradu v Dalmácii a nabízí gril, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na město. Toto klimatizované ubytování je vzdálené 40 km od Murteru.

Villa Planita Dalmacija
Villa Planita Dalmacija

9,5 / 10 (11 hodnocení)

Villa Planita Dalmacija se nachází v Novigradu v Dalmácii, necelý 1 km od pláže Novigrad, a nabízí ubytování se sdíleným salonkem, bezplatným Wi-Fi a sdílenou kuchyní. Vila s klimatizací a balkonem.

Apartments Mali Dvor Novigrad
Apartments Mali Dvor Novigrad

9,4 / 10 (167 hodnocení)

Apartments Mali Dvor Novigrad se nachází v Novigradu v Dalmácii, 400 metrů od pláže Novigrad a 39 km od přístavu Kornati. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a přístupem do zahrady s terasou.

Apartments Maris
Apartments Maris

9,4 / 10 (39 hodnocení)

Apartments Maris se nachází v Novigradu v Dalmácii a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, zahradu, terasu, Wi-Fi zdarma a výhled do zahrady. Tento 3hvězdičkový apartmán se nachází 1,7 km od pláže Novigrad a nabízí neplacené soukromé parkoviště.

Villa Mali Dvor
Villa Mali Dvor

9,3 / 10 (32 hodnocení)

Villa Mali Dvor se nachází v Novigradu v Dalmácii, necelý 1 km od pláže Novigrad, a nabízí ubytování s terasou, bezplatným Wi-Fi a bankomatem. 38 km od přístavu Kornati.

Apartments Vidrice
Apartments Vidrice

9,1 / 10 (59 hodnocení)

Apartments Vidrice se nachází v Novigradu v Dalmácii v Zadarské župě, 2,1 km od pláže Korala. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm.

Apartments Carpe Diem
Apartments Carpe Diem

9,1 / 10 (43 hodnocení)

Apartments Carpe Diem se nachází v Novigradu v Dalmácii, 1,1 km od pláže Novigrad a 38 km od přístavu Kornati. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a zahradou s grilem a výhledem na moře.

NEW Villa Buterin with heated pool
NEW Villa Buterin with heated pool

9 / 10 (5 hodnocení)

NEW Villa Buterin se nachází ve městě Novigrad Dalmatia a nabízí ubytování s vlastním bazénem, výhledem na bazén a terasou. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartment Sea and Mountain with Pool
Apartment Sea and Mountain with Pool

8,3 / 10 (15 hodnocení)

Apartments Milena se nachází v Novigradu v Dalmácii, 400 metrů od pláže Novigrad. Nabízí výhled na moře, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Paludo
Villa Paludo

8,3 / 10 (6 hodnocení)

Villa Paludo se nachází v Novigradu v Dalmácii a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na město. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a cyklistice.

Seaside holiday house Novigrad - 18162
Seaside holiday house Novigrad - 18162

8 / 10 (26 hodnocení)

Seaside holiday house Novigrad - 18162 se nachází v Novigradu v Dalmácii a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled na moře. Tento klimatizovaný apartmán je vzdálený 48 km od Viru.

Beautiful Villa Ava
Beautiful Villa Ava

8 / 10 (1 hodnocení)

Beautiful Villa Ava se nachází v Novigradu v Dalmácii, 38 km od přístavu Kornati, muzea kulturního dědictví Biograd a 32 km od národního parku Paklenica. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Beautiful Villa Bonella
Beautiful Villa Bonella

Beautiful Villa Bonella se nachází v Novigradu v Dalmácii a nabízí klimatizované ubytování se soukromým bazénem, výhledem na bazén a terasou. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště.

Beautiful home in Novigrad w/ Outdoor swimming pool and 2 Bedrooms
Beautiful home in Novigrad w/ Outdoor swimming pool and 2 Bedrooms

Beautiful home in Novigrad w/ Outdoor swimming pool and 2 Bedrooms se nachází ve městě Novigrad Dalmatia a nabízí zahradu, soukromý bazén a výhled na moře.41 km od Murteru.Nabízí Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

Apartments by the sea Novigrad - 14028
Apartments by the sea Novigrad - 14028

7 / 10 (7 hodnocení)

Apartmán Novigrad 14028a se nachází v Novigradu v Dalmácii, 27 km od Zadaru. Apartmán Novigrad 14028a nabízí výhled na moře a je vzdálený 29 km od Biogradu na Moru.

Apartment Elizabete Kotronanic III
Apartment Elizabete Kotronanic III

7 / 10 (2 hodnocení)

Apartment Elizabete Kotronanic III se nachází v Novigradu v Dalmácii, 39 km od historického muzea Biograd a 32 km od národního parku Paklenica. Nabízí terasu a výhled na moře. Stojí 100 metrů od pláže Novigrad a 38 km od přístavu Kornati.

