Ubytování ve městě Plešivica

Město Plešivica se nachází v regionu Záhřebská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Plešivica nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Plešivica

Villa Plešivica view
Villa Plešivica view

10 / 10 (1 hodnocení)

Villa Plešivica view se nachází v Plešivici, 31 km od nákupního centra Arena Zagreb a 32 km od arény Zagreb. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, sezónním venkovním bazénem a terasou. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Nice home in Plesivica with Jacuzzi, WiFi and 2 Bedrooms
Nice home in Plesivica with Jacuzzi, WiFi and 2 Bedrooms

Pěkný dům Plesivica s vířivkou, Wi-Fi a 2 ložnicemi se nachází v Plešivici, 37 km od Záhřebské arény, 40 km od Muzea současného umění v Záhřebu a 42 km od botanické zahrady Záhřeb.Ubytování je vzdálené 37 km od nákupního centra Arena Záhřeb a hosté mohou využívat bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště na místě.

Kuća za odmor Vlaškovec
Kuća za odmor Vlaškovec

Kuća za odmor Vlaškovec se nachází v Plešivici, 30 km od nákupního centra Arena Zagreb a 31 km od Zagreb Arena, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a grilem.Prázdninový dům s bezplatným soukromým parkovištěm se nachází v oblasti, kde se hosté mohou věnovat aktivitám, jako je pěší turistika a rybaření.