Ubytování v regionu Požežsko-slavonská župa

V regionu Požežsko-slavonská župa nabízíme celkem 66 možností ubytování. Celkově v našem katalogu evidujeme pro region Požežsko-slavonská župa 15 měst či vesnic, ve kterých nabízíme hotely, penziony nebo jiné ubytování.

Oblíbená města pro ubytování v regionu Požežsko-slavonská župa

Další ubytování v oblasti Požežsko-slavonská župa

Green Gold
Green Gold

10 / 10 (26 hodnocení)

Green Gold se nachází v Čaglinu, 39 km od návštěvnického centra Papuk Geopark a 3,6 km od obce Nova Ljeskovica. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a grilem. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice a rybaření.

Apartman Sveti Rok
Apartman Sveti Rok

10 / 10 (21 hodnocení)

Apartman Sveti Rok se nachází asi 1,8 km od Loznice a nabízí ubytování s výhledem do zahrady, terasou a rychlovarnou konvicí. 16 km od návštěvnického centra Papuk Geopark. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Ella
Ella

10 / 10 (9 hodnocení)

Ella se nachází ve městě Velika, v blízkosti Malé Veliky a 3,1 km od návštěvnického centra Papuk Geopark. Nabízí terasu s výhledem do zahrady, sezónní venkovní bazén a fitness centrum. Prázdninový dům se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Kuća za odmor GRAŠEVINA
Kuća za odmor GRAŠEVINA

10 / 10 (7 hodnocení)

Kuća za odmor GRAŠEVINA se nachází v Kutjevu, 5,2 km od Donji Mitrovac, 5,8 km od Bektež a 6,1 km od Gornji Mitrovac. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Vila Tena
Vila Tena

10 / 10 (4 hodnocení)

Vila Tena se nachází ve městě Novo Zvečevo, pouhých 27 km od návštěvnického centra Papuk Geopark, a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, sezónní venkovní bazén, bezplatné Wi-Fi a sdílenou kuchyň. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice a kulečníku.

Apartman Incerum
Apartman Incerum

10 / 10 (3 hodnocení)

Apartman Incerum se odehrává v Požeze.Ubytování je vzdálené 15 km od návštěvnického centra Geoparku Papuk a hosté mohou využívat soukromé parkoviště na místě a bezplatné Wi-Fi.

Luxury Villa Rebecca
Luxury Villa Rebecca

10 / 10 (2 hodnocení)

Luxury Villa Rebecca se nachází v Brestově a nabízí ubytování s vlastním bazénem, balkonem a výhledem do zahrady. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Kuca za odmor Ivana
Kuca za odmor Ivana

10 / 10 (1 hodnocení)

Kuca za odmor Ivana se nachází v obci Pakrac a nabízí zahradu, soukromý bazén a výhled do zahrady. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartman Gold
Apartman Gold

9,9 / 10 (23 hodnocení)

Apartman Gold se nachází v Požehe a nabízí bar, zahradu a gril. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 34 km od Slavonského Brodu a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartmani Dora
Apartmani Dora

9,9 / 10 (17 hodnocení)

Apartmani Dora se nachází v Požega, 15 km od návštěvnického centra Papuk Geopark, a nabízí výhled do zahrady, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Studio Apartman Lora
Studio Apartman Lora

9,9 / 10 (15 hodnocení)

Studio Apartman Lora se nachází v Lipiku a nabízí zahradu, gril, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a tenisu.

Apartment GoodLife with Private Free Parking
Apartment GoodLife with Private Free Parking

9,9 / 10 (9 hodnocení)

Apartment GoodLife with Private Free Parking se nachází v Požega, 15 km od návštěvnického centra Papuk Geopark a 2,8 km od obce Vidovci, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, bezplatnou půjčovnou jízdních kol a zahradou. Nabízí terasu a neplacené soukromé parkoviště.

Yosefsfeld
Yosefsfeld

9,8 / 10 (95 hodnocení)

Yosefsfeld se nachází v Kutjevu, 26 km od návštěvnického centra Papuk Geopark a 800 metrů od Kuly. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, sezónním venkovním bazénem a barem.

