Ubytování ve městě Saborsko

Město Saborsko se nachází v regionu Karlovacká župa ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Saborsko nabízíme 12 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Saborsko

Tetina kuća
Tetina kuća

10 / 10 (2 hodnocení)

Tetina kuća se nachází v Saborsku, v blízkosti Varoše a 20 km od vstupu 1 do národního parku Plitvická jezera. Nabízí terasu s výhledem do zahrady, zahradu a gril. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření.

Apartman Vito Saborsko
Apartman Vito Saborsko

9,8 / 10 (23 hodnocení)

Apartman Vito Saborsko se nachází asi 22 km od vstupu 2 do národního parku Plitvická jezera a nabízí ubytování s balkonem, rychlovarnou konvicí a výhledem na hory. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 19 km od vstupu 1 do národního parku Plitvická jezera a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Apartments Relax
Apartments Relax

9,8 / 10 (21 hodnocení)

Apartments Relax se nachází v Saborsku, 25 km od Plitvických jezer, a nabízí zahradu a bezplatné Wi-Fi.

House Malkoc
House Malkoc

9,7 / 10 (6 hodnocení)

House Malkoc se nachází v Saborsku a nabízí restauraci, zahradu a gril. Ubytování je vzdálené 26 km od Plitvických jezer a hosté mohou využívat bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Rooms Milan Saborsko
Rooms Milan Saborsko

9,5 / 10 (26 hodnocení)

Rooms Milan Saborsko se nachází v Saborsku, 19 km od vstupu 1 do národního parku Plitvická jezera. Nabízí ubytování se společným salonkem, bezplatným soukromým parkovištěm a zahradou. Tento 4hvězdičkový penzion poskytuje ubytování s výhledem do zahrady a bezplatným Wi-Fi. Penzion má rodinné pokoje.

Ivana
Ivana

9,5 / 10 (24 hodnocení)

Ivana se nachází v Saborsku v Karlovacké župě a nabízí balkon a výhled na hory. 24 km od Plitvických jezer. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Holiday Home Vukovic
Holiday Home Vukovic

9,5 / 10 (21 hodnocení)

Prázdninový dům Vukovic se nachází na pohoří Kapula ve vesnici Saborsko. Nabízí klidné ubytování uprostřed zeleně a zahradu s terasou a grilem. Wi-Fi je zdarma.

Holiday Home Matan
Holiday Home Matan

9,5 / 10 (13 hodnocení)

Holiday Home Matan se nachází v Saborsku, 21 km od vstupu 1 do národního parku Plitvická jezera a 24 km od vstupu 2 do národního parku Plitvická jezera. V okolí se můžete věnovat cyklistice. Tento prázdninový dům má zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Josipa
Josipa

9,2 / 10 (9 hodnocení)

Josipa se nachází asi 23 km od vstupu 2 do národního parku Plitvická jezera a nabízí ubytování s balkonem, rychlovarnou konvicí a výhledem do zahrady. Nachází se 20 km od vstupu 1 do národního parku Plitvická jezera a nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Apartments Matovina
Apartments Matovina

8,4 / 10 (29 hodnocení)

Apartments Matovina je ubytování s možností vlastního stravování, které se nachází 4 km od města Saborsko a 15 km od Plitvických jezer zapsaných na seznamu UNESCO. Nabízí bezplatné Wi-Fi, zahradu s grilem a posezením. Děti se mohou těšit na projíďky na ponících a koni.

Apartments Alan
Apartments Alan

8,4 / 10 (19 hodnocení)

Apartments Alan stojí uprostřed zeleně a jezer a nabízí bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Hosté mohou využívat společnou zahradu se zařízenou terasou a grilem. V okolí lze zajistit výlety spojené s pozorováním ptáků.

Apartments with a parking space Saborsko, Plitvice - 18058
Apartments with a parking space Saborsko, Plitvice - 18058

7 / 10 (28 hodnocení)

Apartmány s parkovacím místem se nachází v Saborsku v Karlovacké župě. Saborsko, Plitvice - 18058 má balkon. 25 km od Plitvických jezer. Nabízí Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.