Ubytování ve městě Rtina

Město Rtina se nachází v regionu Zadarská župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Rtina nabízíme 42 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Rtina

Apartman Mihalj Zadar-Rtina Miletici
Apartman Mihalj Zadar-Rtina Miletici

10 / 10 (8 hodnocení)

Apartman Mihalj Zadar-Rtina Miletici se nachází v obci Rtina, nedaleko pláže Stosici a 28 km od paláce generálního guvernéra. Nabízí terasu s výhledem na hory, zahradu a gril. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

House Katarina
House Katarina

10 / 10 (7 hodnocení)

House Katarina se nachází v obci Rtina v Zadarské župě, 300 metrů od pláže Miletici, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm.

Apartments Adriatic - beautiful garden
Apartments Adriatic - beautiful garden

10 / 10 (1 hodnocení)

Apartments Adria - beautiful garden se nachází v obci Rtina, necelý 1 km od pláže Plemici a 16 minut chůze od pláže Rtina, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a přístupem do zahrady.

Apartments CAPE Deluxe
Apartments CAPE Deluxe

9,9 / 10 (46 hodnocení)

Apartments CAPE Deluxe se nachází 200 metrů od pláže Plemici a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, zahradu a klimatizované pokoje s balkonem a bezplatným Wi-Fi.

Apartment Toth - Rtina Benići
Apartment Toth - Rtina Benići

9,8 / 10 (5 hodnocení)

Apartment Toth - Rtina Benići se nachází v obci Rtina, 1 km od pláže Stosici a 2 km od pláže Rtina, a nabízí zahradu a terasu. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 350 metrů od pláže Miletici a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartments Nicolas - Rtina Benici
Apartments Nicolas - Rtina Benici

9,7 / 10 (40 hodnocení)

Apartments Nicolas - Rtina Benici nabízí apartmány s bezplatným Wi-Fi, kuchyní vybavenou sporákem a myčkou, posezením, terasou a TV s plochou obrazovkou v obci Rtina.

Zrno soli
Zrno soli

9,7 / 10 (40 hodnocení)

Zrno soli se nachází v Rtině, 100 metrů od pláže Plemici a necelý 1 km od pláže Rtina. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, venkovním bazénem a terasou. Tento apartmán má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Bonaca
Bonaca

9,7 / 10 (3 hodnocení)

Bonaca se nachází v obci Rtina, pouhých 200 metrů od pláže Miletici, a nabízí zahradu, gril a nepřetržitě otevřenou recepci. Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Apartments Anka
Apartments Anka

9,6 / 10 (64 hodnocení)

Apartmány Anka se nacházejí v obci Rtina v Zadarské župě, 700 metrů od pláže Miletici, a nabízejí zdarma dostupné Wi-Fi, gril, zahradu i bezplatné soukromé parkoviště.

House Natali
House Natali

9,6 / 10 (7 hodnocení)

House Natali se nachází v Rtině, 80 metrů od pláže Miletici a 1,7 km od pláže Stosici. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, sdíleným lounge a zahradou. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště.

Apartments Markas - pet friendly
Apartments Markas - pet friendly

9,6 / 10 (1 hodnocení)

Apartments Markas - pet-friendly se nachází 500 metrů od pláže Rtina a nabízí zahradu a klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi.

Apartmani Ivan
Apartmani Ivan

9,5 / 10 (31 hodnocení)

Apartmány Ivan se nacházejí v obci Rtina v Zadarské župě, 1,2 km od pláže Plemici, a nabízejí zdarma dostupné Wi-Fi, gril, zahradu i bezplatné soukromé parkoviště.

Endless Horizont Apartment
Endless Horizont Apartment

9,5 / 10 (22 hodnocení)

Endless Horizont Apartment se nachází v Rtině, 150 metrů od pláže Miletici, a nabízí výhled na moře, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

1 bedroom apartment 55 m2
1 bedroom apartment 55 m2

9,5 / 10 (17 hodnocení)

1 bedroom apartment 55 m2 se nachází asi 500 metrů od pláže Miletici a nabízí výhled na moře, balkon a rychlovarnou konvici. Nabízí terasu, neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Kuća za odmor
Kuća za odmor

9,5 / 10 (8 hodnocení)

Kuća za odmor se nachází jen pár kroků od pláže Plemici a nabízí výhled na moře, zahradu, terasu a gril. Tento prázdninový dům nabízí neplacené soukromé parkoviště, sdílenou kuchyň a bezplatné Wi-Fi.