Rustica Nocte Boutique Apartments
Rustica Nocte Boutique Apartments

9,8 / 10 (40 hodnocení)

Rustica Nocte Boutique Apartments se nachází v Požehe, 15 km od návštěvnického centra Papuk Geopark a 2,4 km od Loznice. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, barem a společným salonkem.

Villa Holiday Home Kuća za odmor Slavonka
Villa Holiday Home Kuća za odmor Slavonka

9,8 / 10 (37 hodnocení)

Ubytování se nachází v obci Kaptol, 11 km od návštěvnického centra Papuk Geopark a 300 metrů od Alilovci. Villa Holiday Home Kuća za odmor Slavonka nabízí gril a klimatizaci. Tato vila nabízí neplacené soukromé parkoviště, sdílenou kuchyň a bezplatné Wi-Fi.

Studio Apartment GoodLife with Private Free Parking
Studio Apartment GoodLife with Private Free Parking

9,8 / 10 (36 hodnocení)

Studio Apartment GoodLife with Private Free Parking se nachází v Požehe a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, zahradu a gril. 33 km od města Slavonski Brod. Nabízí klimatizované ubytování, Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

Holiday House GoodLife - Family & Friends
Holiday House GoodLife - Family & Friends

9,8 / 10 (28 hodnocení)

Holiday House GoodLife - Family & Friends se nachází v Požehe a nabízí sdílený lounge, zahradu a gril. Vila s bezplatným Wi-Fi, sdílenou kuchyní a neplaceným soukromým parkovištěm.

Kuća za odmor Vallirea
Kuća za odmor Vallirea

9,7 / 10 (29 hodnocení)

Kuća za odmor Vallirea se nachází v obci Kaptol, 7,4 km od návštěvnického centra Papuk Geopark a 1,7 km od Komarovci. Nabízí ubytování se zahradou, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Nabízí sdílenou kuchyň a terasu. Penzion má rodinné pokoje.

Kuća za odmor Baron
Kuća za odmor Baron

9,7 / 10 (25 hodnocení)

Kuća za odmor nabízí výhled do zahrady. Baron nabízí ubytování s balkonem a rychlovarnou konvicí, asi 21 km od návštěvnického centra Papuk Geopark. Tento prázdninový dům má zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Ruralna kuća za odmor Viktorija
Ruralna kuća za odmor Viktorija

9,7 / 10 (25 hodnocení)

Ruralna kuća se nachází v Čaglinu, 38 km od návštěvnického centra Papuk Geopark. Ubytování za odmor Viktorija nabízí sdílený lounge, bezplatné Wi-Fi, nepřetržitě otevřenou recepci a sdílenou kuchyň. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice.

Hacienda in pure nature
Hacienda in pure nature

9,7 / 10 (15 hodnocení)

Hacienda se nachází v čisté přírodě, asi 3 km od Bučje, a nabízí ubytování s terasou, balkonem a výhledem do zahrady. 37 km od návštěvnického centra Papuk Geopark. Nabízí bar a neplacené soukromé parkoviště.

Studio Apartman Lipik
Studio Apartman Lipik

9,7 / 10 (11 hodnocení)

Studio Apartman Lipik se nachází v Lipiku. K dispozici je také úschovna zavazadel a terasa.

Villa Romantica
Villa Romantica

9,7 / 10 (8 hodnocení)

Villa Romantica se nachází v Novo Zvecevu a nabízí bar, gril a lázeňské a wellness centrum. Vila se zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm.

Wellness B&B Winery Sontacchi
Wellness B&B Winery Sontacchi

9,6 / 10 (200 hodnocení)

Wellness B&B Winery Sontacchi se nachází 20 km od návštěvnického centra Papuk Geopark a nabízí bar, gril a nepřetržitě otevřenou recepci. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi.

NunaNina apartmani
NunaNina apartmani

9,6 / 10 (91 hodnocení)

NunaNina apartmani se nachází v Požehe, 16 km od návštěvnického centra Papuk Geopark a 1,8 km od Loznice. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, bezplatnou půjčovnou jízdních kol a zahradou. 2,1 km od obce Drškovci. Nabízí gril a neplacené soukromé parkoviště.

