Ubytování ve městě Petrovija

Město Petrovija se nachází v regionu Istrie ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Petrovija nabízíme 8 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Petrovija

Istrian rustic style apartment
Istrian rustic style apartment

9,6 / 10 (14 hodnocení)

Apartmán v istrijském rustikálním stylu se zahradou se nachází v Petroviji, 43 km od hradu San Giusto, 44 km od náměstí Piazza Unità d'Italia a 44 km od vlakového nádraží Terst. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Happy Home
Happy Home

9,4 / 10 (12 hodnocení)

Happy Home se nachází v Petroviji, 44 km od hradu San Giusto, náměstí Piazza Unità d'Italia a 45 km od vlakového nádraží v Terstu. Nabízí zahradu, gril a terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

LANA house with apartments
LANA house with apartments

9,3 / 10 (49 hodnocení)

LANA house with apartments se nachází v Petroviji, 12 km od aquaparku Istralandia a 44 km od hradu San Giusto, a nabízí dobře vybavené ubytování s bezplatným Wi-Fi.

LANA house with apartment
LANA house with apartment

8,4 / 10 (40 hodnocení)

LANA house with apartment se nachází v Petroviji, 12 km od aquaparku Istralandia. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Ubytování je vzdálené přibližně 44 km od náměstí Piazza Unità d'Italia, vlakového nádraží v Terstu a přístavu v Terstu. Ubytování je nekuřácké a stojí 43 km od hradu San Giusto.

Nice apartment in Finida with 1 Bedrooms and WiFi
Nice apartment in Finida with 1 Bedrooms and WiFi

Pěkný apartmán ve Finidě s 1 ložnicemi se nachází 14 km od aquaparku Istralandia, 45 km od hradu San Giusto a 46 km od náměstí Piazza Unità d'Italia.Ubytování se nachází v Petroviji.Na místě je neplacené soukromé parkoviště.Pláž Dante je vzdálená 2,2 km a pláž Gradska plaža Pozioi 2,4 km.

app petrovija
app petrovija

6,3 / 10 (6 hodnocení)

App petrovija se nachází v Petroviji. 30 km od Terstu. Na místě je soukromé neplacené parkoviště.

Poolincluded - Stancija Katarina di Maladel
Poolincluded - Stancija Katarina di Maladel

Poolincluded - Stancija Katarina di Maladel se nachází v Petroviji, 1,6 km od pláže Gradska plaža Pozioi a 1,9 km od pláže Dante, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a terasou. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Holiday Home Finida
Holiday Home Finida

3 / 10 (1 hodnocení)

Holiday Home Finida se nachází ve městě Petrovija a nabízí zahradu, soukromý bazén a výhled do zahrady. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.