Apartments Marietta - sea view
Apartments Marietta - sea view

9,5 / 10 (6 hodnocení)

Apartments Marietta - sea view se nachází v obci Rtina v Zadarské župě, nedaleko pláží Plemici a Rtina. Nabízí ubytování s bezplatným soukromým parkovištěm.

Vila Sole
Vila Sole

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Vila Sole se nachází asi 200 metrů od pláže Plemici a nabízí ubytování s terasou, balkonem a výhledem do zahrady. Nabízí vlastní bazén a neplacené soukromé parkoviště.

Apartment JoPek-sea view
Apartment JoPek-sea view

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Apartment JoPek-sea view se nachází asi 700 metrů od pláže Plemici a nabízí ubytování s výhledem na moře, terasou a rychlovarnou konvicí. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 350 metrů od pláže Rtina a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Roko
Roko

9,4 / 10 (10 hodnocení)

Roko se nachází v Rtině, 500 metrů od pláže Plemici a 600 metrů od pláže Rtina. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a grilem. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, potápění a cyklistice.

Apartment Marijan - Rtina
Apartment Marijan - Rtina

9,3 / 10 (13 hodnocení)

Apartment Marijan - Rtina se nachází v obci Rtina v Zadarské župě, 500 metrů od pláže Rtina. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm.

Apartments Stoša - Rtina Benići
Apartments Stoša - Rtina Benići

9,3 / 10 (3 hodnocení)

Nachází se v Rtině v Zadarské župě, u pláží Miletici a Stosici. Apartments Stoša - Rtina Benići se nachází nedaleko a nabízí ubytování s bezplatným soukromým parkovištěm.

Apartments Antica - Edita
Apartments Antica - Edita

9,2 / 10 (24 hodnocení)

Apartments Antica - Edita se nachází v obci Rtina, necelý 1 km od pláže Miletici, a nabízí výhled na moře, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Apartment Seaview, Rtina
Apartment Seaview, Rtina

9,2 / 10 (8 hodnocení)

Apartment Seaview, Rtina se nachází v Rtině, 400 metrů od pláže Miletici. Nabízí výhled do zahrady, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Apartmani Branka
Apartmani Branka

9,1 / 10 (18 hodnocení)

Apartmani Branka se nachází 500 metrů od pláže Plemici a nabízí zahradu, restauraci a klimatizované pokoje s balkonem a bezplatným Wi-Fi.

Apartmani Darko
Apartmani Darko

9 / 10 (9 hodnocení)

Apartmani Darko se nachází v obci Rtina v Zadarské župě, nedaleko pláží Plemici a Rtina. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Summer
Villa Summer

9 / 10 (1 hodnocení)

Villa Summer se nachází v Rtině, pouhých 300 metrů od pláže Rtina, a nabízí ubytování u pláže s venkovním bazénem, společným salonkem, zahradou a bezplatným Wi-Fi. Tento prázdninový dům nabízí neplacené soukromé parkoviště a sdílenou kuchyň.

Lovely 3 bedroom apartment Lemi near beach
Lovely 3 bedroom apartment Lemi near beach

9 / 10 (1 hodnocení)

Lovely 3 bedroom apartment Lemi near beach se nachází v Rtině, 550 metrů od pláže Rtina a 1,6 km od pláže Stosici, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi. 200 metrů od pláže Plemici. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Holiday home Rtina 24
Holiday home Rtina 24

Holiday home Rtina 24 se nachází v obci Rtina a nabízí soukromý bazén a výhled na moře. Tento klimatizovaný apartmán se nachází jen pár kroků od pláže Miletici a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartments Vlado i Vesna
Apartments Vlado i Vesna

8,9 / 10 (29 hodnocení)

Apartmány Vlado i Vesna se nachází v obci Rtina, 600 metrů od pláže Miletici, a nabízí výhled na moře, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Apartments Andrija - amazing view
Apartments Andrija - amazing view

8,9 / 10 (12 hodnocení)

Apartmány Andrija - amazing view se nacházejí v obci Rtina, 600 metrů od pláže Plemici, a nabízejí zdarma dostupné Wi-Fi, bezplatné soukromé parkoviště i výhled na moře.