Apartment Slavonska Kuća
Apartment Slavonska Kuća

9,6 / 10 (46 hodnocení)

Tento klimatizovaný apartmán se nachází v Pleternici. Zahrnuje tradiční dřevěný nábytek a terasu. Na místě lze využívat bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

SOBE - OPG Blašković
SOBE - OPG Blašković

9,6 / 10 (46 hodnocení)

SOBE - OPG Blašković se nachází 28 km od návštěvnického centra Papuk Geopark a nabízí sdílený lounge, terasu a sdílenou kuchyň. Tento bed and breakfast nabízí Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

Seoski Turiziam Larva
Seoski Turiziam Larva

9,6 / 10 (34 hodnocení)

Seoski Turiziam Larva se nachází v Trenkově, pouhých 6,7 km od návštěvnického centra Papuk Geopark, a nabízí sdílený lounge, zahradu a sdílenou kuchyň. Venkovský dům má neplacené soukromé parkoviště a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a stolnímu tenisu.

Kamena kuća
Kamena kuća

9,5 / 10 (135 hodnocení)

Kamena kuća se nachází ve městě Požega, pouhých 15 km od návštěvnického centra Papuk Geopark, a nabízí zahradu, sdílenou kuchyň a bezplatné půjčení jízdních kol. Loznica je vzdálená 1,6 km. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartment Deniro
Apartment Deniro

9,5 / 10 (6 hodnocení)

Apartment Deniro se nachází v Požega, 2 km od Drškovci, 3,1 km od Završje Požeško a 3,2 km od Novo Selo Požeško. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Ubytování je vzdálené 16 km od návštěvnického centra Papuk Geopark a 1,9 km od Loznice.

Villa-Apartments Bognar
Villa-Apartments Bognar

9,4 / 10 (20 hodnocení)

Villa-Apartments Bognar se nachází ve městě Velika v okrese Pozega-Slavonia, nedaleko návštěvnického centra Papuk Geopark, a nabízí ubytování s bezplatným soukromým parkovištěm.

Apartman Maryla
Apartman Maryla

9,4 / 10 (7 hodnocení)

Apartman Maryla se nachází ve vesnici Ratkovica a nabízí zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

VILLA MARIA Požega
VILLA MARIA Požega

9,3 / 10 (154 hodnocení)

VILLA MARIA Požega se nachází v Požehe, 15 km od návštěvnického centra Papuk Geopark, a nabízí bar, bezplatné soukromé parkoviště, sdílený lounge a zahradu. Nabízí rodinné pokoje a gril. Ubytování zajišťuje dopravu na letiště a službu půjčení jízdních kol.

Villa Vinka - Novo Zvečevo
Villa Vinka - Novo Zvečevo

9,3 / 10 (3 hodnocení)

Villa Vinka - Novo Zvečevo se nachází v Brestově, 27 km od návštěvnického centra Papuk Geopark a 1,1 km od Novo Zvečeva. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, bezplatnou půjčovnou jízdních kol a zahradou. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice a kulečníku.

Salaš 318 - B&B Farm Experience
Salaš 318 - B&B Farm Experience

9,2 / 10 (12 hodnocení)

Salaš 318 - B&B Farm Experience se nachází v obci Drenovac a nabízí výhled do zahrady, restauraci, sdílenou kuchyň, bar, zahradu, dětské hřiště a gril. Na místě je k dispozici Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.

Venite apartments
Venite apartments

9,1 / 10 (15 hodnocení)

Venite apartments se nachází ve Veliké, 300 metrů od Željezničky Stanica Velika, necelý 1 km od Malé Veliky a 2,7 km od Radovanci, a nabízí sdílený lounge a terasu. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 2,2 km od návštěvnického centra Papuk Geopark a nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Robinson Vila Kitokret
Robinson Vila Kitokret

9 / 10 (21 hodnocení)

Robinson Vila Kitokret se nachází v Kutjevu, pouhých 19 km od návštěvnického centra Papuk Geopark, a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, sdílený lounge a sdílenou kuchyň. 400 metrů od Venje. Nabízí gril a neplacené soukromé parkoviště.

