Ubytování ve městě Radetići

Město Radetići se nachází v regionu Istrie ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Radetići nabízíme 13 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Radetići

Apartment Kata with Private Pool
Apartment Kata with Private Pool

10 / 10 (13 hodnocení)

Apartment Kata with Private Pool se nachází v Radetići, 29 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj a 37 km od aquaparku Istralandia. Nabízí klimatizované ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Tento apartmán má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Radetići
Villa Radetići

10 / 10 (1 hodnocení)

Villa Radetići se nachází v Radetići, 36 km od aquaparku Istralandia, 48 km od amfiteátru Pula Arena a 8,8 km od hradu Dvigrad. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 29 km od katedrály sv. Eufemie v Rovinji a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Villa Nunica
Villa Nunica

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Villa Nunica se nachází v Radetići a nabízí zahradu, sezónní venkovní bazén a výhled na bazén. Nabízí klimatizované ubytování, neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Villa Minu
Villa Minu

9,1 / 10 (10 hodnocení)

Villa Minu se nachází v Radetići a nabízí zahradu, celoroční venkovní bazén a výhled do zahrady. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Fumica by Villa Plus
Villa Fumica by Villa Plus

9 / 10 (1 hodnocení)

Villa Fumica by Villa Plus se nachází v Radetići a nabízí soukromý bazén a bezplatné Wi-Fi. 17 km od Rovinje.

Villa Petit
Villa Petit

9 / 10 (1 hodnocení)

Villa Petit se nachází v Radetići, 29 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj a 37 km od aquaparku Istralandia. Nabízí zahradu a klimatizaci. Vila má také vlastní bazén.

BR Villas
BR Villas

9 / 10 (1 hodnocení)

BR Villas se nachází v Radetići, 45 km od Piranu, a nabízí venkovní bazén a bezplatné Wi-Fi.

Valens Residence
Valens Residence

Valens Residence nabízí ubytování s výhledem do zahrady, venkovním bazénem, fitness centrem a barem, asi 29 km od katedrály sv. Eufemie Rovinj. Vila se soukromým bazénem, zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Villa Paris IV
Villa Paris IV

8 / 10 (4 hodnocení)

Villa Paris IV se nachází v Radetići a nabízí soukromý bazén. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Paris III
Villa Paris III

Villa Paris III se nachází v Radetići a nabízí ubytování se soukromým bazénem. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Antonela
Villa Antonela

Villa Antonela se nachází v Radetići a nabízí ubytování se soukromým bazénem. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Holiday house pool & spa
Holiday house pool & spa

Holiday house pool \u0026 spa se může pochlubit vířivkou a nachází se v Radetići.Ubytování je vzdálené 28 km od Cathedral St.Eufemia Rovinj a hosté mohou využívat bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště na místě.

Charming Villa Luce Ribari in Istria Countryside
Charming Villa Luce Ribari in Istria Countryside

Charming Villa Luce Ribari in Istria Countryside se nachází v Radetići a nabízí ubytování se soukromým bazénem.Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.