Five-Bedroom Holiday Home in Novigrad
Five-Bedroom Holiday Home in Novigrad

Five-Bedroom Holiday Home in Novigrad se nachází v Novigradu v Dalmácii a nabízí soukromý bazén a výhled na moře.Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartment Ilux-3
Apartment Ilux-3

6,5 / 10 (2 hodnocení)

Apartment Ilux-3 se nachází u pláže v Novigradu v Dalmácii, 2,6 km od pláže Novigrad a 37 km od přístavu Kornati. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartments Četiri Sestrice
Apartments Četiri Sestrice

6,5 / 10 (2 hodnocení)

Apartments Četiri Sestrice se nachází v Novigradu v Dalmácii, 2 km od pláže Korala a 2,5 km od pláže Novigrad. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a grilem. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, potápění a cyklistice.

Kuća za odmor Didov san
Kuća za odmor Didov san

Kuća za odmor Didov san se nachází v Novigradu v Dalmácii, 1,1 km od pláže Novigrad a 38 km od přístavu Kornati. Nabízí bezplatné Wi-Fi a klimatizaci. Tento apartmán sídlí v budově z 18. století, 38 km od historického muzea Biograd a 31 km od národního parku Paklenica.

Four-Bedroom Holiday home Novigrad 06
Four-Bedroom Holiday home Novigrad 06

Four-Bedroom Holiday home Novigrad 06 se nachází ve městě Novigrad Dalmatia a nabízí soukromý bazén. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 40 km od přístavu Kornati a nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartment Milena
Apartment Milena

Apartment Milena, nemovitost se zahradou a grilem, se nachází v Novigradu v Dalmácii, 39 km od přístavu Kornati, 39 km od muzea dědictví Biograd a 33 km od národního parku Paklenica.Klimatizované ubytování se nachází 400 metrů od pláže Novigrad a hosté mohou využívat soukromé parkoviště na místě a bezplatné Wi-Fi.

Amazing home in Novigrad with 4 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool
Amazing home in Novigrad with 4 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool

Stunning home in Novigrad with 4 Bedrooms, Sauna and Wi-Fi se nachází ve městě Novigrad Dalmatia a nabízí soukromý bazén a výhled na moře.2 km od pláže Korala.Nabízí klimatizaci, Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Griz - Novigrad
Villa Griz - Novigrad

4 / 10 (1 hodnocení)

Villa Griz - Novigrad se nachází v Novigradu v Dalmácii v Zadarské župě a nabízí balkon a výhled na moře. 39 km od Viru.

Apartment Ilux-2
Apartment Ilux-2

Apartment Ilux-2 se nachází u pláže v Novigradu v Dalmácii, 2,6 km od pláže Novigrad a 37 km od přístavu Kornati. 2,1 km od pláže Korala. Nabízí klimatizaci, Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

Apartments with a parking space Novigrad - 12572
Apartments with a parking space Novigrad - 12572

Apartmány s výhledem na moře a parkovacím místem Novigrad - 12572 se nachází v Novigradu v Dalmácii, 2,5 km od pláže Novigrad a 36 km od přístavu Kornati. 2 km od pláže Korala. Nabízí klimatizaci, Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

Luxury Villa Novita with Pool
Luxury Villa Novita with Pool

Luxury Villa Novita with Pool se nachází v Novigradu v Dalmácii a nabízí terasu s výhledem na bazén a moře, celoroční venkovní bazén, fitness centrum a wellness centrum. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Holiday home Figurica
Holiday home Figurica

Dovolenkový dům Figurica se zahradou, společným loungem a terasou nabízí ubytování v Novigradu v Dalmácii, bezplatné Wi-Fi a výhled na moře.Tato nemovitost nabízí přístup na terasu a bezplatné soukromé parkoviště.

House of Vlatkovich
House of Vlatkovich

House of Vlatkovich se nachází v Novigradu v Dalmácii, 1,2 km od pláže Novigrad a 3 km od pláže Korala. Nabízí klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Poskytuje výhled na moře a město a je vzdálen 37 km od přístavu Kornati.

Luxury villa with a swimming pool Novigrad - 18339
Luxury villa with a swimming pool Novigrad - 18339

Luxury villa with a swimming pool Novigrad - 18339 se nachází v Novigradu v Dalmácii a nabízí ubytování se soukromým bazénem, výhledem na moře a terasou. 2 km od pláže Korala. Nabízí klimatizaci, Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

Holiday house in Novigrad near Zadar with sea view, terrace, air conditioning, WiFi 5092-1
Holiday house in Novigrad near Zadar with sea view, terrace, air conditioning, WiFi 5092-1

Prázdninový dům v Novigradu u Zadaru s výhledem na moře, terasou, WiFi 5092-1 se nachází v Novigradu v Dalmácii, jen 1,9 km od pláže Korala.Nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled na moře.Biograd Heritage Museum je vzdálené 37 km a národní park Paklenica 30 km.

Three-Bedroom Holiday Home in Novigrad
Three-Bedroom Holiday Home in Novigrad

Three-Bedroom Holiday Home in Novigrad se nachází ve městě Novigrad Dalmatia a nabízí soukromý bazén.Tento klimatizovaný apartmán se nachází 100 metrů od pláže Novigrad a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.