Ubytování ve městě Poljica

Město Poljica se nachází v regionu Zadarská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Poljica nabízíme 15 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Poljica

Apartman Mara
Apartman Mara

9,9 / 10 (20 hodnocení)

Apartman Mara nabízí ubytování s výhledem na zahradu a s možností vlastního stravování v obci Vrsi, 12 km od Zadaru. K dispozici je Wi-Fi zdarma a soukromé neplacené parkoviště. Na pláž jsou to odsud 2 km.

Nova Apartments
Nova Apartments

9,8 / 10 (16 hodnocení)

Apartmány Nova se nacházejí v obci Poljica v Zadarské župě, 41 km od přístavu Kornati, a nabízejí zdarma dostupné Wi-Fi, dětské hřiště, sezonní venkovní bazén i bezplatné soukromé parkoviště.

Apartment Becca
Apartment Becca

9,5 / 10 (8 hodnocení)

Apartment Becca se nachází v Poljici, 40 km od přístavu Kornati a 41 km od historického muzea Biograd. Nabízí zahradu a klimatizaci. K dispozici je neplacené soukromé parkoviště, sdílená kuchyň a bezplatné Wi-Fi.

Wellness & Spa Villa Spirini Dvori
Wellness & Spa Villa Spirini Dvori

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Wellness & Spa Villa Spirini Dvori se nachází v obci Poljica a nabízí sezónní venkovní bazén, sdílený lounge, zahradu, bezplatné Wi-Fi a výhled na bazén. K dispozici je kulečník, stolní tenis a neplacené soukromé parkoviště.

Apartment Nena
Apartment Nena

9,1 / 10 (8 hodnocení)

Apartment Nena nabízí ubytování s výhledem na hory, terasou a balkonem, asi 42 km od přístavu Kornati. Apartmán se zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Bartulovi dvori
Bartulovi dvori

9 / 10 (13 hodnocení)

Bartulovi dvori se nachází v Poljici, pouhých 41 km od přístavu Kornati, a nabízí ubytování se zahradou, grilem, terasou a bezplatným Wi-Fi. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat jízdě na koni, šnorchlování a cyklistice.

Villa Zadar
Villa Zadar

9 / 10 (1 hodnocení)

Villa Zadar se nachází v Poljici a nabízí venkovní bazén, fitness centrum, zahradu, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Nabízí vlastní bazén a neplacené soukromé parkoviště.

Beautiful Villa Velebita
Beautiful Villa Velebita

Krásná vila Velebita se nachází v Poljici, 42 km od přístavu Kornati a 44 km od muzea dědictví Biograd, a nabízí klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi.Tato vila má soukromý bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Holiday Home Irena
Holiday Home Irena

8,9 / 10 (11 hodnocení)

Holiday Home Irena se nachází v Poljici a nabízí sdílený lounge, zahradu a gril. 24 km od Viru. Nabízí Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

Villa Kalada - Adriatic Luxury Villas
Villa Kalada - Adriatic Luxury Villas

8 / 10 (2 hodnocení)

Villa Kalada - Adriatic Luxury Villas se nachází v Poljici a nabízí zahradu, sezónní venkovní bazén a výhled na bazén. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Great Villa Field Hill 4*
Great Villa Field Hill 4*

8 / 10 (1 hodnocení)

Great Villa Field Hill 4 se nachází v Poljici, 40 km od přístavu Kornati a 42 km od historického muzea Biograd.* nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a terasou. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Terra
Villa Terra

Villa Terra se nachází v Poljici, 36 km od přístavu Kornati a 38 km od historického muzea Biograd. Nabízí terasu a výhled do zahrady. Nabízí soukromý bazén, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Polis - Modern Countryside 13B Villa
Villa Polis - Modern Countryside 13B Villa

7 / 10 (4 hodnocení)

Villa Polis - Modern Countryside 13B Villa nabízí ubytování s výhledem na bazén, venkovním bazénem a terasou, asi 38 km od historického muzea Biograd. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 36 km od přístavu Kornati a nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villas Terraneo
Villas Terraneo

Villas Terraneo se nachází v Poljici, 36 km od přístavu Kornati a 38 km od historického muzea Biograd. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, sezónním venkovním bazénem a zahradou.

Amazing home in Poljica with WiFi, Private swimming pool and Outdoor swimming pool
Amazing home in Poljica with WiFi, Private swimming pool and Outdoor swimming pool

Pěkný dům v Poljici s 8 ložnicemi, Wi-Fi a soukromým bazénem se nachází v Poljici a nabízí soukromý bazén.39 km od přístavu Kornati.Nabízí klimatizované ubytování, Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.