Ubytování ve městě Peresiji

Město Peresiji se nachází v regionu Istrie ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Peresiji nabízíme 13 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Peresiji

Villa LAVANTINA
Villa LAVANTINA

10 / 10 (6 hodnocení)

Villa LAVANTINA se nachází ve městě Peresiji a nabízí venkovní bazén, bar, zahradu, bezplatné Wi-Fi a výhled na bazén. Nabízí vlastní bazén a neplacené soukromé parkoviště.

Stunning home in Svetvincenat with 6 Bedrooms, Jacuzzi and WiFi
Stunning home in Svetvincenat with 6 Bedrooms, Jacuzzi and WiFi

10 / 10 (1 hodnocení)

Amazing home in Svetvincenat se nachází ve městě Peresiji a nabízí ubytování se soukromým bazénem, bbbbbbbbvířivkou, Wi-Fi a bazénem.Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

House Sandra 1430
House Sandra 1430

9,7 / 10 (15 hodnocení)

House Sandra 1430 se nachází v Peresiji, 26 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj, 27 km od amfiteátru Pula Arena a 2,6 km od hradu Morosini-Grimani. Nabízí sezónní venkovní bazén. Prázdninový dům se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Apartment Edo 1755
Apartment Edo 1755

9,3 / 10 (6 hodnocení)

Apartment Edo 1755 se nachází v Peresiji na Istrii a nabízí zahradu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Nice home in Peresiji with 4 Bedrooms, Jacuzzi and Outdoor swimming pool
Nice home in Peresiji with 4 Bedrooms, Jacuzzi and Outdoor swimming pool

9,3 / 10 (3 hodnocení)

Holiday home Peresiji Croatia se nachází v Peresiji a nabízí ubytování se soukromým bazénem. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 25 km od katedrály sv. Eufemie v Rovinji a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Holiday house Mario
Holiday house Mario

8,3 / 10 (3 hodnocení)

Holiday house se nachází v Peresiji, 25 km od katedrály sv. Eufemie a 27 km od amfiteátru Pula Arena. Mario nabízí venkovní bazén a klimatizaci. Prázdninový dům se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Traditional villa with private pool secluded garden and convenient location
Traditional villa with private pool secluded garden and convenient location

7,7 / 10 (3 hodnocení)

Tradiční vila s vlastním bazénem, odlehlou zahradou a výhodnou polohou se nachází v Peresiji, 25 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj a 27 km od amfiteátru Pula Arena. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a grilem. K dispozici je také soukromý bazén.

House Peresiji
House Peresiji

7,3 / 10 (11 hodnocení)

House Peresiji se nachází ve městě Peresiji a nabízí 3hvězdičkové ubytování se soukromou terasou. K dispozici je venkovní bazén, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Ovis
Villa Ovis

6 / 10 (8 hodnocení)

Villa Ovis se nachází ve městě Peresiji, 27 km od amfiteátru Pula Arena, 1,7 km od hradu Morosini-Grimani a 11 km od hradu Dvigrad. 25 km od katedrály sv. Eufemie. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Holiday home Peresiji I
Holiday home Peresiji I

Prázdninový dům Peresiji se soukromým bazénem.I sídlí v Peresiji.Tento klimatizovaný apartmán se nachází 25 km od katedrály sv.Eufemie v Rovinji nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartment Elena, village Peresiji
Apartment Elena, village Peresiji

Apartmán Elena, vesnice Peresiji se může pochlubit výhledem na bazén a nabízí ubytování s balkonem a rychlovarnou konvicí, asi 25 km od katedrály sv.Eufemia Rovinj.Tento apartmán má soukromý bazén, zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Holiday home Peresiji Cr
Holiday home Peresiji Cr

Holiday home Peresiji Cr se nachází ve městě Peresiji a nabízí ubytování se soukromým bazénem. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 25 km od katedrály sv. Eufemie v Rovinji a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

House Marina 682
House Marina 682

House Marina 682 se nachází v Peresiji, 25 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj a 27 km od amfiteátru Pula Arena. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, sezónním venkovním bazénem a zahradou. 1,9 km od hradu Morosini-Grimani. Nabízí gril a neplacené soukromé parkoviště.