Ubytování ve městě Šimuni

Město Šimuni se nachází v regionu Pag ve státě Chorvatsko. Celkově ve městě Šimuni nabízíme 15 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Šimuni

Stara Kuća Apartments
Stara Kuća Apartments

9,8 / 10 (38 hodnocení)

Stara Kuća Apartments se nachází v Šimuni na ostrově Pag, 300 metrů od pláže Vruljica. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm.

Apartment Rina Deluxe
Apartment Rina Deluxe

9,8 / 10 (9 hodnocení)

Apartment Rina Deluxe se nachází asi 500 metrů od pláže Saint Nicholas a nabízí ubytování s terasou, kávovarem a výhledem na moře. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Nice apartment in Simuni with 2 Bedrooms and WiFi
Nice apartment in Simuni with 2 Bedrooms and WiFi

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Pěkný byt v Šimuni se 2 ložnicemi a Wi-Fi se nachází v Šimuni, 500 metrů od pláže sv.Mikuláše a 700 metrů od pláže Brilliant.Nabízí zahradu a výhled na moře.Tento klimatizovaný apartmán se nachází 400 metrů od pláže Vruljica a nabízí bezplatné Wi-Fi a parkoviště.

Mobile homes Marita
Mobile homes Marita

9,4 / 10 (9 hodnocení)

Mobile homes Marita se nachází v Šimuni a nabízí výhled na moře, restauraci, fitness centrum, bar, sdílený lounge a zahradu. Kemp poskytuje bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Olive House
Olive House

9,1 / 10 (87 hodnocení)

Olive House stojí na krásném místě na břehu moře v letovisku Šimuni a nabízí Wi-Fi zdarma a neplacené parkoviště. Na nejbližší pláž je to odtud jen pár kroků.

Apartments Antica
Apartments Antica

8,9 / 10 (37 hodnocení)

Apartmány Antica se nacházejí v obci Šimuni na ostrově Pag, 700 metrů od pláže Vruljica, a nabízejí zdarma dostupné Wi-Fi, gril, zahradu i bezplatné soukromé parkoviště.

Apartmani Leon
Apartmani Leon

8,9 / 10 (9 hodnocení)

Apartmani Leon se nachází v Šimuni na ostrově Pag, necelý 1 km od pláže Vruljica. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm.

Apartment Mia Šimuni
Apartment Mia Šimuni

8,8 / 10 (4 hodnocení)

Apartmán Mia Šimuni s terasou se nachází v Šimuni, 700 metrů od pláže Brilliant a 1,6 km od pláže Diamond. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Pláž Vruljica a pláž sv. Mikuláše jsou vzdálené 500 metrů.

Mobilna kućica VIA Šimuni
Mobilna kućica VIA Šimuni

Mobilna kućica VIA Šimuni se nachází v Šimuni, nabízí zahradu, terasu a restauraci, bezplatné Wi-Fi a výhled na moře.Klimatizované ubytování se nachází 300 metrů od pláže Diamond.

Apartments Lovro Simuni
Apartments Lovro Simuni

7,7 / 10 (3 hodnocení)

Nachází se v Šimuni, necelý 1 km od pláže Vruljica.Apartments Lovro Simuni nabízí zahradu, pokoje vhodné pro alergiky, bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách a gril. Nabízí rodinné pokoje a terasu. Všechny pokoje mají balkon s výhledem na moře.

Rona Apartments Zlatko
Rona Apartments Zlatko

7,6 / 10 (30 hodnocení)

Nachází se v Šimuni na ostrově Pag, s pláží Vruljica a Saint Nicholas. Rona Apartments Zlatko nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm v blízkosti.

Apartment Lucija
Apartment Lucija

Apartment Lucija s výhledem na moře nabízí ubytování s balkonem, asi 600 metrů od pláže Saint Nicholas.Nachází se 500 metrů od pláže Vruljica a nabízí terasu a bezplatné soukromé parkoviště.

Apartment lorenco Šimuni
Apartment lorenco Šimuni

Apartment lorenco Šimuni se nachází v Šimuni, pouhých 500 metrů od pláže Vruljica, a nabízí bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Nice apartment in Bosana-Pag with 3 Bedrooms and WiFi
Nice apartment in Bosana-Pag with 3 Bedrooms and WiFi

Pěkný apartmán v Bosana-Pag se 3 ložnicemi a WiFi se nachází v Šimuni, 600 metrů od pláže Rozin Bok a 1 km od pláže Tihana, a nabízí výhled na moře.Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Apartments Davorka Šimuni
Apartments Davorka Šimuni

Apartmány Davorka Šimuni se nachází necelý 1 km od pláže Vruljica a nabízí zahradu, společný lounge a klimatizované ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi.