Ubytování ve městě Pitve

Město Pitve se nachází v regionu Hvar ostrov ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Pitve nabízíme 8 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Pitve

Apartments Kyra & Fox, old stone house in Pitve, Hvar
Apartments Kyra & Fox, old stone house in Pitve, Hvar

10 / 10 (2 hodnocení)

Apartments Kyra \u0026 Fox se nachází ve starém kamenném domě v Pitve na ostrově Hvar.Nabízí výhled do zahrady, bar, sdílený salonek, zahrada, gril a terasu.Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi.

Design Villa Mar Hvar Island
Design Villa Mar Hvar Island

10 / 10 (2 hodnocení)

Design Villa Mar Hvar Island se nachází v Pitve a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, restaurací a přístupem do zahrady s celoročním venkovním bazénem. 2,7 km od pláže Petarčica. Nabízí bar a neplacené soukromé parkoviště.

Holiday Home Pitve
Holiday Home Pitve

10 / 10 (1 hodnocení)

Holiday Home Pitve se nachází v obci Pitve na ostrově Hvar a nabízí 2 propojené venkovní bazény. Tento stylový prázdninový dům kombinuje rustikální dalmatské kouzlo s moderními prvky a má výhled na přístavní město Jelsa. Nabízí celou řadu vybavení včetně bezplatného Wi-Fi.

Apartman Biserka
Apartman Biserka

9,6 / 10 (19 hodnocení)

Apartman Biserka se nachází v Pitve, 31 km od katedrály sv. Štěpána a 32 km od divadla a Arsenalu. Nabízí zahradu a klimatizaci. K dispozici je neplacené soukromé parkoviště, nepřetržitě otevřená recepce a bezplatné Wi-Fi.

Villa Natura
Villa Natura

9,3 / 10 (3 hodnocení)

Villa Natura se nachází v malebné vesničce Pitve a má vyhřívaný venkovní bazén a panoramatický výhled na okolní zeleň a město Jelsa. Hosté mohou využívat prostornou terasu s lehátky. Wi-Fi je dostupné zdarma.

Hvar Architect's House
Hvar Architect's House

9 / 10 (6 hodnocení)

Hvar Architect's House nabízí ubytování se zahradou a terasou, asi 2,9 km od pláže Fontana. Apartmán s balkonem a výhledem na moře.

Stone Villa Marjan
Stone Villa Marjan

Stone Villa Marjan se nachází v Jelse a nabízí venkovní bazén a saunu.Toto klimatizované ubytování poskytuje bezplatné Wi-Fi a skládá se ze 3 kamenných domů s velkou soukromou zahradou a víceúčelovým sportovním hřištěm.

Apartment Kyra
Apartment Kyra

Apartment Kyra se nachází v Pitve, 30 km od katedrály sv. Štěpána a 31 km od divadla a Arsenalu. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a terasou. Nabízí výhled do zahrady a je vzdálen 31 km od náměstí sv. Štěpána a pevnosti Fortica.