Apartmani Luka
Apartmani Luka

8,3 / 10 (7 hodnocení)

Apartmani Luka se nachází v obci Rtina, v blízkosti pláže Stosici a 2,8 km od pláže Rtina. Nabízí balkon s výhledem na moře, zahradu a terasu. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 500 metrů od pláže Miletici a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartments by the sea Rtina - Stosici, Zadar - 5883
Apartments by the sea Rtina - Stosici, Zadar - 5883

8,3 / 10 (3 hodnocení)

Apartments by the sea Rtina - Stosici, Zadar - 5883 se nachází v obci Rtina, pouhých 60 metrů od pláže Stosici, a nabízí bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. 26 km od paláce generálního guvernéra a 28 km od kostela sv. Chrysogona.

Apartments Milena
Apartments Milena

7,9 / 10 (17 hodnocení)

Apartments Milena se nachází v letovisku Rtina, 21 km od Zadaru, a nabízí balkon.

Apartments Jidra
Apartments Jidra

7,7 / 10 (3 hodnocení)

Apartmány Jidra se nacházejí v obci Rtina v Zadarské župě, 400 metrů od pláže Rtina, a nabízejí zdarma dostupné Wi-Fi, gril, venkovní bazén i bezplatné soukromé parkoviště.

Apartmenthaus Villa Anita
Apartmenthaus Villa Anita

7,6 / 10 (63 hodnocení)

Apartmenthaus Villa Anita se nachází v Rtině, jen pár kroků od pláže Plemici, a nabízí ubytování u pláže se zahradou, terasou, restaurací a bezplatným Wi-Fi. Je vzdálený 1,6 km od pláže Rtina a nabízí bar a neplacené soukromé parkoviště.

Awesome apartment in Rtina with 2 Bedrooms and WiFi
Awesome apartment in Rtina with 2 Bedrooms and WiFi

Pěkný apartmán v Rtině s 2 ložnicemi se nachází ve Rtině, 1,4 km od pláže Stosici, 2,5 km od pláže Rtina a 27 km od Paláce generálního guvernéra.Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Stunning apartment in Rtina with 2 Bedrooms
Stunning apartment in Rtina with 2 Bedrooms

Úchvatný apartmán v Rtině s 2 ložnicemi se nachází ve Rtině, 1,4 km od pláže Stosici, 2,5 km od pláže Rtina a 27 km od Paláce generálního guvernéra.Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Apartments Joso
Apartments Joso

Apartmány Joso se nacházejí v obci Rtina, 300 metrů od pláže Plemici, a nabízejí zdarma dostupné Wi-Fi, bezplatné soukromé parkoviště i výhled na moře.

Apartmani Sunčev sjaj
Apartmani Sunčev sjaj

Apartmani Sunčev sjaj se nachází v Rtině, 100 metrů od pláže Miletici a 1,8 km od pláže Stosici. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, restaurací a zahradou.

Apartments Edi - amazing location by the sea
Apartments Edi - amazing location by the sea

Apartments Edi - amazing location by the sea se nachází v obci Rtina v Zadarské župě, nedaleko pláží Miletici a Stosici. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Rtina Appartements
Rtina Appartements

Rtina Appartements se nachází ve městě Rtina v Zadarské župě, nedaleko pláží Plemici a Rtina, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Stunning apartment in Rtina with 2 Bedrooms and WiFi
Stunning apartment in Rtina with 2 Bedrooms and WiFi

Úžasný apartmán v Rtině s 2 ložnicemi se nachází ve Rtině, 1,4 km od pláže Stosici, 2,5 km od pláže Rtina a 27 km od Paláce generálního guvernéra.700 metrů od pláže Miletici.Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.