Apartman Anka
Apartman Anka

9 / 10 (16 hodnocení)

Apartman Anka se nachází v Ratkovici v okrese Pozega-Slavonia, 35 km od návštěvnického centra Papuk Geopark. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm.

Vila Maja
Vila Maja

9 / 10 (1 hodnocení)

Vila Maja se nachází v obci Brestovac a nabízí ubytování s vlastním bazénem, výhledem do zahrady a terasou. Ubytování je vzdálené 33 km od Virovitice a hosté mohou využívat bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Agroturizam Dobrogošće
Agroturizam Dobrogošće

8,9 / 10 (11 hodnocení)

Agroturizam Dobrogošće se nachází v Čaglinu, 44 km od návštěvnického centra Papuk Geopark, a nabízí ubytování s bezplatnou půjčovnou jízdních kol, bezplatným soukromým parkovištěm, zahradou a terasou. Penzion se nachází asi 38 km od parku Strossmayer a 300 metrů od obce Dobrogošće. K dispozici je animační tým a nepřetržitě otevřená recepce.

Ruralna kuća za odmor NINA
Ruralna kuća za odmor NINA

8,9 / 10 (7 hodnocení)

Ruralna kuća za odmor NINA se nachází v Kutjevu, nedaleko Latinovace a 33 km od návštěvnického centra Papuk Geopark. Nabízí terasu s výhledem na bazén, sezónní venkovní bazén a sdílený lounge. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Sobe Lipik
Sobe Lipik

8,8 / 10 (16 hodnocení)

Sobe Lipik se nachází v Lipiku, 2,6 km od Lipíku a 3,5 km od Dobrovace. Nabízí zahradu, bezplatné Wi-Fi připojení ve všech prostorách a neplacené soukromé parkoviště. Ubytování je vzdálené asi 4,5 km od města Donji Čaglić, 5,1 km od města Pakrac a 5,4 km od stanice metra Stanica Pakrac Grad. Všechny pokoje mají balkon.

Guest House Grgin Dol
Guest House Grgin Dol

8,7 / 10 (173 hodnocení)

Guest House Grgin Dol se nachází v Požega a nabízí bezplatné Wi-Fi a terasu. Na místě je bar. Na místě je soukromé neplacené parkoviště.

Apartmani kod Marka
Apartmani kod Marka

8,7 / 10 (73 hodnocení)

Apartmani kod Marka se nachází v Požehe, 16 km od návštěvnického centra Papuk Geopark a 1,9 km od Loznice. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a grilem.

OK studio & rooms Lipik
OK studio & rooms Lipik

8,7 / 10 (28 hodnocení)

OK studio & rooms Lipik se nachází v Lipiku, 2,7 km od Lipiku, a nabízí zahradu, terasu a výhled do zahrady. Penzion se nachází asi 3,6 km od obce Dobrovac a 4,6 km od Donji Čagliće. Ubytování je vzdálené 6 km od obce Bukovčani a 7,6 km od obce Šeovica.

Guest House Bagi
Guest House Bagi

8,6 / 10 (87 hodnocení)

Ubytování se nachází v Požehe, 14 km od návštěvnického centra Papuk Geopark. Guest House Bagi nabízí ubytování s barem, bezplatným soukromým parkovištěm, zahradou a grilem. Nabízí rodinné pokoje a terasu. K dispozici je pokojová služba, bankomat a směnárna.

Awesome home in Novo Zvecevo with Sauna, WiFi and Outdoor swimming pool
Awesome home in Novo Zvecevo with Sauna, WiFi and Outdoor swimming pool

Amazing home in Novo Zvecevo se nachází v Novém Zvecevu a nabízí ubytování s Wi-Fi, venkovním bazénem a vyhřívaným bazénem.Tento klimatizovaný apartmán se nachází 27 km od návštěvnického centra Geopark Papuk a nabízí bezplatné Wi-Fi a parkoviště.

Villa Danica
Villa Danica

Villa Danica se nachází v Ovčarě a nabízí zahradu, sezónní venkovní bazén a výhled na bazén. 47 km od Osijeku. Nabízí klimatizaci, Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště.